هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Narges_ وای منم دقیقا همینطورم
چندین سال میشناسمش ولی جدیدا نسبت بهش حالت تدافعی پیدا کردم انگار هر لحظه منتظرم یه چیزی بگه من رو عصبانی کنه منم کل اون هفتهام نابود بشهE.B.BUTTERFLY من اصلا دلم نمیخواد صداشو بشنوم و قیافشو ببینم=)))))
کلا از یکی به دو کردن دیگه خستم -
Narges_ حتما میپرسم ببینم واقعا باید چکار کرد چون خودشون که ظاهراً بیخیال تشریف دارن خودم باید یک حرکتی بکنم.
فردا حتما بهتون اطلاع میدم♥️E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Narges_ حتما میپرسم ببینم واقعا باید چکار کرد چون خودشون که ظاهراً بیخیال تشریف دارن
وااااییییی=)))))))
فردا حتما بهتون اطلاع میدم♥️
ممنونم ازت💕
-
Masoumeh.sh بلی
Infinitie. A طوری نیست
-
E.B.BUTTERFLY من اصلا دلم نمیخواد صداشو بشنوم و قیافشو ببینم=)))))
کلا از یکی به دو کردن دیگه خستمNarges_ میدونم شرایط خیلی سختیه و ایکاش میتونستم راهی پیدا کنم که نه تنها خودم بلکه تمام کسایی که مثل خودم دارن زجر میکشن رو نجات بدم ولی متاسفانه این تنها راه نجاته
گاهی اوقات برای رسیدن به اهداف باید از یکسری آدما که در دنیای واقعی حاضر به یک مکالمهی ساده هم باهاشون نیستی به عنوان پله استفاده کنی نه مانع
از روشون رد شو و بگذر
براتون بهترین ها رو آرزو میکنم 🩷 -
Narges_ میدونم شرایط خیلی سختیه و ایکاش میتونستم راهی پیدا کنم که نه تنها خودم بلکه تمام کسایی که مثل خودم دارن زجر میکشن رو نجات بدم ولی متاسفانه این تنها راه نجاته
گاهی اوقات برای رسیدن به اهداف باید از یکسری آدما که در دنیای واقعی حاضر به یک مکالمهی ساده هم باهاشون نیستی به عنوان پله استفاده کنی نه مانع
از روشون رد شو و بگذر
براتون بهترین ها رو آرزو میکنم 🩷E.B.BUTTERFLY خیلی کامل و درست گفتی🤌🏻
ممنونم عزیزم همچنین🩵🩵 -

خدا شانس بده ما که بخیل نیستیم -
من صورتم فیلر زدم هیچ تغییری نکردم 🚶♀️
-
تو کارای زیبایی هم باید شانس داشته باشی
سگ بریند بر شانس من -
هبیج کجای صورتتو
-
هبیج کجای صورتتو
Masoumeh.sh
گونه و شقیقه ولی اصلا تغییر نکردم 🤦♂️ -
Masoumeh.sh
گونه و شقیقه ولی اصلا تغییر نکردم 🤦♂️نمیدونم اینا برا پر کردن صورتشون چیکار میکنن
من صورتم لاغره