هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Hako بدترین قبولی با این نهایی قبول شدن دانشگاه های تیپ یک شهرستاناست
کسی که معدلش خیلی خوبه ولی شهرستان قبول شده ، کنکورش قابل مقایسه با نهاییش نبوده ، بعد عمدتا هم رشته ها خوبی میخواستن که شهرستان میرن ، وگرنه باز همونا روی رشته مانور میدادن اونا هم تهران بودن... رقابته ، بدون کجای رقابتی و اگه زرنگ باشی به کجا میرسیبعد الان مدارس امتحانا جوری میگیرن و نمره میدن که یه شبیه سازی از نهایی بشه و این نشون میده از پس نهایی هم مثل همین برمیای
-
بچه ها پروکسی اینجا دیگه نمی شه فرستاد ؟کسی به تلگرام با پروکسی تونسته وصل بشه؟
-
فشار روانی و ناامنی مزمن میتونه تروماهای قدیمی رو فعال کنه و مکانیزمهای دفاعیِ ابتدایی و هیجانی رو بنشونه پشت فرمون.
برای همین خیلی از ماها خیلی از وقتهای این روزها ۴ الی ۶ سالمونه.
مراقب هم باشیم
-
خیلی زشته نقطه ضعف دوستت رو پیدا کنی و تو دعوا یا ناراحتی ازش استفاده کنی
-

-
*فحش هاری رکیک
-
این پست پاک شده!
-
دلم می خواد برم دوباره کلیپ شعر ها استاد کاووند گوش بدم
یا فیلم ها معادلات دیفرانسیل مو ببینم یا ریاضی
یا تجزیه و درس ها دیگمدلم برای درس خوندم برای شیمی برای کلاس ها و حتی سختی کشیدن ها سر آزمایشگاه ها امتحانا کلاسا بی خوابی ها درد کشیدن ها دانشگاه مون تنگ شده خیلی زوده به این زودی دلم تنگ بشه
ولی کلا از بی کاری خوشم نمیاد
انگار داشتم شدید عادت می کردم البته من داشتم شیمی رو زندگی می کردم چون زندگی یک جیز ثابت نیست خوشی داره غم داره رنج داره پیروزی داره۷ونیم صبح کلاس ها تجزیه🥺 یا ۷ ونیم تا ۹وخوری از شیمی ۲ بعدش کلاس بعدی مون شیمی فیزیک شروع می شد با همون روپوش ها با تاخیر اون همه راه از سوله می رسیدیم کلاس استاد هم هیچی نمی گفت
دره کلاسه هم خراب بود از تو بچه ها باید برامون باز می کردنهعیییییی
یعنی ترم ۳ هم تموم شد😔🛴
خیلییی خیلیییی خیلیییی ترم سخت پر از رنج غم و ترم پر از چالش ها جدید موفقیت ها عالی خوشحالی و گریه و جالبی بود
خدایاشکرت شکرت که تو مسیری که می خواستم و چیزی که علاقه شو تو وجودم گذاشتی حرکت کردم
و تا آنجا با اون همه سختی مشقت کمکم کردی وایسم پای هدفم
مرسییی🥺🩵 -
یا تجزیه و درس ها دیگمدلم برای درس خوندم برای شیمی برای کلاس ها و حتی سختی کشیدن ها سر آزمایشگاه ها امتحانا کلاسا بی خوابی ها درد کشیدن ها دانشگاه مون تنگ شده خیلی زوده به این زودی دلم تنگ بشه
انگار داشتم شدید عادت می کردم البته من داشتم شیمی رو زندگی می کردم چون زندگی یک جیز ثابت نیست خوشی داره غم داره رنج داره پیروزی داره۷ونیم صبح کلاس ها تجزیه🥺 یا ۷ ونیم تا ۹وخوری از شیمی ۲ بعدش کلاس بعدی مون شیمی فیزیک شروع می شد با همون روپوش ها با تاخیر اون همه راه از سوله می رسیدیم کلاس استاد هم هیچی نمی گفت
یعنی ترم ۳ هم تموم شد😔🛴
خیلییی خیلیییی خیلیییی ترم سخت پر از رنج غم و ترم پر از چالش ها جدید موفقیت ها عالی خوشحالی و گریه و جالبی بود
خدایاشکرت شکرت که تو مسیری که می خواستم و چیزی که علاقه شو تو وجودم گذاشتی حرکت کردم
مرسییی🥺🩵البته هنوز امتحان ها ترم ۳ تموم نشده تا ۱۸ ام امتحانه😂😂😂😂😂🚁
ولی به خودم افتخار می کنم که طاقت اوردم که صیر کردم و از خدا ممنونم که همه جوره کنارم بودو یک چیز دیگه که خوب فهمیدم خدا یک وقتای سکوت میکنه ولی همه جوره حواسش بهت هست
اون موقع ها می خواد بزارتت تو سختی که به خودت باور داشته باشی که قوی تر بشی که شکوفا بشی🩵 -
دم اینجا گرم پس
با کسی کاری نداشتن تا آخر امتحانام نمیخوان برن
کاش حداقل این فکر داشتن میگفتن مام نمیرفتیم
از اونور ولی خب دیگ تموم میشه فردا چیبگم.. -
کاش میمیفهمیدن فقط عزل کردن کارشون نمیپوشونه
تا تقی ب توقی میخوره عزل میکنن.
