هرچی تودلته بریز بیرون7
-
S.daniyal hosseiny
هیچی🙂. دیر آنلاین شدی.officer k
روشنم کن پیوی. 😔✌🏻 -
officer k
روشنم کن پیوی. 😔✌🏻S.daniyal hosseiny اسم دوست دخترت دنیا؟
-
Narges_
تاحالا کسی با پیر بودنم مخالفت نکرده بود. 😔✌🏻S.daniyal hosseiny چون ۴ سال بعد خودم پیر به حساب میام مخالفت کردم😔
-
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
نقطه
ندانم. من رشتهم ریاضی بوده خبر ندارم. 😂
ولی تمام اینا توی هزارجریبن که دانشگاه اصفهانه... گذری که رد میشیم فکر میکردم همه همونه.اره
ولی ببین در شرقی(که سردرش شبیه کتابه) که نزدیک ایستگاه متروعه اون در علومپزشکیه
ولی در شمالی که تو خیابون دانشگاهه، اون میشه در دانشگاه اصفهان
بعد در غربی هم داره خیابون صفه، که برا دانشکده دندون و توانبخشیه که کنارشون فکر کنم دانشکده یسری از مهندسیا هم باشه
جالبتر اینکه از تو بیمارستان الزهرا هم راه داره به داخل دانشگاه😂🙌🏻نقطه
خب ولی من تاحالا از در شرقی هم رفتهم توی دانشگاه اصفهان... خوابگاها هم که کلا درش در شرقه. -
Reza-H
بحث بحث یکطرفه بودن نظرات، حذف مخالفتها و نظرات دیگرانه.
مخالفتها حذف میشه و موافقتهای با رژیم و چه و چه، عیان و واضح و علنی وجود داره و هیچ مشکلی هم نداره.S.daniyal hosseiny
درباره حذف ها که من نمیتونم اظهار نظری کنم. چون دخیل نیستم درش (البته در شرایطی هم با حذف شدن یکسری حرف ها موافقم. کما اینکه تو هم با حذف شدن یکسریشون موافقی)
الان تو میتونی در چندین صفحه اخیر بشمری که برایند حرف های مخالف زدن الان بیشتر از حرف موافق زدنه (یعنی هر کس هر چیزی که میخواسته گفته)
نکته بعدی هم گزارش زدنه. من خودم شخصا موافق گزارش زدن پیامی که مخالف نظرم باشه نیستم. (البته بازم قطعا پیام هایی وجود دارن که فارغ از نظر هر کس باید باهاشون برخورد بشه. مثل توهین ها و...) -
Comrade
من امروز نصبش کردم بازی کردم
برد راندا آرومم کرد مجدد حذفش کردم
ولی شما فکر میکنم بازی های خیلی بهتری رو دارین -
S.daniyal hosseiny اسم دوست دخترت دنیا؟
Masoumeh.sh
ناسا تو رو نیاز داره مصومه. چرا موندی ایران؟ -
آواتار
آخرین بادافزار -
بادافزار؟
-
بادافراز؟
-
Masoumeh.sh
ناسا تو رو نیاز داره مصومه. چرا موندی ایران؟S.daniyal hosseiny گفتم شاید غیر مستقیم بخوای اسمشو بگی🤣
-
S.daniyal hosseiny چون ۴ سال بعد خودم پیر به حساب میام مخالفت کردم😔
Narges_
آها. پس یعنی روغن خودت تو کله پاچهٔ من بود. -
یه بحث اضافه هم میمونه. اونم اینه که واقعا مرز "سیاسی" بودن یه پیام چیه؟
و فکر کنم اصل اینهمه اختلافی که پیش میاد سر همینه.
من خودم فکر می کنم تقریبا هر موضوع غیر درسیِ آکادمیکی میتونه یه موضوع اجتماعی-سیاسی باشه. حالا ما میتونیم جلوی همشون رو بگیریم؟ -
Narges_
آها. پس یعنی روغن خودت تو کله پاچهٔ من بود.S.daniyal hosseiny آفرین😔🤌🏻
-
M.an sohrab Mr.Shahrokhi
ادمینفروم خیلی خوب بود
مخصوصا زمانی که دبیر ها میومدن برای رفع اشکال
دانشجو ها میومدن برای رفع اشکال
اما این چیزا کم کم محو شد و حتی بچه هایی که کمک میکردن اخراج شدن به هر دلیلی بعضی درست بعضی بخاطر نظرات مخالف و...
Virus یکی از کسایی بود که دیوانه وار کمک بچه ها میکرد بخوام اسم ببرم تا صبح میگم
ولی همه به دلایلی اخراج شدن یا ترجیح دادن برنهمین شده که تاپیکای درسی شده شهر اشباح
به وضوح میشه دید که غالب کاربرای فروم کنکوری بچه های دانشجو هستن که غالبا برای قطعی اینترنت ناچار میانخواهش میکنم این محیط درسی رو درست نگه دارید
بارها تکرار و تکرار و تکرار شده
و از هر صدتا به یکیش رسیدگی شدهمن ازتون توضیح و... نمیخوام
۷ ساله اینجام همه چی دیدم
برای خودتون میگم یا محیط رو درسی کنید
یا بدونید که اینجا دیگه کمک کننده که نه حتی میتونه اسیب زا هم باشه برای کنکوری ها -
وای دارم نمیتونم.
-
اکانت خودم میخوام
پاول عزیز تلگرام درست کنن -
amir ahmadi
چند تا نکته هست.
یکی اینکه به نظرم تقریبا هیچ تفاوتی بین کنایه زدن و مستقیم گفتن نیست.
الان اگه شما یه کنایه بزنی منِ نوعی متوجه نمیشم که منظورت چه موضوعیه؟
ثانیا اینکه مسئله شخص شما نیستی. این یک رواله در انجمن که حرف سیاسی زده میشه. اگه واقعا "همه" معتقد بهش باشن که خوبه. اما در عمل اینطور نمیشه. عموما دوستان چیز هایی که میخوان رو میگنReza-H در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
amir ahmadi
چند تا نکته هست.
یکی اینکه به نظرم تقریبا هیچ تفاوتی بین کنایه زدن و مستقیم گفتن نیست.
الان اگه شما یه کنایه بزنی منِ نوعی متوجه نمیشم که منظورت چه موضوعیه؟
ثانیا اینکه مسئله شخص شما نیستی. این یک رواله در انجمن که حرف سیاسی زده میشه. اگه واقعا "همه" معتقد بهش باشن که خوبه. اما در عمل اینطور نمیشه. عموما دوستان چیز هایی که میخوان رو میگنو عموما یک طرف میمونن و یک طرف یا پست ها حذف میشه یا به اخراج کشیده میشه و...
-
S.daniyal hosseiny گفتم شاید غیر مستقیم بخوای اسمشو بگی🤣
Masoumeh.sh
یکم ممیزی این قضیه زیاد میشه بعد زن. 😔✌🏻 -
یعنی ما دانشجو ها جمع کنیم بریم ؟🥲💔