هرچی تودلته بریز بیرون7
-
S.daniyal hosseiny
والله جدیمofficer k
والله العظیم علی...
والله العظیم... -
ولی مصومه بهتره. 😔✌🏻
-
ولی مصومه بهتره. 😔✌🏻
S.daniyal hosseiny اره دنیل
-
Michael Vey
نتیجش بهم بگو حتما -
من اگه راه داشتم حتی مهدی رو هم مِــدی مینوشتم.
-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
amir ahmadi
خب الان شما خودت صفحات اخیر انجمن رو به صورت رندوم بعد از اتفاقات اخیر چک کن ببین حجم پیام های سیاسی حذف نشده چقدر بوده؟ حذف شده چقدر بود؟ من که برداشتم اینه که حذف نشده ها اصلا با جذف شده ها قابل مقایسه نیست.
و اینکه حقیقتا پیام های یکسری از دوستان متاسفانه توهین علنی به عقاید دوستان دیگر هست و صرفا یه اظهار نظر سیاسی نیست (که با کنایه گفتنش فرقی در نتیجه نداره)من مخالف وجود بحث سیاسیم دایی
حتی اعتقادیش چون نمیتونیم منکر بشیم
بخش بزرگی (نمیگم بیشترن نه صرفا زیادن) از جوونا از دین راحت بگم متنفر شدن
کار با درست و غلط بودنش ندارممیگم یک طرفه نباشه
حرف من امروز و دیروز نیست
چندسالهحقیقتا اونسری بعد از چند ماه اومدم فروم برم چنتا سوال شیمی بچه ها رو جواب بدم واقعا ناراجت شدم
هیچ سوالی نبود
قبلا روزی ده تا بیستا تاپیک سوال فقط تو یه شیمی بود
زیست انفجار بوداما همین رفتارای یکطرفه باعث شد به اینجا بکشه فروم
الان من اکانت های اخراج شده رو نتونستم پیدا کنم نمیدونم چیشدنولی بهت بگم بالای ۳۰ تا دوست صمیمی از من یا اخراج شدن یا بخاطر همین چیزا از فروم رفتن باورت میشه؟
حداقل ۲۰ شون میتونستن ۱۰۰ درصد مفید باشن برای فرومamir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
حقیقتا اونسری بعد از چند ماه اومدم فروم برم چنتا سوال شیمی بچه ها رو جواب بدم واقعا ناراجت شدم
هیچ سوالی نبود
زیست انفجار بودبله. درست میگی
اگه ایده آلش رو بخوایم فرض کنیم. بحث های چالش برانگیز مطرح نشه بهتره (هر چند که توی این قضیه قاعدتا حرف از شهید زدن نباید چالش برانگیز باشه. بالاخره گذشتن از جان در برابر هر خطری که امنیت ملت رو به خطر بندازه در هر طرز تفکری محترمه. بگذریم...)
اما در واقع همچین چیزی ممکن نیست. وقتی اسم تاپیک "هر چی تو دلته بریز بیرونه" عملا ممکن نیست که بگیم "هر چیزِ درسی یا غیر سیاسی-اجتماعیِ غیر چالش برانگیز که تو دلته بریز بیرون". حالا همین موضوع رو با تسری بدیم به تاپیک های دیگه
اما با کلیت حرفت که یکسری صحبت ها باعث شده دلخوری هایی پیش بیاد و یکسری ها برن و انجمن عملکرد درسیش رو از دست بده موافقم -
همونطوری که نمیگم مامان و میگم ماآن
نمیگم بابا و میگم بآ -
🙂🙂
-
S.daniyal hosseiny اره دنیل
Masoumeh.sh
دوشواری نداریم.
خیلیا بهم میگن دنیل. 😔✌🏻 -
همونطوری که نمیگم مامان و میگم ماآن
نمیگم بابا و میگم بآS.daniyal hosseiny چرا خب؟😭
-
S.daniyal hosseiny چرا خب؟😭
توی لفظ و لهجه این شکلی میشه.
