هرچی تودلته بریز بیرون7
-
منم قبلا نوشتهم همهٔ اینا رو. ولی چه فایده دیگه.
-
دلم برای استاد فارسیم تنگ شد
چقد تو با سواد و خوشگل بودی -
من براش درمورد زبان حرف میزنم، دلش برای استاد فارسیش تنگ میشه.
گی د بختت دانیال، گی د بختت. -
یباری با یکی اینجا بحث اعتقادیم شد
و خیلی دیگه داغون بود
خداروشکر پستاش رو پاک کردن
البته مالای منم پاک کردن
یهو گفت بیغ اومد تو چت ادامه داد😂تو کی بودی دیگه... -
نقطه
آها. من فکر کردم از جنبه منفیش میگید.
بله. درسته. واقعا اصفهان مزیت های مهمی دارهدانشکدههای دوتا دانشگاه کنار همن خودش یجور فرصته
دقییقا. حداقلی ترینش تعامل با بچه های علوم انسانی و مهندسی و ... هست
بعدم قشنگه سبزه(اگه همچنان سبز مونده باشه)
آره. از این جهت راضی کننده است. وسعتش هم کمک میکنه
-
یعنی حتی مار هم توی آستینم پرورش ندادهم.
کفتر جلد یکی دیگه تو آستینمه. -
سلام بچه ها
برای حفظ فضای اموزشی و درسی آلاخونه
دو دسته مذهبی_اعتقادی و آزاداندیشی فعلا حذف شدن و برای بود و نبودشون بعد از کنکور رای گیری می کنیم
پس فعلا تمرکزتون روی درس و کنکور و امتحان های دانشگاهتون باشهامیدوارم همگی موفق باشید
-
دستمان بینمک است و دلمان ریشترین
دشمن و دوست در این بین، نمک میریزند
🚬 -
و خیلی دیگه داغون بود
البته مالای منم پاک کردن
یهو گفت بیغ اومد تو چت ادامه داد😂تو کی بودی دیگه...amir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
و خیلی دیگه داغون بود
البته مالای منم پاک کردن
یهو گفت بیغ اومد تو چت ادامه داد😂تو کی بودی دیگه...منم قبلا خیلی طومار مینوشتم در این موارد
یجا دیدم تو هر بحثی ب نفع بقیه میشه بیخیال شدم اعصاب روانم الکی بدست نیاوردم💆♀ -
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
حقیقتا اونسری بعد از چند ماه اومدم فروم برم چنتا سوال شیمی بچه ها رو جواب بدم واقعا ناراجت شدم
هیچ سوالی نبود
قبلا روزی ده تا بیستا تاپیک سوال فقط تو یه شیمی بود
زیست انفجار بودبله. درست میگی
اگه ایده آلش رو بخوایم فرض کنیم. بحث های چالش برانگیز مطرح نشه بهتره (هر چند که توی این قضیه قاعدتا حرف از شهید زدن نباید چالش برانگیز باشه. بالاخره گذشتن از جان در برابر هر خطری که امنیت ملت رو به خطر بندازه در هر طرز تفکری محترمه. بگذریم...)
اما در واقع همچین چیزی ممکن نیست. وقتی اسم تاپیک "هر چی تو دلته بریز بیرونه" عملا ممکن نیست که بگیم "هر چیزِ درسی یا غیر سیاسی-اجتماعیِ غیر چالش برانگیز که تو دلته بریز بیرون". حالا همین موضوع رو با تسری بدیم به تاپیک های دیگه
اما با کلیت حرفت که یکسری صحبت ها باعث شده دلخوری هایی پیش بیاد و یکسری ها برن و انجمن عملکرد درسیش رو از دست بده موافقمهرچیزی جایی داره
الان روحانیون جاشون تو مسجد
ولی پرشدن توی مدارس بایدم بگیم چون فلانن و چون بمانن و...
شهیدا هم محترم با ارزش با احترام و... البته شهید وطن نه به اصطلاح شهید عقاید!
ولی نه اینجا
اگر همه چیز رو باهم قاطی کنیم دچار خرافه و جهل و عقب موندگی میشیم
هرچی جای خودش رو داره
همین.الان روحانیون جاشون تو مسجد
ولی پرشدن توی مدارس بایدم بگیم چون فلانن و چون بمانن و...
شهیدا هم محترم با ارزش با احترام و... البته شهید وطن نه به اصطلاح شهید عقاید!فک کنم تو این قضیه با هم اختلاف بنیادین داریم 😂
اونی که میره جلوی یه فردِ مسلح که قاطی شلوغی ها اومده فرضا کلانتری رو بگیره و دسترسی به اسلحه خونه پیدا کنه وایمیسته و بعدش هم شهید میشه، قاعدتا از وطنش دفاع کرده.فکر میکنم باهام موافق باشی که احیانا توی اتفاقات 18 و 19 دی، اگه با عوامل مسلحی که راس یه ساعت مشخص در کل کشور فعال شدن (درصدشون زیاد نبود. اما تاثیرشون میتونست خیلی مخرب باشه) مقابله نمیشد، حتما این عوامل مشکلات جدی رو ایجاد میکردن. دیگه از درصد خشونتی که کف خیابون اعمال شد و اسلحه هایی که کشف شد میشد حدس زد
بحثش مفصله خلاصه
هرچی جای خودش رو داره
درسته👌
-
و خیلی دیگه داغون بود
البته مالای منم پاک کردن
یهو گفت بیغ اومد تو چت ادامه داد😂تو کی بودی دیگه...منم قبلا خیلی طومار مینوشتم در این موارد
یجا دیدم تو هر بحثی ب نفع بقیه میشه بیخیال شدم اعصاب روانم الکی بدست نیاوردم💆♀ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
و خیلی دیگه داغون بود
البته مالای منم پاک کردن
یجا دیدم تو هر بحثی ب نفع بقیه میشه بیخیال شدم اعصاب روانم الکی بدست نیاوردم💆♀سالای ۹۹و۴۰۰ اینجا....
هوف. -
تابلو بود.
دیگه بوتون رو از چند فرسخی تشخیص میدم. -
امشب دیگه غمم خیلی گینه، خیلییییی
-
Maaah
برو سیب فرانسوی بگیر از علی بخور، غمت گین نباشه دیگه. -
کاملا قابل حدسن ولی خب
-
من براش درمورد زبان حرف میزنم، دلش برای استاد فارسیش تنگ میشه.
گی د بختت دانیال، گی د بختت.S.daniyal hosseiny خب درباره زبان فارسی داشتی حرف میزدی 🚶♀️
-
=)))