هرچی تودلته بریز بیرون7
-
همیشه تصورم این بود شاید مثلا اگه زمان امام علی بودم یه شب مهتابی که ماه از بین نخل ها رخ نشون میده همه چی رو رها میکردم میرفتم در خونه امام رو میزدم و میگفتم کم آوردم تموم شدم منو زیر عبات پنهان کن
دلم شکسته و غم حنجرم رو چنگ میزنه
الان اما تو سال ۲۰۲۶ ماه تو آسمونه نه از بین نخل ها بین غبار های آسمون من کم آوردم و غم حنجرم رو چنگ میزنه
اما در خونه امامم رو بلد نیستم و گم کردم
از نجف زیادی دورم.
به ما گفتن تو این دوران لب هاتون رو تکون بدید
در خونه ات رو بلد نیستم من نمیتونم بیام
تو بیا به بالینم(: -
نه واقعا جزوه مینویسم و حتی حفظ میکنم
بدون آهنگ و سر و صدا نمیتونم درس بخونم
ساکت باشه خوابم میبره -
همیشه تصورم این بود شاید مثلا اگه زمان امام علی بودم یه شب مهتابی که ماه از بین نخل ها رخ نشون میده همه چی رو رها میکردم میرفتم در خونه امام رو میزدم و میگفتم کم آوردم تموم شدم منو زیر عبات پنهان کن
دلم شکسته و غم حنجرم رو چنگ میزنه
الان اما تو سال ۲۰۲۶ ماه تو آسمونه نه از بین نخل ها بین غبار های آسمون من کم آوردم و غم حنجرم رو چنگ میزنه
اما در خونه امامم رو بلد نیستم و گم کردم
از نجف زیادی دورم.
به ما گفتن تو این دوران لب هاتون رو تکون بدید
در خونه ات رو بلد نیستم من نمیتونم بیام
تو بیا به بالینم(: -
حس میکنم تو همه چی باختم
تو رابطم
تو درس
توکار
تو خانواده
تو زندگیماهلین سایتمون
++++++++ -
آخر هر داستان کتاب رنده به گور صادق هدایت با یه جمله منفی تموم میشه
سگ مرد
در حوض خودکشی کرد
طلاق گرفت -
jahad.20
از وقتی تاریخ امامت خوندم و فهمیدن حضرت علی ۲۷ تا بچه داشته آدم سابق نشدم
من خیلی فانتزی فکر میکردم با حضرت فاطمه عاشقانه زندگی میکردن🏌️هبیج زندگی عاشقانه..
من تاریخ زیاد نمیدونم اما حضرت علی بعد حضرت فاطمه اکثر ازدواج هاشون به خاطر حفظ یه سری منافع اسلامی و یه سری تثبیت ها بوده یا مثلا کسانی که همسرشون رو در جنگ ها از دست میدادندو کسی رو نداشتنت که سرپرست خودشون و بچه هاشون باشه
هیچکس برای مولای ما فاطمه نشد:) -
هبیج زندگی عاشقانه..
من تاریخ زیاد نمیدونم اما حضرت علی بعد حضرت فاطمه اکثر ازدواج هاشون به خاطر حفظ یه سری منافع اسلامی و یه سری تثبیت ها بوده یا مثلا کسانی که همسرشون رو در جنگ ها از دست میدادندو کسی رو نداشتنت که سرپرست خودشون و بچه هاشون باشه
دارم پسران برتر از کل ریواچ میکنم
-
اره من همیشه طرفدار سریالای آبکی هستم که دختر زشته خوشبخت میشه
-
هبیج 👀
خب دیدم
محمد بن حنفیه اصلا زمان پیامبر نبوده خب که پیامبر دربارش چیزی بگه
بعد دیگه اون حرفی که پیامبر برای امام حسن و امام حسین میزنه بیشتر از باب مقام امامت اون ها و نشون دادن این مقام امامت از همون اول به مردمه نه از باب اینکه فقط چون نوه هاشونن و فرزندای دخترشون -
هبیج زندگی عاشقانه..
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
کسانی که همسرشون رو در جنگ ها از دست میدادندو کسی رو نداشتنت که سرپرست خودشون و بچه هاشون باشه
نمیشد بدون اینکه ازدواج کنن باهاشون ، کمکشون میکردن؟
0-0ftm ببینین من فقط یکی از مقاصد رو گفتم
مثلاً یکی از چیز هایی که اون زمان بوده یه سری انحرافات خیلی شایع بوده و اکثریت جامعه اون رو بد نمیدونستن
و برای جلوگیری از اون انحرافات فرهنگ ازدواج باید ترویج میشده این یه مورده
یا مثلا یه موردش بها دادن به افرادی بوده که تو جامعه پایین دست محسوب میشدن
مثلا امام سجاد کنیز شون رو ازاد میکنند و باهشون ازدواج میکنند که نشون بدن اصلا این اختلاف طبقه داشتن اشتباهه و اونم انسانه و حق زندگی داره -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
کسانی که همسرشون رو در جنگ ها از دست میدادندو کسی رو نداشتنت که سرپرست خودشون و بچه هاشون باشه
نمیشد بدون اینکه ازدواج کنن باهاشون ، کمکشون میکردن؟
0-0ftm مردم براشون حرف در میاوردن