هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Narges_ خب طبیعی بوده شما فکر کن اسلام چند سالی بوده رونق پیدا کرده و خب کسایی که موافق نبودن با مسلمون ها دنبال ریشه کن کردن اسلام و کشتن مسلمون ها بودن
در واقع میخواستن نسل پیامبر و امام ها و کلا مسلمون ها رو قطع کنند
این ازدیاد فرزندان باعث میشده خیلی از این بچه ها تحت تربیت پیامبر یا امام ها یا کلا یه فرد مسلمون قرار بگیره و دیگه به راحتی اسلام با تهدید کشته شدن مسلمون ها رو به رو نباشه حتی اگر تعداد زیادی هم کشته بشن کسایی باشن که تفکر اسلامی داشته باشن و بتونن مسلمون تربیت کننددر هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Narges_ خب طبیعی بوده شما فکر کن اسلام چند سالی بوده رونق پیدا کرده و خب کسایی که موافق نبودن با مسلمون ها دنبال ریشه کن کردن اسلام و کشتن مسلمون ها بودن
راستش با کمال احترام دلایلتون برای من منطقی و عقلانی نیست
شما اگه برید تعداد فرزندان امام هفتم رو ببینید به نقل شیخ مفید ۳۷ فرزند داشتن
در زمان ایشون فاصله از گسترش اسلام زیاد بوده و لزومی به این تعداد نبودهاین ازدیاد فرزندان باعث میشده خیلی از این بچه ها تحت تربیت پیامبر یا امام ها یا کلا یه فرد مسلمون قرار بگیره و دیگه به راحتی اسلام با تهدید کشته شدن مسلمون ها رو به رو نباشه حتی اگر تعداد زیادی هم کشته بشن کسایی باشن که تفکر اسلامی داشته باشن و بتونن مسلمون تربیت کنند
خب برای این مورد که بازم برای من منطقی و عقلانی نیست
باید بگم مشخصا هم من هم شما پیامبرانی رو میشناسیم که بچه های صالحی رو نتونستن تربیت بکنن(حالا مشکل از کجا بوده مهم نیست)
صرفا میخوام بگم تعدد فرزند نمیتونه نشونه ی ادامه ی راه پدرشون باشه