هرچی تودلته بریز بیرون7
-
خدایا من بهت دیشب چی گفتم نگفتم یه سکته قلبی مغزی چیزی بده بمیرم صبح و نمیبینم بازم که زندم امشب این کارو بکن نمیدونم یه یه نحوی زندگی رو ازم دریغ کن
#توذلی -
متاسفانه دنبال بهونه بودن یکسری وگرنه فحاشی صورت نگرفت.
مریم مقدس نیستین ک هرکسی این حرفارو میگ باید اخراج بشه بخاطرش؟
اینجا بدترش غیرمستقیم گفته شد باید اخراج میشد؟
یجور میگین انگار تا الان این کلمات بکار نبردین والا
کلماتیم نبود
بعدم..
اینک کسی نه سر پیازه نه ته پیاز برمیگرده میگ بخاطر نزاکتتونه باید بگم اینم نشون دهنده شعورتونه ک بلد نیستین چطوری صحبت کنین. -
درباره بحث ها که همتون موضع من رو میدونید و فکر نمیکنم نیازی به صحبت در این باره باشه.
درباره مسئله توهین هایی که شد، به شخصه با توهین مخالفم، ولی بابت شرایطی که شده حق میدم که هرکسی کنترل خودش رو از دست بده و از این بابت کسی رو سرزنش نمیکنم.
درباره تنش پیش اومده هم مقصر رو اکانت هایی میدونم که با رفتارای مختلفشون، یه آزادی بیان یه طرفه ای اینجا درست کردن و از یک سری قوانین، به صورت یک طرفه سو استفاده کردن که این قضیه طبیعتا یه جایی خودش رو بروز میداد.(البته این توی جامعه هم هست، که خب همونطور که میبینیم اونجا هم خودش رو بروز داده.)
البته یه انتقادی هم به مدیرای اینجا دارم: بیش از حد غیر شفاف هستید. مثل همون قضیه 9 روز بسته شدن، حداقل انتظاری که ما از شما داریم یه توضیحه، حتی اگر این توضیح آغشته به دروغ هم باشه خیلی بهتر از ایگنور کردنه. -
اصلا بحث کاری ندارم
چرا فقط مهدی؟
اگ بخاطر بحثه هممون اخراج کنین ک تو بحث بودیم! -
شما تا الان عصبی نشدین؟
عجب بابا. -
ما چقدر ساده ایم ماها که ادعامووووون میشد گرگیما ما چقدر ساده ایم.......
دیگه اینجاهم مث قدیم نیست -
Hako
اهومم😔💔
بااینکه تو بحث نبودم
هنوز هم دستام داره میلرزه ...
دعا کن برگردیم به روال قبل=.) -
دیگه اینجاهم مث قدیم نیست_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
دیگه اینجاهم مث قدیم نیست
چیزه جدیدی نیست رضا این مورد دوسال پیش صابونش به تن بعضیا خورد الانم باز همون داستانه
-
دیگه اینجاهم مث قدیم نیست -
بحث اخراج اینجا هیچ وقت شفاف نبوده...