-
بیاااااوووبااان نازارکم
-
Masoumeh.sh
دوشواری نداریم.
خیلیا بهم میگن دنیل. 😔✌🏻S.daniyal hosseiny نه با اون تلفظ نخون
-
چجوری میتونه ۸ بخوابه😐
-
توی زبان شناسی بهش میگیم ادغام.
-
amir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
حقیقتا اونسری بعد از چند ماه اومدم فروم برم چنتا سوال شیمی بچه ها رو جواب بدم واقعا ناراجت شدم
هیچ سوالی نبود
اگه ایده آلش رو بخوایم فرض کنیم. بحث های چالش برانگیز مطرح نشه بهتره (هر چند که توی این قضیه قاعدتا حرف از شهید زدن نباید چالش برانگیز باشه. بالاخره گذشتن از جان در برابر هر خطری که امنیت ملت رو به خطر بندازه در هر طرز تفکری محترمه. بگذریم...)
اما در واقع همچین چیزی ممکن نیست. وقتی اسم تاپیک "هر چی تو دلته بریز بیرونه" عملا ممکن نیست که بگیم "هر چیزِ درسی یا غیر سیاسی-اجتماعیِ غیر چالش برانگیز که تو دلته بریز بیرون". حالا همین موضوع رو با تسری بدیم به تاپیک های دیگه
اما با کلیت حرفت که یکسری صحبت ها باعث شده دلخوری هایی پیش بیاد و یکسری ها برن و انجمن عملکرد درسیش رو از دست بده موافقمReza-H در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
هیچ سوالی نبود
اما با کلیت حرفت که یکسری صحبت ها باعث شده دلخوری هایی پیش بیاد و یکسری ها برن و انجمن عملکرد درسیش رو از دست بده موافقمهرچیزی جایی داره
الان روحانیون جاشون تو مسجد
ولی پرشدن توی مدارس بایدم بگیم چون فلانن و چون بمانن و...
شهیدا هم محترم با ارزش با احترام و... البته شهید وطن نه به اصطلاح شهید عقاید!
ولی نه اینجا
اگر همه چیز رو باهم قاطی کنیم دچار خرافه و جهل و عقب موندگی میشیم
هرچی جای خودش رو داره
همین. -
Masoumeh.sh
دوشواری نداریم.
خیلیا بهم میگن دنیل. 😔✌🏻S.daniyal hosseiny نه دنیل هم باز طولانیه. با دنی مشکل نداری؟
-
Reza-H نه فقط علومپزشکیش
دانشگاه مادره این برای من مزیت حساب میشه
و اینکه دانشکدههای دوتا دانشگاه کنار همن خودش یجور فرصته از نظر من
بعدم قشنگه سبزه(اگه همچنان سبز مونده باشه)
بعدشم خوابگاهی شدن برای من تو اصفهان با شهر دیگه خیلی فرق داره
اصفهان هزارانبرابر راحتترمنقطه
آها. من فکر کردم از جنبه منفیش میگید.
بله. درسته. واقعا اصفهان مزیت های مهمی دارهدانشکدههای دوتا دانشگاه کنار همن خودش یجور فرصته
دقییقا. حداقلی ترینش تعامل با بچه های علوم انسانی و مهندسی و ... هست
بعدم قشنگه سبزه(اگه همچنان سبز مونده باشه)
آره. از این جهت راضی کننده است. وسعتش هم کمک میکنه
-
یعنی در هنگام گفتن یکسری از حروف بسامد تلفظیشون میاد پایین یا در کل حذف میشن.
همهتون توی حرف زدنتون دارید از این کلمات... که یه بخشیشو تلفظ نمیکنین یا کم تلفظ میکنین. ولی چون واژه تکراریه و مخاطب میدونه چی قراره بشنوه، درستِ کلمه رو میشنوه.