هرچی تودلته بریز بیرون7
-
آهنگام حجمش از ظرفیت آپلود اینجا بیشتره
زیر ۲ مگابایت ستمه واقعا -

چقدر قشنگهههه
من booknook میخوام 🚶🏻♀️ -
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:

استاد انقلاب :
من که میدونم میدش به حراست ولی نمیتونم ثابت کنم
Narges_سفید بدی راحت تری
-

استاد انقلاب :
Narges_سفید بدی راحت تری
Miss.Joker
+++ -

استاد انقلاب :
Narges_طبق میل خودشون بنویس،چون راحت اخراج میکنن.
-
آزادی بیان برای این درس: بی نهایت
-
خوشا به حال رفتگان
یکبار برای همیشه رفتند
ما هر روز هزاران بار میمیریم... -
ari_14
جدی؟اره
یکی از ترم بالاییای فامیلمون ک تو همین بحثا شرکت کرده بود تا دم اخراج رفت،واسطه شدن اخراج نکردن ولی پرونده سیاسی بهش دادن الان نمیتونه مطب بزنه ،دندون پزشکه. -

استاد انقلاب :
Narges_بگو
چه بگویم نگفته هم پیداست مرتیکه -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A یه سوال، تابستون ترم ۶ به ۷ میشه کاردانشجویی انجام داد، نه؟ مدیرگروهمون گفت باید اول یه حدنصابی از واحدارو پاس کنین (که تقریبا میشه ترم ۶) بعد بیاین یه نامه بگیرین ببرین بیمارستانایی که نیرو دانشجو قبول میکنه.
بیمارستانا قبول نمیکنن.
دولتی ک اصلا،مگ خصوصی بزارن ک اونم باید پارتی داشته باشیari_14 عههه؟ بد شد پس :(((
آخه حس کردم ممکنه این مدت نتونم چیزایی که بایدو درست حسابی یاد بگیرم، گفتم برم بر کار دانشجویی جبران شه. آخه خیلیا رو دیده بودم رفتن حتی ترمبالاییهای بومیمون با اینکه جایی که من درس میخونم کلا ۳ تا بیمارستان داره -
ari_14 عههه؟ بد شد پس :(((
آخه حس کردم ممکنه این مدت نتونم چیزایی که بایدو درست حسابی یاد بگیرم، گفتم برم بر کار دانشجویی جبران شه. آخه خیلیا رو دیده بودم رفتن حتی ترمبالاییهای بومیمون با اینکه جایی که من درس میخونم کلا ۳ تا بیمارستان دارهMaaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
آخه حس کردم ممکنه این مدت نتونم چیزایی که بایدو درست حسابی یاد بگیرم، گفتم برم بر کار دانشجویی جبران شه. آخه خیلیا رو دیده بودم رفتن حتی ترمبالاییهای بومیمون با اینکه جایی که من درس میخونم کلا ۳ تا بیمارستان دارهاینجا هرجا دوستم میرفت نمیذاشتن،بازم شهر ب شهر فرق داره
بری طرح،چون ی بخش ثابت میمونی کامل یاد میگیری نگران نباش -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
آخه حس کردم ممکنه این مدت نتونم چیزایی که بایدو درست حسابی یاد بگیرم، گفتم برم بر کار دانشجویی جبران شه. آخه خیلیا رو دیده بودم رفتن حتی ترمبالاییهای بومیمون با اینکه جایی که من درس میخونم کلا ۳ تا بیمارستان دارهاینجا هرجا دوستم میرفت نمیذاشتن،بازم شهر ب شهر فرق داره
بری طرح،چون ی بخش ثابت میمونی کامل یاد میگیری نگران نباش