هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هیچ ملیت و کشوری همیشه باشکوه و قدرتمند نیست
همه فراز و نشیب دارن برای خودشون
اینم بی دلیل نیست درسته ،
ولی دیگه این اسمش بیزاری از هویت و ملیت خودمون میشه
با همین چیزا کوچیک شروع میشه ، یه هویت ملی همیشه داخل زمان شکوه قدرتش حفظ میشه ولی موقعیتی که باعث میشه این هویت زنده بمونه و نمیره حفظش داخل روزهایی هست که خبری از اون شکوه نیست
اصلا مهم نیست چه مشکلاتی هست ، اگه میراث هویت هزاران ساله ای که بهمون رسیده رو نیاکان ما هم نسبت به حفظش بی تفاوت بودن به دست ما نمیرسید ، وظیفه ملی و معنوی ما هم نسبت به هویت ملی و تاریخیمون همینه -
امروز
با اختلاف
مضخرف ترین روز زندگیم بود
#تودلی -
Comrade سینا
بعضی چیزا رو درسته لزوم به اجبار نداریم
ولی اگه من و تو این هویت رو حفظ نکنیم کی میخواد حفظ کنه ؟
اصلا مهم نیست کجا باشی ، هر جای این کره خاکی این هویت ملی رو به نسل آینده منتقل کنی ، حالا اینکه این هویت از بین بره واقعا قشنگ نیست ، ما هم در برابرش مسئولیم -
Comrade سینا
بعضی چیزا رو درسته لزوم به اجبار نداریم
ولی اگه من و تو این هویت رو حفظ نکنیم کی میخواد حفظ کنه ؟
اصلا مهم نیست کجا باشی ، هر جای این کره خاکی این هویت ملی رو به نسل آینده منتقل کنی ، حالا اینکه این هویت از بین بره واقعا قشنگ نیست ، ما هم در برابرش مسئولیمmahdi.ek خب به شخصه و تاکید میکنم به شخصه، داخل دنیای مدرن این رو مسئله مهمی نمیدونم. معتقدم اینجور چیز ها نه اینکه بی اهمیت باشن، ولی حالت پس زمینه ای دارن و افراط و چیزایی مثل ملی گرایی نتیجش میشه خاورمیانه امروز. و البته برای شخصی مثل من که اصولا آذری هست مسئله خیلی پیچیده تری هم میشه.
در کل با توجه به بحث برانگیز بودن این مسئله میگم این نظر شخصیمه، نیاید دعوا درست کنید. -
lO_Ol نمیدونی چه فلاکتیه. تازه همین وضعیت فعلی رو هم از برکت کشورای عربی داریم. مگرنه هیچ نرم افزاری توی جهان بخاطر ما ایرانیای منزوی از این خط پشتیبانی نمیکرد.
Comrade
نمیدونم روشی ب ذهنم نمیرسه براش بهت پیشنهاد بدم سرم درنمیارم ایشالا حل بشه😂💔 -
گفتم اینترنت، امروز حتی gpt هم برام باز نمیشه. دی ان اس هم هر نیم ساعت یک بار قطع میشه. سرورای کلاود فلیر هم نصفه و نیمه رو هواست. وی پی ان و پروکسی هم که اصلا حرفش رو نزن. کی فکرش رو میکرد اینترنت 17 دی یه روز برام بشه آرزو؟
-
mahdi.ek خب به شخصه و تاکید میکنم به شخصه، داخل دنیای مدرن این رو مسئله مهمی نمیدونم. معتقدم اینجور چیز ها نه اینکه بی اهمیت باشن، ولی حالت پس زمینه ای دارن و افراط و چیزایی مثل ملی گرایی نتیجش میشه خاورمیانه امروز. و البته برای شخصی مثل من که اصولا آذری هست مسئله خیلی پیچیده تری هم میشه.
