هر چی تو دلته بریز بیرون8
-
فارغ-التحصیلان-آلاء دانشجویان-پزشکی دانشجویان-درس-خون دانشجویان-پیراپزشکی دانشجویان-مهندسی
Hhh Hh Hako
Comrade Narges_
@همهتون😍
چون من شیرازی م خستم😂😂😂😂🚙امیدوارم حالتون عالی باشه دلم برای همتون تنگ شده 🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁❄️🩵
در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
فارغ-التحصیلان-آلاء دانشجویان-پزشکی دانشجویان-درس-خون دانشجویان-پیراپزشکی دانشجویان-مهندسی
Hhh Hh Hako
Comrade Narges_
@همهتون😍
چون من شیرازی م خستم😂😂😂😂🚙امیدوارم حالتون عالی باشه دلم برای همتون تنگ شده 🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁❄️🩵
اینا هم که جدا منشن کردم فکر نکنین فرق می زارم چون
برچسب ندارن فکر کنم
برای همین جدا منشن کردم 😂
اگرنه من خسته تر از این حرفا م 😔😂😂همتون برام گرامی و بزرگوارین 🍒🏎🚀
-
🐤 نچ، پیر شدیم
-
f.nalist ممنونم سلامت باشید
امیدوارم هرچه زودتر حالتون خوب خوب بشه و خدابهتون سلامتی کامل بده
👌🏻✨️ -
Hhh Hh Hako
Comrade Narges_
@همهتون😍
-
در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
Hhh Hh Hako
Comrade Narges_
@همهتون😍
اینا هم که جدا منشن کردم فکر نکنین فرق می زارم چون
برچسب ندارن فکر کنم
برای همین جدا منشن کردم 😂
اگرنه من خسته تر از این حرفا م 😔😂😂همتون برام گرامی و بزرگوارین 🍒🏎🚀
jahad_121 در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
برچسب ندارن فکر کنم
ما از بی خانمانان آلاییم.
به صورت رندم یاد این افتادم.
if_you_re_homeless_just_buy_a_house.mp4 -
Hhh Hh Hako
Comrade Narges_
@همهتون😍
-
Hhh Hh Hako
Comrade Narges_
@همهتون😍
-
دارم درست میبینم؟
۸؟؟؟؟؟😐😂😂 -
👺🙋🥸
-
از اینکه سر کلاس عمیقاً مطلبی رو یاد نمیگیرم (با وجود اینکه حواسم هست) و حتما باید خودم بخونم تا متوجه بشم پس در نتیجه نمیتونم همونجا تستها رو سریع حل کنم، حس کندهوش بودن بهم دست میده. استاد هم یجوری به آدم نگاه میکنه که خجالت میکشی. خب چکار کنم؟! به نظرت خودم از این بابت خوشحالم؟