هر چی تو دلته بریز بیرون8
-
Blue28 همون که باعقل و منطقی می سازه کافیه خودت خیلی اذیت نکن
ان شاالله خدا خودش اوکی میکنه
مریم جان ان شاالله هرچی خیره برای تو و همه مون رقم بخوره
زمونه زمونه سخت و عجیبی هست دیگه چاره ای نیست جز با عقل پیش رفتن و دل و توکل کردن به خدا 👌🏻🩵 -
😘❤️
-
N_sani سلامت باشید اره از دست ما ادما کاری ساخته نیست همه چی دست خداست باید بریم پیش خدا مون
که تنها رفیق تو این دنیا فقط اونه برامون❤️ و بهترینه -
❤️❤️
-
Comrade
همه همینیم زنده بودمشون خیلی خوبه😂👌🏻✨️
ان شاالله هميشه سلامت و پایدار باشین🚲🏍
سلامتی خداروشکر گذر ایام
کم کماماده باید بشمبرای ترم بعدی
و درس ها خفن شیمی😎😍 -
هبیج واقعااا اره منم همین حس رو دارم انگار داریم به جمع قدیم مون بر می گردیم 👌🏻🩵
خداروشکر خوبم مرسیییی ✨️😍
مرسیییی سارا جان دوبلور خفن انجمن😎
دیگه اره بچه شدم😁😂
فعلا بوم رو رنگ روغن زیرش رو زدم یعنی زیر کار سفید.
تا ببینم چی روش می کشم خیلی دقت و زمان برهچشم حتما تمومش کردم فراموش نکردم عکسش می فرستم 👌🏻🚀😎🏎😂
jahad_121 در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
دیگه اره بچه شدم😁😂
فعلا بوم رو رنگ روغن زیرش رو زدم یعنی زیر کار سفید.
تا ببینم چی روش می کشم خیلی دقت و زمان برهچشم حتما تمومش کردم فراموش نکردم عکسش می فرستم 👌🏻🚀😎🏎😂
کیوتتتتتتتتتت😭💞💞💞💞
-
اگه زبانم خوب بود هیچ استرسی برا کنکور ارشد نداشتم😂💔تو زندگیم همیشه از این نقطه ضربه میخورم
خب علاقه ندارم و نمیدونم از کجاش شروع کنم😐💔 واقعا ذهن حفظ کردن قواعد فارسیم ندارم🙄چه برسه به یه زبون بیگانه اصلا چون ادبیاتم خوب نیست تو زبانم موفق نیستم و همیشه ازش فراریم😂
#تودلی😶 -
لا خَيْرَ في الحَياةِ مِن دونِ هَواكَ...
-
حوصله ندارم فردا با سایت داغونشون اعصابم سر انتخاب واحد خراب بشه
میدونم فردا باز سایت سکته کرده و کل وقتی که برای برداشتن بهترین واحدا کردم اون برنامه تمیز در نمیاد ولی خب
-
سر این انتخاب واحد خیلی وقت گذاشتم خیلی
میتونم به جرعت بگم تقریبا داخل ورودیمون کسی به اندازه من روی انتخاب واحد وقت نذاشت
این حق من نیست بعد فردا سایت خراب بشه نتونم خوب واحد بردارم -
اخلاق باوردی رو برداشتم ، فوتسال حسن پور رو برداشتم کارگاه رحمت فام یا پورضیایی یا قره باغی رو برداشتم از سیالات گروه سه ام از شیمی آلی گروه یکم ، بقیع هم که به هر حال اخذ میشن مهم همینا بود