هر چی تو دلته بریز بیرون8
-
چهل روز مثل چهل سال گذشت و هنوز تموم نشده.
هرچند مفهوم آزادی برای من معنای خاصی نداره چون بنظرم کل دنیا یک قفس بزرگه که کسی راه فرار ازش نداره. حتی اگه تمام سرزمین من آزاد بشه باز یه گوشه دیگه از دنیا آدمهایی هستند که نسل کشی میشن، بچهها و زنهایی که بهشون تجاوز میشه، قاچاق میشن و آدمهایی که از شدت فقر یا قربانی اتفاقات وحشتناک یا باعث و بانیش میشن. نمیتونم بشریت رو آزاد تصور کنم. ولی تمام تلاشم رو برای به تحقق رسوندن این مفهوم خواهم کرد. هیچکس آزاد نیست تا وقتی همه آزاد نباشن، و این دستاوردی غیرممکن بنظر میرسه.
من آدمِ خوبی نیستم، من پاک نیستم که بخوام برای خیر و شر تصمیم بگیرم. اما مهم اینه که میتونم تصمیم بگیرم. و کاری رو انجام خواهم داد که بنظر خودم درسته.
این میشه سهم من از تاریخ در این چرخهی پروانهایِ مضحک و مسخرهیِ زندگی.
سهمِ هرکدوم از ما. -
این پست پاک شده!
-
:|||||||||
-
واقعا بی مغزی غوغا میکنه👩🏻🦯
-
mahdi.ek منم سر انتخاب واحد کلا 20 واحد تونستم بردارم. ولی توی حذف و اضافه تونستم 4 تا هم اضافه کنم. امید داشته باش.
Comrade
تو الان هم فارسی داری هم زبان داری که میتونی مجزا کنار واحدات برداری ، من دیگه اینارو ندارم همه رو پاس کردم ، منم دستم باز تر بود قبلاً
ولی الان من نهایتا میتونستم ۱۸ واحد بردارم
با معارف و آزمایشگاه و تربیت۲ میشد ۱۸ واحد !
ترمای پایین تر راحت تره درسای بقیه رو برداشتن
درس تخصصی بدون تداخل هم از بقیه ترما نداشتم -
Comrade
تو الان هم فارسی داری هم زبان داری که میتونی مجزا کنار واحدات برداری ، من دیگه اینارو ندارم همه رو پاس کردم ، منم دستم باز تر بود قبلاً
ولش کن خیریت این بوده تربیت دو با استاد تربیت یکم پاس کنم نمیتونستم این ترم باهاش بردارم
برای بقیه معارفا هم دقیقا میدونم چه استادایی خوبه دیگه نیاز به تحقیق ندارم براشون ، دیگه همینه دیگه
درس پایه هم که دیگه ندارم
داره فقط درسای تخصصی میمونه ، آزمایشگاه هم فکر کنم این ترم آخرین ترمی بود آزمایشگاه غیر تخصصی برداشتم
دیگه از اینجا به بعد یکم اوضاع واحدا تغییر میکنه و محدودیت واحدا شدید تر میشه همین ترم این محدودیت واحدو خیلی درک کردم تازه هنوز واحدا عمومی طور داشتم
دیگه ترمای دیگه چی -
Comrade
داخل گروه کلاس گفتم یکی از درسا نتونستم بردارم یکی از هم ورودی های تبریزیم خودش داشت میرفت دانشگاه برام درستش کرد
بعد تشکر کردم اینا واقعا کمک کرد
بعد گفت یه دویست تومن بزن برام زحمت کشیدم با ایموجی خنده
بعد فکر کردم شوخی میکنه گفتم بفرست واقعا فرستاده 😐😂
الان واقعا پول میخواد !؟ :// نمیدونم داره شوخی میکنه یا جدیه :|| -
داخل گروه کلاس گفتم یکی از درسا نتونستم بردارم یکی از هم ورودی های تبریزیم خودش داشت میرفت دانشگاه برام درستش کرد
بعد تشکر کردم اینا واقعا کمک کرد
بعد گفت یه دویست تومن بزن برام زحمت کشیدم با ایموجی خنده
بعد فکر کردم شوخی میکنه گفتم بفرست واقعا فرستاده 😐😂
الان واقعا پول میخواد !؟ :// نمیدونم داره شوخی میکنه یا جدیه :|| -
https://abzarek.ir/service-p/msg/2627660
اگر نظر یا انتقادی وجود داره.