هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra-m1999 پس من چی بیارم؟
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 پس من چی بیارم؟
وا دخترم تو چرا نشستی پشتی بزار پشت مهمون
پاشو برو میوه بیار زشته
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
پسته اخمو داریم میخواین؟؟نه نه خندان خندان
پسته کنکوری ها رو بردار بیار
@zahra-m1999
پسته کنکوری کرم داره کررررم -
@zahra-m1999
اوه اوه مخ زنیووووو@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
اوه اوه مخ زنیووووووا مگه تو مخم داری
نترس مخت نمی زنم سر جلسه کنکور لازمش داری
-
@zahra-m1999
پسته کنکوری کرم داره کررررم@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
پسته کنکوری کرم داره کررررمنه نه از کنکور تک رقمیاش بیار
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
اوه اوه مخ زنیووووووا مگه تو مخم داری
نترس مخت نمی زنم سر جلسه کنکور لازمش داری
@zahra-m1999
ن نموخوامش فرمته هیچ توش نیس -
من برم دیگه شب خووووووووووووش
خوش بگذره بهتون
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
همیار
فارغ-التحصیلان-آلاء
سخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ... -
سلاممممممممممم سال نوتون مبارک
ایشالله سال دیگه این موقع به تک تک ارزوهامون رسیده باشیم
من یه امروز میخواستم بیام انجمن از بعدازظهره نمیوصلید -
سلاممممممممممم سال نوتون مبارک
ایشالله سال دیگه این موقع به تک تک ارزوهامون رسیده باشیم
من یه امروز میخواستم بیام انجمن از بعدازظهره نمیوصلید -
شبی که از انجمن رفتم تاریخچه مرورگرم رو پاک کردم تا خاطرات انجمن جلو جشم نباشه.....فک نمیکردم رفتن اینقد سخت باشه....همه ی این یه ماه مثل یه کابوس گذشت ولی کم کم عادی شد...عادت دیرینم برگشت حرف زدن توو خواب...28 که شد همش منتظر این بودم که ساعت 12 شه ببینم بعد از من چی شد تا اینکه دیشب برگشتم
-
@Dr-Bernosi بازم دم شما گرم...
حداقل پستاتون با بقیه متفاوت بودراستش دیشب که داشتم چن صد تا پست بعد از خودمو با سرعت نور می خوندم واقعا ناراحت شدم از حرفاشون ؟! از قضاوت نا به جاشون ؟! یعنی واقعا حضورمون اینقدر بعضیا رو اذیت می کرد و نمیدونستیم ؟!
-
بیشتر شبیه یه دوره ی خودسازی بود تا دوره ی فشرده درسی...
اینکه تونستم یه ماه به خودم نه بگم خیلی واسم ارزش داشت...و پیش خودم سربلند بیرون بیام....واقعا بزرگترین جهاد مبارزه با نفسه نفس راحت طلب و نظم گریز.....
رفتنم همش به خاطر درس نبود یه بخشش هم اینا بود ولی از نظر روحی خیلی بود -
alisoltani tamom
شارژ نمیخواستیم
اون موقع برای این گفتم تا رژ و سیبیل و اینا نباشهممنونم به خاطر کمکتون هم توو شیمی هم این یه ماه
.
و اینکه این شرطبندی عادلانه نبود....برای ما باختی در کار نبود یا برمی گشتیم انجمن البته پیش خودمون شکست می خوردیم یا درس می خوندیم و اینا....شرطبندی کار درستی هم نبود فقط یه بهونه واسه این بود که برنگردیم