هر چی تو دلته بریز بیرون8
-
در هر چی تو دلته بریز بیرون8 گفته است:
Hako تازه اگه مراحل تمیز کردنمون رو برات بگم که هیچی دیگه😂😂
-
چرا میگن آدما وقتی بزرگ میشن یادشون میره ؟
مثلا من کلاس دوم بودم صف ورود به کلاسمون چند نفر از بچه ها دوییدن مدیرمون فکر کرد من بودم منو چک زد
نامرد ولی من که کاری نکرده بودم
یا یادمه سر کلاس اجتماعی بودیم اسم معلممون آقای قربانی بود
چند نفر از بچه ها داشتن صحبت میکردن فکر کرد من صحبت کردم منو چک زد ( البته فهمید اشتباه کرده معذرت خواهی کرد ولی من جوابشو ندادم خودشم فهمید قراره هیچ وقت حلالش نکنم ) -
چرا میگن آدما وقتی بزرگ میشن یادشون میره ؟
مثلا من کلاس دوم بودم صف ورود به کلاسمون چند نفر از بچه ها دوییدن مدیرمون فکر کرد من بودم منو چک زد
نامرد ولی من که کاری نکرده بودم
یا یادمه سر کلاس اجتماعی بودیم اسم معلممون آقای قربانی بود
چند نفر از بچه ها داشتن صحبت میکردن فکر کرد من صحبت کردم منو چک زد ( البته فهمید اشتباه کرده معذرت خواهی کرد ولی من جوابشو ندادم خودشم فهمید قراره هیچ وقت حلالش نکنم ) -
-
Hako
یه مراحلی داره که دهن سرویس کنه
مثلا قفسه آنتی بیوتیک ها قراره تمیز بشه
اینجوریه که اول همهی داروهای خورد(بدون بسته بندی و کارتن) تاریخ میخورن و اگه تاریخش نزدیکترین بود همونجا تو قفسه گذاشته میشه و اگه نبود میچینم تو یه کارتن و مشخصاتشو مینویسم(اسم، تاریخ و تعداد https://forum.alaatv.com/post/3779741) و میبرم تو همون انبار حجمی که بیخود جا میگیره
(البته این انبار حجمی که میگم بعدا باید خالی بشه چون ما الان تو جایی که قراره بعدا دستگاههای رادیولوژی و ماموگرافی و سونوگرافی قرار داده بشه اون داروها رو چیدی)
بعد از اون پک های تاریخ نزدیکتر از همون انبار حجمی که گفتم میارم باز میکنم میچینم تو قفسه و بعد از اون اگه بازم از اون دارو پکی باشه میارم میچینم تو قفسه
تازه الان انقدر دسته بندیامون بد بود که مثلا میخواستیم مکمل ها رو تمیز کنیم باید از تو قفسه گیاهی یه سریشو درمیاوردیم
همین تاریخ خوردن همه چیز حتی داروهای خورد باعث میشه وقت بگیره و جمع کردن و حتی چیدمانش
تو این یه هفته انباردار قسمت بهداشتیمون و حتی خانوم دکتر هم کمک دادن که به اینجا رسیده