هرچی تودلته بریز بیرون7
-
ولی میدونی چیه؟!
اثر دارو هارو دارم میبینم…
فقط این خواب هماوکی بشه خوب میشه…
#تودلی -
ولی جاتون خالی اینقدر خوب می خوابمااااااا روحم جلا پیدا میکنه🤣🤣
-
فکر کن۲۲ ساعت شبانه روز خواب باشی اخهم نگی🤣
-
Ramos9248
من سرماخوردم ولی خب اولشه، بعد اینجوریام که نمیتونم پشت میزم درس بخونم انقد بدنم درد میکنه. هفته دیگه روزدرمیون امتحان دارم یه چیزی نیست عین قرص سرماخوردگی بزرگسالان که هم یکم علائممو کم کنه بتونم درس بخونم هم خوابم نبره؟ -
چیزی که خودت درس ندادی رو میاری تو امتحان ؟
سوالا چرت و پرت و عجیبی میدی که خودت نصف سطح سوالشم بررسی نکردی ؟ امتحان حضوریت خیلی خوب و روتین بود ولی مجازی سوال غیر استاندارد میدی ؟
اسمشم اینه برای اینکه تقلب نشه ؟
که سوالی که تیپ سوالی فقط یه اشاره کوچیک بهش کردی گفتی داخل کنکور ارشد اینجوری ازش سوال میدن رو بدی به امتحان پایان ترم کارشناسی ؟ من نمیفهمم ! اینا به تقلب چه ربطی دارن ؟
اصلا این چه وضع امتحان گرفتنه -
چیزی که خودت درس ندادی رو میاری تو امتحان ؟
سوالا چرت و پرت و عجیبی میدی که خودت نصف سطح سوالشم بررسی نکردی ؟ امتحان حضوریت خیلی خوب و روتین بود ولی مجازی سوال غیر استاندارد میدی ؟
اسمشم اینه برای اینکه تقلب نشه ؟
که سوالی که تیپ سوالی فقط یه اشاره کوچیک بهش کردی گفتی داخل کنکور ارشد اینجوری ازش سوال میدن رو بدی به امتحان پایان ترم کارشناسی ؟ من نمیفهمم ! اینا به تقلب چه ربطی دارن ؟
اصلا این چه وضع امتحان گرفتنهسطح سوالا میان ترمتو با این سوالا مزخرفت مقایسه کن
بعد برو بگو جفتشو یکی امتحان گرفته ببین کسی باور میکنه ؟
میان ترم نوع امتحان گرفتن خودتو نشون میده ، بعد کلا چجوری از زمین تا آسمون فرق کردن ؟کسی که از این امتحان تو نمره خوبی بگیره چجوری بدون تقلب گرفته ؟ کسی که در حد جزوه خونده بود به خیلی از سوالات بخاطر سطح بالاش نمیتونست جواب بده