هرچی تودلته بریز بیرون7
-
سر سوال انگلیسیه ولی من حال نداشتم جزوه انگلیسی بخونم
ترجمه شده خوندم
انشالله که سر جلسه مثل حضرت محمد بهم وحی میشه -
خدایا ,جون من امتحانات فردا هم پاس کنم دیگه خواستهای ندارم
-
🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺
-
🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤 🤺ارتش جوجویی
-
من فقط فکرمیکردم اینو باید بگم
لطفا با لحن تهاجمی دشمن گونه نخونید
من همیشه خیلی کم پستا رو گزارش میزدم مثلا اون روز که یه شخصی اومد و به فاطمه سیف اینجا حرف زد...
چندبار به پستای خودم گزارش زدم که پاک بشن بنده خدا آیدا خانم با انبود پستایی که مال خودم بودن و گزارش زدم مواجه شدن😂
بگذریم
دیروزم بعداز جواب دادن به دوتا ریپلای رفتم ؛ چون کلا بحث سر عقیده نبود سر اقدامات ضروری در زمان جنگ بود همین حرف سر بقا بود نه عقیده
من فکرمیکنم خیلی چیزا تو دنیا به مرور زمان مشخص یا درست میشن و خیلی اوقات باید صبر کرد
من اینجا با کسی دشمن نیستم
در رابطه با دیروزم ناراحت شدم ولی درک میکنم چون زندگی سخت شده آستانه تحمل ها پایین اومده
ولی همه به هم میگن خودتونو زدین به خواب و احمقید
یه چند دستگی عجیبی در سطح جامعه است که هرکسی میخواد بگه من درست میگم هیچکدوم نمیتونن همو قانع کنن در نهایت باعث ناراحتی هم میشن
همو مثل دشمن میدونن
من هیچوقت همیچن حسی نسبت به کسی چه اینجا چه در اقوام نداشتم و ندارم🙂
خلاصه که همین
به پستایی که به این پیام ریپ بزنن هم جواب نمیدم حقیقتش چون بازم دعوا میشه -
اگه درحالت کلی احساس میکنی همواره حق با توئه، از دهن و کردار تو «فقط» دُر و گوهر میریزه، حق مطلقی و حق داری هرجور دلت خواست با هرکی حرف بزنی چون وحی منزلی؛ فرقی نداره چپی یا راست.
تو هم یه احمقی مثل خیلی از احمقای دیگه. صرفاً صفی که توش وایسادی فرق داره. -
اگه درحالت کلی احساس میکنی همواره حق با توئه، از دهن و کردار تو «فقط» دُر و گوهر میریزه، حق مطلقی و حق داری هرجور دلت خواست با هرکی حرف بزنی چون وحی منزلی؛ فرقی نداره چپی یا راست.
تو هم یه احمقی مثل خیلی از احمقای دیگه. صرفاً صفی که توش وایسادی فرق داره. -
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
خدایا من بهت دیشب چی گفتم نگفتم یه سکته قلبی مغزی چیزی بده بمیرم صبح و نمیبینم بازم که زندم امشب این کارو بکن نمیدونم یه یه نحوی زندگی رو ازم دریغ کن
#توذلیوای تو رو خداااا این دعاها رو نکن😐😐😡🤬☠️
سکته مغزی خیلی وحشتناک تر از چیزیه که فکرشو می کنی
مثلا خدای نکرده طرف یه سمت بدنش کلا فلج میشه یا دیگه نمیتونه راه بره یا بی اختیاری ادرار ومدفوع یا علائم دیگه پیدا می کنه
چیزی که هزار بار از آرزوی مرگ بدتره.... -
romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
چیزی که هزار بار از آرزوی مرگ بدتره
ترجیح میدم دم به دم بمیرم