هرچی تودلته بریز بیرون7
-
دلم تنگِ تنگِ
واس خاطراتت ک کهنه نمیشن. -
این پست پاک شده!
-
خدایا شکرت✨️
-
نمیدونم ، ولی یکی از کلی شخصیت های فرعی دیگه
یکی دیگه از کلی شخصیت های فرعی این دنیا که سالهاست دیگه نیستن و اصلا برای کسی مهم نیست بودن یه زمانی
نمیدونم کسایی که شخصیت اصلی این دنیا میشن سرنوشت براشون اینطور تقدیر کرده یا خودشون تونستن انتخاب کنن؟
کاش میدونستم این به تقدیر برمیگرده یا انتخاب
ولی خب شخصیت های اصلی همشون یه خصوصیت کاریزماتیک دارن...
میگن خوبه که آدم با اومدنش به دنیا چیزی رو اضافه کنه و اگه رفت چیزی از این دنیا کم بشه ، ولی یه شخصیت فرعی هم به این درجه میتونه برسه ؟
ولی شخصیت های فرعی هیچ وقت به یاد ها نمیمونن ولی اقدام جمعی شخصیت های فرعی همیشه به یاد میمونه...چه اقدام مثبت و چه منفی ، در حالی که هویت این شخصیت های فرعی نامعلومه
شاید ما اشتباه یاد گرفتیم که مهم ها همیشه اصلی ها هستن و کی به غیراصلی ها اهمیت میده ؟
#تودلیmahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
نمیدونم ، ولی یکی از کلی شخصیت های فرعی دیگه
یکی دیگه از کلی شخصیت های فرعی این دنیا که سالهاست دیگه نیستن و اصلا برای کسی مهم نیست بودن یه زمانی
نمیدونم کسایی که شخصیت اصلی این دنیا میشن سرنوشت براشون اینطور تقدیر کرده یا خودشون تونستن انتخاب کنن؟
کاش میدونستم این به تقدیر برمیگرده یا انتخاب
ولی خب شخصیت های اصلی همشون یه خصوصیت کاریزماتیک دارن...
میگن خوبه که آدم با اومدنش به دنیا چیزی رو اضافه کنه و اگه رفت چیزی از این دنیا کم بشه ، ولی یه شخصیت فرعی هم به این درجه میتونه برسه ؟
ولی شخصیت های فرعی هیچ وقت به یاد ها نمیمونن ولی اقدام جمعی شخصیت های فرعی همیشه به یاد میمونه...چه اقدام مثبت و چه منفی ، در حالی که هویت این شخصیت های فرعی نامعلومه
شاید ما اشتباه یاد گرفتیم که مهم ها همیشه اصلی ها هستن و کی به غیراصلی ها اهمیت میده ؟
#تودلیمنم خیلی به این قضیه فک می کنم
مثلا من خودم اگه بمیرم میشم سیاه لشکر
از این سیاهی لشکرای توو فیلما که انگار مرگشون برای هیچکس مهم نیست.....
شاید هم سندرم بازمانده گرفتیم
عذاب وجدان خوشحال بودن یا دووم آوردن یا حتی زنده موندن و نفس کشیدن گرفتیم😶🌫️