در کل با توجه به بحث برانگیز بودن این مسئله میگم این نظر شخصیمه، نیاید دعوا درست کنید.Comrade
اگه همه همین طور فکر میکردن الان خیلی از ملیت ها وجود خارجی نداشتن ، همه نسبت به هویت ملی خودشون یه حس دیگه دارن ،
اصولاً کشوری که با مهاجر میونه خوبی نداره همین موضوع براش اهمیت داره ، داخل همین جامعه مدرن فقط ما باید هویت خودمون رو فراموش کنیم ؟ این اصلا سلیقه و دوست داشتن نیست مسئولیت ملیهمثلا شما به عنوان یه ترک آذری ، ترکی رو به بچت یاد نمیدی و همونجا اصالت مادری خودتو نابود میکنی ، اگه یه مجموعه خیلی زیادی هم کارو کنن دیگه یه روزی میرسه انگار نه انگار داخل این کشور ترک ها وجود داشتن ،
بی تفاوتی نسبت به اصالت مادری بی انصافیه ،
این موضوع نسل به نسل منتقل باید بشه و همه ما مسئولشیم -
lO_Ol هر جایی عموما یه روشی هست. البته بعضی مواقع به معنی واقعی کلمه هیچ راهی نیست. ولی مسئله همین اینجاست که نصف عمر من سر اینترنت ایران رفت، نصف دیگش سر حل کردن مشکلات مربوط به خط عربی.
Comrade
حل میشه اینم چی میشه گفت واقعا 💔 -
Comrade
اگه همه همین طور فکر میکردن الان خیلی از ملیت ها وجود خارجی نداشتن ، همه نسبت به هویت ملی خودشون یه حس دیگه دارن ،
اصولاً کشوری که با مهاجر میونه خوبی نداره همین موضوع براش اهمیت داره ، داخل همین جامعه مدرن فقط ما باید هویت خودمون رو فراموش کنیم ؟ این اصلا سلیقه و دوست داشتن نیست مسئولیت ملیهمثلا شما به عنوان یه ترک آذری ، ترکی رو به بچت یاد نمیدی و همونجا اصالت مادری خودتو نابود میکنی ، اگه یه مجموعه خیلی زیادی هم کارو کنن دیگه یه روزی میرسه انگار نه انگار داخل این کشور ترک ها وجود داشتن ،
بی تفاوتی نسبت به اصالت مادری بی انصافیه ،
این موضوع نسل به نسل منتقل باید بشه و همه ما مسئولشیمmahdi.ek خب تا حدی میتونم حرفت رو قبول کنم. این چیز ها 0 و 1 نیست و صحبت درباره این حدود خیلی سخته. در کل به شخصه داخل چیزی مثل حفظ زبان تا حدی میتونم موافق باشم. ولی افراط توی این قضایا رو مثبت نمیدونم و یکی از عوامل مهم فلاکت میدونم.
حالا توی این مثال خط که بحث ما ازش شروع شد، لاتین شدن خط تورکی توسط آتاتورک یه تجربه نسبتا مثبت بود و باعث نشد که زبان یا اثر ادبی ای از بین بره. به هر حال فقط بحث یه خطه و یادگیری یه خط خیلی سخت نیست.
درباره بحث خط عربی هم به هر حال خودمونم داریم میگیم عربی، این اولین باری نیست که فارسی یه تغییر خط رو تجربه میکنه و این خط منشا عربی داره و یه چیز باستانی نیست. همینطور نگاه به تاجیکستان که فارس زبانن ولی با خط سیرلیک مینویسن هم میتونه جالب باشه. -
به هر حال توی دنیای امروز ادعای اینکه داریم هویت باستانی و ملی مون رو حفظ میکنیم تا حدی مسخرست. شما به اطرافتون نگاه کنید. تقریبا هر چیزی از فرهنگ غربی اومده. لباستون، وسایلتون، میز و ... . حتی چیزایی که فکر میکنید بیش از حد سنتی هستن، مثل اینکه یه تک قالی ایرانی بندازید کف پارکت مفهوم های غربی دارن.