هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to Brilliant on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده
@zahra-m1999
بخدا منم کتابو بغل میزارم میخونم
هنگام غرق بوسه میکنم سطور شیمی را
ازدریچه ی چشمهایم به فوادم فرو میبرم اعداد ریاضی را
آنگه که نوبت به زیست رسید
موج های الکتروکاردیوگرام بهم میریزد خیلی شدید
واما سخن از فیزیک
میماند همچو معشوقی که کنود به قلب عشقش شلیک
می آزارد
میرنجاند
لیکن
زجر معشوق مرهم
دل عاشق است
تا غرق خون کند مرا
زجر به جای درمون کند مرا
روپوش به تنم کند
رتبه برترم کندچه شعر چرتی سرودم
دیدی چقد عاشق کتابم فوری کلماتم همدیگه رو درآعوش کشیدن که شوق عشقم به کتب را به رخت بکشن ای کافر
-
یه فردی بود نخبه بود اونقد درس میخوند تفریح نمیکرد اخرش زد سیم اخر ... الان هر کی میبینه میگه طرف مشکل روانی هست..........
-
حالتون خوش
-
alisoltanyreplied to Brilliant on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
تک درس شاید ولی کلی نه -
سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه فردی بود نخبه بود اونقد درس میخوند تفریح نمیکرد اخرش زد سیم اخر ... الان هر کی میبینه میگه طرف مشکل روانی هست..........
نمونه ش دیدم
-
romisareplied to Brilliant on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده
-
Brilliantreplied to alisoltany on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
تک درس شاید ولی کلی نهمنظورم کنکور بود : )
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to سجاد96 on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سجاد96
یکی از آشناهامون دبیرریاضیه الان روانیه -
alisoltanyreplied to Brilliant on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
شوخی خوبی نبود اصلا -
Brilliantreplied to یه زمانی آلایی on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
یکی از آشناهامون دبیرریاضیه الان روانیهبپا توم بهش نبری از عشق
-
Brilliantreplied to alisoltany on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
شوخی خوبی نبود اصلاشوخی نبود اصلا
-
alisoltanyreplied to Brilliant on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
در هرصورت شوخیشم قشنگ نیست -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to Brilliant on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
خوندی شعرمو
درحال تایپ کردن سرودمش
حافظ کی بودم من -
تجربه ثابت کرده مهر ماهی ها همچیشون خاصه اصن فرشته ان
-
Brilliantreplied to یه زمانی آلایی on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
خوندی شعرمو
درحال تایپ کردن سرودمش
حافظ کی بودم منعمه من
-
alisoltany
من باید این آزمونو به یه درصد خاصی برسونم زیستوراه حلی توصیه ای پیشنهاد خاصی ندارین ؟
-
@romisa1234
ب چند؟ -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to Brilliant on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
فرشته هم چیز خیلی خاصی نیستا آخه فرشته ها پای آدما سجده میکنم
گفتم درجریان باشی -
Brilliantreplied to alisoltany on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany مثلا ۷۰و۸۰؟؟؟
115059/198006