هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هَل لوز بیدال میشم
میقولم میخوابم
دوباله بیدال میشم
میقولم میخوابم
دوباله بیدال میشم میقولم میخوابم
همش میقولم و میخوابم بدون اینکه ذره ای استراحت کنم... -
میدونم حسی که الان دارم موقته ولی انقدر داره از درون من رو میخوره که دلم میخواد خودم رو نابود کنم حتی اگه بدونم آیندهام ممکنه اون چیزی باشه که منتظرشم.
-
ارزش هرچیزی رو وقتی میفهمی که از دست بدیش.
تاکید میکنم: هر چیزی -
نمیدونم دلیلش اینه همیشه اعتماد به نفس پایینی داشتم
یا واقعا شاید من همراه خوبیم ؟
ولی من همیشه از کمک کردن به بقیه حس خوبی میگرفتم
اینکه به بقیه کمک کنم کارشون راه بیفته ، چیزی یاد بگیرن ، ناراحت نباشن و یا هرکاری از دستم بر میاد براشون کنم
یه حس مفید بودن بهم دست میداد
ولی اینکه فقط باعث بشم بقیه حالشون خوب باشه و یا حامی بقیه باشم کارای بزرگی انجام بدن ، خودم نمیتونستم کار بزرگی انجام بدم ؟ از پسش بر نمی اومدم ؟ نمیدونم ، اصلا نیتشو خودمم نمیدونم ولی یه حالت مسئولیت بهش نگاه میکردم نه اصلا چیزی که اگرم انجام ندادم مهم نباشه برام -
سیالات نمره عجیبی ثبت کرده بود ، با اینکه پایان ترمو خراب کردم ولی میان ترمم خوب بود توقع نمره بدی داشتم
ولی رفته بوده سوابق هر دانشجویی رو چک کرده بوده و میان ترمشو چک کرده بوده ، باعث شد ۳/۴ نمره از چیزی که فکر میکردم نمره بهتری بگیرم اصلا وقتی دیدم تعجب کرده بودم چرا اینجوری شده ، در کل ممنونم بابتش ، اتفاقا جزو بدترین پایان ترمام بود -
تو نمی دونم های زیادی هستم ولی بایذ برای همشون جواب پیدا کنم ولی نمی دونم چطوری…
#تودلی -

ترم بعدی پرونده تربیت دانشگاه رو ببندم عالی میشه ، ولی نمیدونم چه معارفی بردارم ، حس میکنم اندیشه بهترین انتخابه به هر حال چون من معارف عقبم نباید هیچ معارفی داشته باشم نیاز به پیش نیاز داشته باشه برای آینده برای اندیشه دو خوبه ، یه ترم من از بقیه معارف عقب افتادم
با اون چارت ترم دو فقط :<< 20 واحد تخصصی چارت دادن بدون هیچ معارفی درس غیرمحاسباتیم فقط ازمایشگاه بود که با گزارشکار از همه درسا سه واحدی ازم بیشتر کار کشید -

ترم بعدی پرونده تربیت دانشگاه رو ببندم عالی میشه ، ولی نمیدونم چه معارفی بردارم ، حس میکنم اندیشه بهترین انتخابه به هر حال چون من معارف عقبم نباید هیچ معارفی داشته باشم نیاز به پیش نیاز داشته باشه برای آینده برای اندیشه دو خوبه ، یه ترم من از بقیه معارف عقب افتادم
با اون چارت ترم دو فقط :<< 20 واحد تخصصی چارت دادن بدون هیچ معارفی درس غیرمحاسباتیم فقط ازمایشگاه بود که با گزارشکار از همه درسا سه واحدی ازم بیشتر کار کشید -
یه گروه بود از سراسر ایران ادمین داشت یکیشون دانشجوی کامپیوتر شریف بود با مدرک دیدم نه اره کامپ شریفه
بعد ازش پرسیدم کسایی که اونجان همه باهوش و استعداد و نخبه ان ؟
گفت نه ! نخبه میتونه هرجایی باشه ، ولی واقعا همه هوشی که کافی باشی برای درک ریاضی رو دارن ولی در کل خیلی آدمای سخت کوشین
جالب بود برام
++ ترم هفتی شریف -
هَل لوز بیدال میشم
میقولم میخوابم
دوباله بیدال میشم
میقولم میخوابم
دوباله بیدال میشم میقولم میخوابم
همش میقولم و میخوابم بدون اینکه ذره ای استراحت کنم...DexterMoreRight
هرکاری میکنم جز خوردن و خوابیدن
پس یعنی من دارم استراحت میکنم؟

-
بله من حاضرم با کانفیگا و پروکسی های ضعیف، با این اینترنت مزخرف که مدام قطع و وصل میشه از تلگرام فیلم دانلود کنم و برای هر صد مگ عذاب بکشم، ولی خفت فیلم دوبله و سانسور رو نکشم.
-
این همه تعریف کردم از کلاسمون
دقیقا از روزی که تعریف کردم، دقیییقا از همون روز عین هر روزش دعواهای سنگین شد تو گروه...یعنی این حجم از شور بودن چشم دیگه نداریم که