هرچی تودلته بریز بیرون7
-
اون لک لکی ک منو تو ایران انداخت زنده میخوام....بی فانوس مگ نگفته بودم ببر امریکا سوئیس فنلاند
-
_ Reza _ دانشگاه ما هنوز چیزی نگفته ی ته مونده امید دارم ک مجازی نشه
اره اینام بحث میکنن اکثرا ترم بهمنیا خیلی نارحتنماهلین سایتمون اره کاش زود حضوری شه تا سریع اکیپ هاشونو جدا کنن تکلیف مشخص بشه
-
🔴 امتحانات علوم پزشکی حضوری ماند
معاون آموزشی وزارت بهداشت
🔶 ما زیرساختهای برگزاری مجازی امتحانات را نداریم و دانشجویان با قطعیهای مکرر اینترنت مواجه بودند.
🔶 برای ما مهم است که خود دانشجو در امتحانات شرکت کند و در مجازی این اطمینان را نداریم و از طرفی میخواهیم دانشجویان براساس اطلاعات خودشان در امتحانات شرکت کنند، نه اینکه با کمک دوستان خود امتحان بدهند.
-
اون لک لکی ک منو تو ایران انداخت زنده میخوام....بی فانوس مگ نگفته بودم ببر امریکا سوئیس فنلاند
ماهلین سایتمون
فنلاند سرده سیسی -
هبیج
اخ من فدات شممم
تلتو بده داشته باشمماهلین سایتمون
باشه سیسی ولی فعلا تلگرامم کار نمیکنه -
https://forum.alaatv.com/post/3748502
Nilay
روحم پر طراوت شد -
ماهلین سایتمون
باشه سیسی ولی فعلا تلگرامم کار نمیکنه -
-
تلگرام بچه ها دعوا میکنن
اینستا بابا سپهر جگرت رو میسوزونه -
مامانم شامپو آرگان شون خریده
موهام خیلی نرم و خوشبو شدن 🥕
برخلاف دیروز که خیلی حالم بد بود
امروز روزنه های نور میبینم -
………..
-
ماهلین سایتمون
فنلاند سرده سیسیهبیج
اشکال ندارههه -
ماهلین سایتمون
باشه سیسی ولی فعلا تلگرامم کار نمیکنههبیج
نت ک وصله
ی پروکسی دارم ی هفته س بی قطعی وصله
ینی دیقا مث برنامه های داخلی گوشیو روشن میکنم میرم تو تل مث جت کار میکنه -
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
زهرا یکم ربط به تودلیم نداشت ولی آره😂😂خفه شو
میگم همه فک میکنن باید بقیه رو اصلاح کنن تا جامعه درست بشه درحالی که باید خودشونو نگا کننZahra.HD
آره دقیقا مشکل ما همینه همه فکر میکنیم فقط حق با خودمونه و حاضر نیستیم هم رو بشنویم و بهم مجال بدیم. احساساتمون غلبه میکنه به واقعیت. این مهارت ها خیلی مهم تر از لیف بافی و چه و چه بودن که تو مدرسه یادمون دادن واقعا، تو وقتی خودت خوب باشی رفتارت تو جامعه اثرشو میذاره.
ولی اجازه بده بگم #نه به خفقان😂🤣 -
Zahra.HD
آره دقیقا مشکل ما همینه همه فکر میکنیم فقط حق با خودمونه و حاضر نیستیم هم رو بشنویم و بهم مجال بدیم. احساساتمون غلبه میکنه به واقعیت. این مهارت ها خیلی مهم تر از لیف بافی و چه و چه بودن که تو مدرسه یادمون دادن واقعا، تو وقتی خودت خوب باشی رفتارت تو جامعه اثرشو میذاره.
ولی اجازه بده بگم #نه به خفقان😂🤣