هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin خواهش میکنم نگین جون ^^
چه خبرا؟ چیکارا میکنی؟ خوبی؟قربونت عزیزمرفتم بیرون دور دور کفش خریدم ماهی و سبزه عید ...بقیش هم فردا مامان میخره...غلغله اس همه جا...
تنها نکته جالبش ک باعث میشه لبخند بیاد رو لب ادم ..ادم هایی رو میبینی (بخصوص خانوما) وسط پیاده رو میگن اععععععععع. سللللاااام و وسط پیاده رو شروع میکنن ب روبوسی و جلو راهو میگیرن ...دستای همم ول نمیکنن🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😑😑😑😑🙄🙄🙄 -
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin خواهش میکنم نگین جون ^^
چه خبرا؟ چیکارا میکنی؟ خوبی؟قربونت عزیزمرفتم بیرون دور دور کفش خریدم ماهی و سبزه عید ...بقیش هم فردا مامان میخره...غلغله اس همه جا...
تنها نکته جالبش ک باعث میشه لبخند بیاد رو لب ادم ..ادم هایی رو میبینی (بخصوص خانوما) وسط پیاده رو میگن اععععععععع. سللللاااام و وسط پیاده رو شروع میکنن ب روبوسی و جلو راهو میگیرن ...دستای همم ول نمیکنن🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😑😑😑😑🙄🙄🙄negwin چه عاوووولی:))
من هنوز هیچ حرکتی برای عید نزدم:/
اتاقمم انگار بمب ترکیده جا نیست رد شی باید بپری از رو وسایل:expressionless_face:
ولی اگه خودم مرتبش نکنم مامانم میاد همه چیمو میریزه دور. حداقل وقتی با دست خودم یه چیزایی رو میریزم دور، دردش کمتره:neutral_face: -
negwin چه عاوووولی:))
اتاقمم انگار بمب ترکیده جا نیست رد شی باید بپری از رو وسایل:expressionless_face:
ولی اگه خودم مرتبش نکنم مامانم میاد همه چیمو میریزه دور. حداقل وقتی با دست خودم یه چیزایی رو میریزم دور، دردش کمتره:neutral_face:gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin چه عاوووولی:))
ولی اگه خودم مرتبش نکنم مامانم میاد همه چیمو میریزه دور. حداقل وقتی با دست خودم یه چیزایی رو میریزم دور، دردش کمتره:neutral_face:البته خودمم همینه وضعم ...کمتر از تو نیس😀😀😀😅😅😅😅😅
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

این لیست ادکلن هایی هس ک بچه ها پیشنهاد داده بودن میشه قیمتاشونم اگ میدونین بگین لطفن،؟؟؟
سرچ کن قیمت ها رو ببین
-

-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

این لیست ادکلن هایی هس ک بچه ها پیشنهاد داده بودن میشه قیمتاشونم اگ میدونین بگین لطفن،؟؟؟
سرچ کن قیمت ها رو ببین
-
negwin خواهش
-
moein باید کد معادل ایموجی رو بفرستید
: face_without_mouth :