هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دلم میخواد هر چی تو دلمه بریزم بیرون...
-
سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
بدم انگیزشی میاد ولی ی روشی اجرا میکنم جواب میده....
اختراع خودم
خواستید تا بگمبله بگید
بذار ی مقدمه بگم همیشه تو ذهنت بمونه ببخشید
ببین تاحالا دیدی مثلا میری توی رخت،اماده ی خوابی اما میبینی باید بری دست....اون لحظه ک فکر بلند شدن رو داری از همه چیز سخت تره،اما ب محض بلندشدن دیگ سخنی سد راه نیست...هرچی بیشتز فکر میکنی احتمالا نرفتنت و کنار اومدن باهاش بیشتره و خواب خودتو تا صبح حرام کردن...
اره راه حل «فکر نکردنه» وقتی تصمیم میگریک سخته نباید فکر کرد....مثلا ب رتبه شدن توی 90 روز!نباید احتمالشو سنجید باید شروع کرد....بذار بعدا چندتا داستان واقعی از خودم در ایندزمینه میگم
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to سجاد96 on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سجاد96
کمک های قبل از شما سوء تفاهم بود
سپاس فراوان دلاور :/: -
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
marzi.m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
اینقد توو جمع گریه نکردم برمیگردن میگن ما چرا هیچوقت گریه تو رو ندیدیم :اگاهی گریه های یهویی که نمیدونی دلیلشون چیه خیلی ادمو اروم میکنه...
گریه میکنم اما توو جمع نهههه
البته اگه حالم خیلی بد باشه چراآدم باید توو خلوتش با اون هم گریه کنه هم درددل
اره راست میگی
-
romisareplied to یه زمانی آلایی on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-yassi متوجهم
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to romisa on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@romisa1234
اون روشنایی دور آینده ترسناکه
ممکنه اون روشنایی دری نورانی زیبایی درانتظارتهازاون بدتر ممکنه روشنایی آتیش گدفتن آینده باشه ...
متوجهی چی میگم -
marzi.m
نه اصلا خوب نیست...گریه رو بکنید بغض ببینید چقدر قوی میشید
جدی میگم اصلا بغض خیلی خوبهچی بگم والله...
-
سجاد96replied to یه زمانی آلایی on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
میشه جمع بندی کنید بهم بگید ممنون میشم ....باخوندن این سلول های مخروطی ذوزنقه ای میشن
بعدشم آی ام وری تنبل
خلاصه: متن انگیزشی می باشد:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
قبول دارم بچه بودم ترس بزرگترا من از بین میبردم !!! حالا چی آخه مگه آینده هم ترس داره ؟! به کجا کشیدم.....
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to alisoltany on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany
بفرمایید حاج سلطانی -
سجاد96
اختراع خودم
خواستید تا بگمبله بگید
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to سجاد96 on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سجاد96
میشه جمع بندی کنید بهم بگید ممنون میشم ....باخوندن این سلول های مخروطی ذوزنقه ای میشن
بعدشم آی ام وری تنبل
-
alisoltanyreplied to سجاد96 on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط alisoltany انجام شده
سجاد96
اختراع خودم
خواستید تا بگم -
یه متن انگیزشی هست تو کانال مشاورم دیدم عالی بود پیشنهاد میکنم بخونین:
انگیزشی :
برا چند دقیقه بیخیال دنیا شو نگاه کن به گوشیو حرفای منو بخون و باتمام وجودت لمسش کن
میدونم هنوزم خیلیییا هستن که درگیر این ک هنوزم میشه موفق شد یا نمیشه میدونم الان ی سره ب این سایت و اون سایت ازین مشاورو ازون مشاور این پیجو اون پیج میریو از همه هم میپرسی هنوز میشه من صفرم صفر مطلقم اونام ی جواب کلیشه ای میدن بهت ک اکثرا میگن اره میشه ولی تلاشت باید زیاد باشه یک هفته میگذره ولی همونی ک هستی بودی فک میکنی دنیا به اخر رسیده و تو موندی تو سیاهی زندگی خودت میدونم و خودتم میدونی که خیلیا دارن فک میکنن میخونیصبح تا شب نشستی کنار کتاب دفترو اخر شب هیچی ب هیچی کل روزت دستت گوشی بوده و کلی استرسو حال بد میدونم جایی میری خیلیا بهت میگن خانم دکتر ،آقای مهندس ،میدونم فک میکنی الان رسیدی ته دنیا و نه راه پس داری ن راه پیش همه ی اینارو میدونم اما واسه چن دقیقه هم ک شده این تراوشات مغزیتو کنترل کن این فکرارو بفرست بیرون درشم ببنند.
