هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
تابستون بعده کنکور برنامه ای دارین ؟؟ تفریح؟ سفر ؟؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
سجاد96
جمله مشهور زرنگا ماهیچی نخوندیم
-
@zahra-m1999
زهرا به عمت حساسی؟؟؟
-
تابستون بعده کنکور برنامه ای دارین ؟؟ تفریح؟ سفر ؟؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@zahra-m1999
زهرا به عمت حساسی؟؟؟
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
زهرا به عمت حساسی؟؟؟
نه
به جز یکی که رحمت خدا رفته
-
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
اینقد برنامه دارم که تووش گم میشممن فقط یه سفر رو هستم احتمالا به همین اذربایجان یا ترکیه
میدونین ... یه خورده ادم بدون برنامه بشه خوبه. دغدغه استرس کمتر میشه. اوایل میگفتم برنامه رو پر میکنم با نمیدونم کلاس زبان و شنا و ایناو.... ولی ادم یخورده ذهنش خلوت بشه کافیه
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
زهرا به عمت حساسی؟؟؟
نه
به جز یکی که رحمت خدا رفته
@zahra-m1999
خدا رحمتش کنه
اونارو شدیدا کارشون دارم -
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
@romisa1234
این ازمون چون حجمش زیادتره راحت میشه درصد بالاتر رسید(مثلا اگ یکبار کتابو خوب خونده باشین با یکبار تستهای الگو توی این ازمون ب نزدیک 90 هم میرسونه)
اما ازمون های مبحثی مثلا ده صفحه زیست،باید کتاب رو ادم خورده باشه چون مجبورن از اون سوالاتی دربیارن ک حالات عادی کسی ندیده تا غربال کنن ولی الان این طوری نیستفقط کتاب +ازمون ها قبلی +سراسری+منتخب ای کیو چند درصد میده ؟؟؟
@zahra-m1999
اگ کتاب رو خوب خونده باشید قاعدتا باید 70 ب بالا بدع،(اینایی ک من میگم مربوط قلمچیه ها) -
سجاد96
جمله مشهور زرنگا ماهیچی نخوندیم
-
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
اینقد برنامه دارم که تووش گم میشممن فقط یه سفر رو هستم احتمالا به همین اذربایجان یا ترکیه
میدونین ... یه خورده ادم بدون برنامه بشه خوبه. دغدغه استرس کمتر میشه. اوایل میگفتم برنامه رو پر میکنم با نمیدونم کلاس زبان و شنا و ایناو.... ولی ادم یخورده ذهنش خلوت بشه کافیه
-
@zahra-m1999
خدا رحمتش کنه
اونارو شدیدا کارشون دارم@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
خدا رحمتش کنه
اونارو شدیدا کارشون دارمراحت باش با بقیه
خواستی بگو بقیه اقوامم بدم خدمتت
-
-
سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
برنامه نویسی،زبان،صخره نوردی،شطرنج