هرچی تودلته بریز بیرون7
-
همهی لحظات زندگیام در گریه خلاصه شده است. میخوابم، بیدار میشوم و بیرحم بودنِ زندگی را باور نمیکنم. نفس میکشم و از نفس کشیدن خودم هم بدم میآید. اشک میریزم و فکر میکنم چرا، چرا باید همهی زندگی ما خلاصه در اندوه باشد؟ زندگی ما را چطور نوشتهاند که هر ثانیهاش اندود و درد است؟ نفس کشیدن سخت شده و همهچیز چون تیری است که هر روز در قلبِ ما فرو میرود. چه کسی جواب جوانی از دست رفتهی ما را میدهد؟ چه کسی جواب غم بیکران مادران را میدهد؟ چه کسی جواب بار فشاری که روی دوش پدران است را میدهد؟ چه کسی میتواند دردی که میکشیم را بفهمد؟ هیچکس؛ به معنای واقعی هیچکس نمیتواند با حرف و کلماتی که میگوییم دردِ تجربههای واقعیِ ما را احساس کند. از درد فریاد میکشیم و کسی صدای فریادمان را نمیشنود. از خستگی گریه میکنیم و کسی گریههای ما را نمیبیند. همهچیز وحشتناک است و هیچکس عمقِ درد این جملات را نمیفهمد جز خودمان. دلم میخواهد آنقدر بخوابم که وقتی بیدار میشوم همهچیز درست شده باشد، دلم میخواهد ما هم طعم زندگی واقعی را بچشیم و بدانیم اصلاً زندگی چطور است؟ دلم میخواهد همهچیز طور دیگری باشد و از اینکه ناتوانم و کاری از دستم برنمیآید متنفرم.
-
-
اگه فلاحِ عزیزم تو این وضعیت دلاییمیلانو انداخته باشه، دیگه فلاحِ عزیزم محسوب نمیشه 🚶🏻♀️
مارو خدا زده تو بیخیال شو -
Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
منو ایگنور میکنی ؟
کی ایگنورت کرده برم بزنمش🚶🏻♀️ بچم
همه 🌚💔
-
منو ایگنور میکنی ؟
همه 🌚💔
منو ایگنور میکنی ؟
همه 🌚💔
بی تربیتن همه
تو غصه نخور -
yasin sheibak یه خورده بچه ها دارن عقب نشینی میکنن امیدوارم تاداخر دووم بیاریم
N_sani دانشکده پزشکی فقط این هفته هست از هفته اینده گفتن شرکت میکنیم تمام ترما
-
درس سختیه و بالاترین نمرهی بچه های سال بالایی ۱۳ بوده
شدیدا خسته ام و دیگه مغزم یاری نمیکنه
خوابمه ولی نمیتونم بخوابم
نسکافه بخورم هم دم صبح خواب میرم و این خوب نیستتت
بریم یه دوری بزنیم بعد ادامه بدیم...
#تودلی -
Hako خداس
-
Hako خداس
-
yasin sheibak
:)))بخصوص شباHako بعدش 12 شب به بعد خودت باشی تنها!!
-
Hako بعدش 12 شب به بعد خودت باشی تنها!!