هرچی تودلته بریز بیرون7
-
E.B.BUTTERFLY
شما تونستی تایید سوابق انجام بدی؟Narges_ من که مشاورم بهم گفت خودش اطلاع میده چه زمانی باید انجام بدم. فعلا تأیید نکردم.
-
Narges_ من که مشاورم بهم گفت خودش اطلاع میده چه زمانی باید انجام بدم. فعلا تأیید نکردم.
E.B.BUTTERFLY آها باشه ممنونم✨️
-
وای اگه یادش بره چی :/// نه نه امکان نداره
-
احمق من شادو چرا باید چک کنم؟
تو چرا اصلا انقدر گیر دادی رو شاد کوفتی؟
بعد پیامک نداره گوشیت؟
اه کاش میشد نبینمت واقعا -
اونوقت خداحافظ ۶۰ درصد تاثیر
-
وای اگه یادش بره چی :/// نه نه امکان نداره
E.B.BUTTERFLY مسئله اینه من میدونم زمانش تموم نشده
اما از اون مسیری که میگن باید برم، میرم و میگه زمانش تموم شده:///// -
E.B.BUTTERFLY مسئله اینه من میدونم زمانش تموم نشده
اما از اون مسیری که میگن باید برم، میرم و میگه زمانش تموم شده://///به مشاورتون گفتید؟ شاید اون بتونه راهنمایی بکنه
-
به مشاورتون گفتید؟ شاید اون بتونه راهنمایی بکنه
E.B.BUTTERFLY نه=)
-
من فردا تماس میگیرم میپرسم هر خبری شد بهتون اطلاع میدم، خوبه؟ ببینم اصلا چه خبره
-
Infinitie. A کشتیات غرق شدن؟
Masoumeh.sh بلی
-
من فردا تماس میگیرم میپرسم هر خبری شد بهتون اطلاع میدم، خوبه؟ ببینم اصلا چه خبره
E.B.BUTTERFLY آره لطف میکنی واقعا💕
-
Narges_ وای منم دقیقا همینطورم
چندین سال میشناسمش ولی جدیدا نسبت بهش حالت تدافعی پیدا کردم انگار هر لحظه منتظرم یه چیزی بگه من رو عصبانی کنه منم کل اون هفتهام نابود بشه -
E.B.BUTTERFLY آره لطف میکنی واقعا💕
Narges_ حتما میپرسم ببینم واقعا باید چکار کرد چون خودشون که ظاهراً بیخیال تشریف دارن خودم باید یک حرکتی بکنم.
فردا حتما بهتون اطلاع میدم♥️ -
Narges_ وای منم دقیقا همینطورم
چندین سال میشناسمش ولی جدیدا نسبت بهش حالت تدافعی پیدا کردم انگار هر لحظه منتظرم یه چیزی بگه من رو عصبانی کنه منم کل اون هفتهام نابود بشهE.B.BUTTERFLY من اصلا دلم نمیخواد صداشو بشنوم و قیافشو ببینم=)))))
کلا از یکی به دو کردن دیگه خستم -
Narges_ حتما میپرسم ببینم واقعا باید چکار کرد چون خودشون که ظاهراً بیخیال تشریف دارن خودم باید یک حرکتی بکنم.
فردا حتما بهتون اطلاع میدم♥️E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Narges_ حتما میپرسم ببینم واقعا باید چکار کرد چون خودشون که ظاهراً بیخیال تشریف دارن
وااااییییی=)))))))
فردا حتما بهتون اطلاع میدم♥️
ممنونم ازت💕