هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:

استاد انقلاب :
من که میدونم میدش به حراست ولی نمیتونم ثابت کنم
Narges_بگو
چه بگویم نگفته هم پیداست مرتیکه -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A یه سوال، تابستون ترم ۶ به ۷ میشه کاردانشجویی انجام داد، نه؟ مدیرگروهمون گفت باید اول یه حدنصابی از واحدارو پاس کنین (که تقریبا میشه ترم ۶) بعد بیاین یه نامه بگیرین ببرین بیمارستانایی که نیرو دانشجو قبول میکنه.
بیمارستانا قبول نمیکنن.
دولتی ک اصلا،مگ خصوصی بزارن ک اونم باید پارتی داشته باشیari_14 عههه؟ بد شد پس :(((
آخه حس کردم ممکنه این مدت نتونم چیزایی که بایدو درست حسابی یاد بگیرم، گفتم برم بر کار دانشجویی جبران شه. آخه خیلیا رو دیده بودم رفتن حتی ترمبالاییهای بومیمون با اینکه جایی که من درس میخونم کلا ۳ تا بیمارستان داره -
ari_14 عههه؟ بد شد پس :(((
آخه حس کردم ممکنه این مدت نتونم چیزایی که بایدو درست حسابی یاد بگیرم، گفتم برم بر کار دانشجویی جبران شه. آخه خیلیا رو دیده بودم رفتن حتی ترمبالاییهای بومیمون با اینکه جایی که من درس میخونم کلا ۳ تا بیمارستان دارهMaaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
آخه حس کردم ممکنه این مدت نتونم چیزایی که بایدو درست حسابی یاد بگیرم، گفتم برم بر کار دانشجویی جبران شه. آخه خیلیا رو دیده بودم رفتن حتی ترمبالاییهای بومیمون با اینکه جایی که من درس میخونم کلا ۳ تا بیمارستان دارهاینجا هرجا دوستم میرفت نمیذاشتن،بازم شهر ب شهر فرق داره
بری طرح،چون ی بخش ثابت میمونی کامل یاد میگیری نگران نباش -
آخه حس کردم ممکنه این مدت نتونم چیزایی که بایدو درست حسابی یاد بگیرم، گفتم برم بر کار دانشجویی جبران شه. آخه خیلیا رو دیده بودم رفتن حتی ترمبالاییهای بومیمون با اینکه جایی که من درس میخونم کلا ۳ تا بیمارستان دارهاینجا هرجا دوستم میرفت نمیذاشتن،بازم شهر ب شهر فرق داره
بری طرح،چون ی بخش ثابت میمونی کامل یاد میگیری نگران نباش -
۲ونیم ساعت خوابیدم
حالا باید برم دنبالِ فیلمای درس -
ari_14 آره، باز ما بچههای ماماییمون رفته بودن بر کار حتی مشهدم اجازه ندادن. باشههه بوس 🎀
اوهوم..شهر به شهر فرق داره چون دانشجویی براشون مسوولیت داره سر همین نمیزارن معمولا..
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
انقد خوراکی گرون شده دیگه نمی تونم بگم جهنم و ضرر بخرم حالم خوب شه
باید رژیم بگیریم تا آخر.
-
فقط منتظر بودن من تلگرامم پاک کنم بعد وصل کنن
-
دیروز حدود ۴ساعت و امروز حدود ۲ساعت رفتم بیرون پیشش
اوم...
خوبه...
ولی اگه بخوام ادامه تحصیل بدم باید حتما در طول ترم بخونم...
اون موقع دیگه فرجه ها به تنهایی کافی نیست چون قطعا خیلی بیشتر از این کار پیش میاد!
#تودلی -
وویس کلاس رو ندارم
و نمیخوام مستقیم برم از اون آدم بگیرم
چون تو فرجه ها خودمونو کشتیم نفرستاد برامون
دوست ندارم دوباره رو بندازم -
انقد خوراکی گرون شده دیگه نمی تونم بگم جهنم و ضرر بخرم حالم خوب شه
باید رژیم بگیریم تا آخر.
-
ari_14 به دوستم گفتم لاغر نکنین ضرر می کنین این چربیارو ادم تو این مملکت نیاز داره ها
ذخیره انرژی😂