هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هبیج زندگی عاشقانه..
من تاریخ زیاد نمیدونم اما حضرت علی بعد حضرت فاطمه اکثر ازدواج هاشون به خاطر حفظ یه سری منافع اسلامی و یه سری تثبیت ها بوده یا مثلا کسانی که همسرشون رو در جنگ ها از دست میدادندو کسی رو نداشتنت که سرپرست خودشون و بچه هاشون باشه
هیچکس برای مولای ما فاطمه نشد:) -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
کسانی که همسرشون رو در جنگ ها از دست میدادندو کسی رو نداشتنت که سرپرست خودشون و بچه هاشون باشه
نمیشد بدون اینکه ازدواج کنن باهاشون ، کمکشون میکردن؟
0-0ftm ببینین من فقط یکی از مقاصد رو گفتم
مثلاً یکی از چیز هایی که اون زمان بوده یه سری انحرافات خیلی شایع بوده و اکثریت جامعه اون رو بد نمیدونستن
و برای جلوگیری از اون انحرافات فرهنگ ازدواج باید ترویج میشده این یه مورده
یا مثلا یه موردش بها دادن به افرادی بوده که تو جامعه پایین دست محسوب میشدن
مثلا امام سجاد کنیز شون رو ازاد میکنند و باهشون ازدواج میکنند که نشون بدن اصلا این اختلاف طبقه داشتن اشتباهه و اونم انسانه و حق زندگی داره -
کسانی که همسرشون رو در جنگ ها از دست میدادندو کسی رو نداشتنت که سرپرست خودشون و بچه هاشون باشه
نمیشد بدون اینکه ازدواج کنن باهاشون ، کمکشون میکردن؟
0-0ftm مردم براشون حرف در میاوردن
-
Narges_ خب طبیعی بوده شما فکر کن اسلام چند سالی بوده رونق پیدا کرده و خب کسایی که موافق نبودن با مسلمون ها دنبال ریشه کن کردن اسلام و کشتن مسلمون ها بودن
در واقع میخواستن نسل پیامبر و امام ها و کلا مسلمون ها رو قطع کنند
این ازدیاد فرزندان باعث میشده خیلی از این بچه ها تحت تربیت پیامبر یا امام ها یا کلا یه فرد مسلمون قرار بگیره و دیگه به راحتی اسلام با تهدید کشته شدن مسلمون ها رو به رو نباشه حتی اگر تعداد زیادی هم کشته بشن کسایی باشن که تفکر اسلامی داشته باشن و بتونن مسلمون تربیت کنند -
هبیج 👀
خب دیدم
محمد بن حنفیه اصلا زمان پیامبر نبوده خب که پیامبر دربارش چیزی بگه
بعد دیگه اون حرفی که پیامبر برای امام حسن و امام حسین میزنه بیشتر از باب مقام امامت اون ها و نشون دادن این مقام امامت از همون اول به مردمه نه از باب اینکه فقط چون نوه هاشونن و فرزندای دخترشونjahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اخیییی
-
هبیج 👀
خب دیدم
بعد دیگه اون حرفی که پیامبر برای امام حسن و امام حسین میزنه بیشتر از باب مقام امامت اون ها و نشون دادن این مقام امامت از همون اول به مردمه نه از باب اینکه فقط چون نوه هاشونن و فرزندای دخترشونjahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
مقام امامت از همون اول به مردمه نه از باب اینکه فقط چون نوه هاشونن و فرزندای دخترشون
اها آخه حنیف هم کم کار نکرد
اونم بچه خوبی بود -
_ Reza _
یکم عسل و ابلیمو و اب قاطی کن قرقره کن خیلی کمکت میکنهماهلین سایتمون از این ترکیب فقط آب آبلیموشو داریم 🙂😂
-
مقام امامت از همون اول به مردمه نه از باب اینکه فقط چون نوه هاشونن و فرزندای دخترشون
اها آخه حنیف هم کم کار نکرد
اونم بچه خوبی بودهبیج درسته اما میگم دیگه اولا موقع پیامبر نبوده دوم همون بحث امامته
وگرنه امام علی یه جا تویکی از جنگ ها میگن
حسن و حسین چشمان من
محمد حنفیه بازوی من
عباس قلب من است
یعنی فقط صرفا از امام حسن وامام حسین نگفتن
و راجب بچه های دیگشون هم حرف زدن
اما اون مقام معصوم بودن و امامت برای امام حسن و امام حسینه -
الحمدالله...