یادته وقتی بچه بودی چقد ارادت زیاد بود؟چقد زمین خوردی تا تونستی راه بری؟
چقد پر از جسارت و غیرت بودی؟
هرکی ازت میپرسید میخوای چیکار بشی میگفتی دکتر... مهندس... معلم و... پس چی شد یهوو؟
چرا الان اینجوریی چرا اینجایی؟چرا وضعیتت اینه ؟
پس کو اون دختر کوچولویه مصمم و قوی و بااراده ؟کو اون پسری که کلی آرزو تو سرش بود؟
پس کو.....؟؟
یعنی یه گوشی ؟چن تاپیام ؟چهار تا لایک ؟چن تا پست اینو اون ؟یا پسرا؟دخترا؟ و.... اینا همشون باعث شده تا تو از بزرگترین مسیر زندگیت بمونی؟
اخه تاکی؟تاکجا؟تا کی میخوای خودتو درگیر خیلی چیزای الکی کنی ؟گوشی ؟عشقو عاشقی های الکی ؟ کارهای بیهوده؟
عشق یعنی معجزه ،عشق یعنی تلاش با تک تک سلولات واس حال خودت و آیندت ،عشق یعنی رضایت درونی خودت از خودت .یعنی ی پسر ی دختر ی گوشی ی پیام و... ارزشش از خوشحالی خانوادت از اشک شوقای مامانت از ی عالمه تبریییک فامیل از حال خوووب دل خودت از رضای خدات ازت ارزشش بیشتره؟
بشین ببین چن چندی تو زندگیت به خودت بیا رفیق اینقدر خودتو گول نزن واسه ی بارم شده دستتو ب زانوت بگیرو ی یاعلی بگو و با تمام وجودت برو جلو از هیچیم نترس
به خدابگو تلاش از من موفقیتو ابروم و بقیه چیزا از تو مطمن باش وقتی ی آدم خاص بشی خداتم خاص میشه خدای خاصتم همه چیو جووور میکنه تا تو به هرچی که میخوای البته اگ صلاحت باشه میرسی با تمام وجووودت واس تمام ارزوهات بجنگ مگه چن بار زندگی میکنی ک بخوای همش غصه بخوری؟افسوس زندگی اینو اونو بخوری؟
چرا همش چشمت به اینکه شوهر پولدار با اسب سفید بیاد دکتر باشه مهندس باشه چرا خیالبافی الکی میکنی؟
چشمتو حواستو معطوف کن ب توانایی خودت ن یکی دیگ واسه ی بارم شده به خودت بیا و اینده ای بساز که گذشتت جلوش زانو بزنه..
میدونم که همش چهار ماه مونده میدونم همه میگن دیگه نمیشه ولی من بهت میگم تلاش کن باجونو دلت تلاش کنی مطمنم میشه مطمن باش میتونی تو این چهارماه حداقل،حداقل تو هردرسی 30 تا 50 درصد رشد کنی میدونی تو هر درس 40 زدن یعنی چی ؟
میدونی چقدر میتونه رتبتو جابجا کنه؟پس بیخیال حرفاشو و چهارماه جور دیگه ای باش و باتمام وجووود برای آرزوهات تلاش کن حتی اگه همین الان صفر صفر صفر مطلقی
ادم بزرگا همه این راهارو رفتن اگه میخوای بزرگ بشی اگه میخوای بشی همون دختریا پسر ارزوهات خودتو ببخش و خودتو با گذشتت عذاب نده و ی یاعلی بگو و برو جلو خدات پشتته ماهم از دور هواتو داریم
پس توکل کنو یاعلی بگووووو
دستای خدا به همراهتون
موفق باشین.. -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to alisoltany on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany
جواب خودمو دادم که
عمه زهرا : / -
alisoltanyreplied to یه زمانی آلایی on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to romisa on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده
@romisa1234
تخلیه چیه آبروم میره ....
همه میگن اه چه لوسه اه چه زودرنجه وای چقد بچه ای ...البته الان بهترشدم دیگه دادنمیزنم
-
عمه زهرا : /
-
romisareplied to یه زمانی آلایی on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بین ناراحتیم وبغضم به اندازه یه سیستول و بین بغض وگریه کردنم یه دیاستوله
این خیلی خوبه آدم تخلیه میشه ولی حیف که نمیشه برا من
خودم نخواستم به دلایلی -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to alisoltany on ۱ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany
مراحل گریه کردنم هم لاکچریهپرفکت کی بودم من
پست 82755 از 198006