خب عزل میکنین میبرین جای دیگ اونو چ فرقی داره. -
این روزا واقعا غمم گینه.
نمیدونم کِی قراره غمم گین نباشه.
تا کِی
کاش ی خوابی بود این روزا و الان مامانم بیدارم میکرد میگفت بیدار شو داری خواب میبینی تموم شده اون همه غصه. -
یعنی ترم ۳ هم تموم شد😔🛴
مرسییی🥺🩵jahad_121
سر واحد ها شیمی آینده باید ازتون مشورت بگیرم ، احتمالا ما هم شیمی تجزیه داریم ، شیمی فیزیک هم داریم ، آز شیمی آلی هم میدونم داریم
در مجموع بیست واحد تقریبا باید شیمی پر کنیم....
در کل رشته ما رشته ایه که کسایی که عاشق درس شیمی بودن
ناراضی ان، چون اونا میگن شیمی نداره
کسایی که از شیمی خوششون نمیاد اونا هم ناراضین چون اونا هم میگن قرار نبود شیمی داشته باشیم 😂🤧 -
واقعا با این تمرکز نمیشد درس خوند..
خوبه که یه دست بودیم🚶🏻♀️ -
این پست پاک شده!
-

-
این پست پاک شده!
-
دلم برا حنیف عظیمی و کلاساش تنگ شده
انگاری اون تایم یه نفر پیدا میشد که از راه دورم حتی ماهارو میفهمید. -
jahad_121
سر واحد ها شیمی آینده باید ازتون مشورت بگیرم ، احتمالا ما هم شیمی تجزیه داریم ، شیمی فیزیک هم داریم ، آز شیمی آلی هم میدونم داریم
در مجموع بیست واحد تقریبا باید شیمی پر کنیم....
در کل رشته ما رشته ایه که کسایی که عاشق درس شیمی بودن
ناراضی ان، چون اونا میگن شیمی نداره
کسایی که از شیمی خوششون نمیاد اونا هم ناراضین چون اونا هم میگن قرار نبود شیمی داشته باشیم 😂🤧mahdi.ek سلامت باشید ان شاالله بتونم کمکی کنم حتما🙏🏻
اره دقیقاا شیمی اش کمه
بیشتر شبیه مباحث مکانیک فکر کنم باشه
اسمش فقط شیمی داره باطنش با اسمش کاملا هماهنگ نیست و البته مباحث شم برای کسایی که ریاضی شون خیلی خوبه و اوکین با ریاضی و فیزیک خیلی خوبه و کلا ریاضی هم درس خفنی هستدقیقا اگر کسی شیمی خیلی نتونه کنار بیاد سر این واحداش یکم اذیت میشه
ولی واقعا برای کار ها صنعتی خیلی خوب رشتتون و امادتون می کنند برای ما کمتر تو کارها صنعتی مثل شرکتهای نفت و..اینا هست هرچند بازم تو بخش ها آزمایشگاه یش کار داره
ان شاالله در ادامه هم موفق باشید تو رشته تون 👌🏻