هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
فقط کافی بود یکی از درسش نمره کم بگیره
آبروی بیچاره رو میبرد میگفت زود اعتراف کن با یه سوسک دوست شدی ؟...یادمه اشک یکی از بچه ها رو در آورد بعدشم بردش بیرون و باهاش حرف زد بهش گفته بود از مشکلاتت واسم بگو
آخرشم گفت دیگه از این فیلم هندیا واسه من بازی نکنیا -
@romisa1234 عه پس حیفه
بگو چی میزنیمنم معتاد کن.
ب خاطر درس بیدار نمون. شبا بخواب روزا درس بخون. جغد نباش دیگه -
@zahra_asd چالش ... قول....حرف...عذاب ....امید...آرزو....شکست....هدف...عشق...حرف....
بازم بگم ؟!.... -
@zahra_asd چالش ... قول....حرف...عذاب ....امید...آرزو....شکست....هدف...عشق...حرف....
بازم بگم ؟!.... -
@romisa1234
باید اول تایمتو برگردونی سر تایم قبل چالش....هیچوقتم 12و نیم ب بعد بیدار نباشی و 5 ونیم ب قبل پا نشی....این تایما خیلی مهمن و حداقل 6ساعت خواب داشته باشی
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234
باید اول تایمتو برگردونی سر تایم قبل چالش....هیچوقتم 12و نیم ب بعد بیدار نباشی و 5 ونیم ب قبل پا نشی....این تایما خیلی مهمن و حداقل 6ساعت خواب داشته باشی
همین کارو میکنم پس از این به بعد...
سعی میکنم پشت سر هم دیگه درس نخونم
به نظرت تایماشو چه شکلی بذارم ؟ -
http://www.kanoon.ir/Article/199919
این صفحه هم خیلی خوبه
-
پ کارنامه هارو چرا نذاشتن؟
-
پ کارنامه هارو چرا نذاشتن؟
-
@romisa1234
نذاشتن -
@romisa1234
نذاشتن@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234
نذاشتنصفحه چهارم تجربی کامنتا رو بخونید واسه همه رو گذاشتن ولی
-
@romisa1234
به نظرت تایماشو چه شکلی بذارم ؟@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234
به نظرت تایماشو چه شکلی بذارم ؟من خودم ک مث تراکتور میخونم. هرموقع رحمی ب حالم شد خواستم بخونم 3-4ساعت پشت هم یه درسو میخونم . برا اختصاصی این کارو میکنما. برا زیست ک ب نظرم خوبه اگه تونستی. آخه تا میری تو فازش خودش کلی طول میکشه.حالا بعد بخوای یه ربع هی استراحت کنی دیگه یه وضی میشه.
من عمومیارو یه ساعت میذارم.
ب نظرم تو چون فلن نمیتونی چن ساعت پشت هم بخونی همون یه ساعتو نیم دوساعت بذار واسه اختصاصی. بعد چن روز دیگه همه چی درست میشه ممئنا. -
@romisa1234
نذاشتن -
زهرا تو حتما رتبه برتر شو و بعدش مشاور
باید به بچه های سرزمینمون کمک کنی...
تو باید بهشون انگیزه بدی -
@zahra_asd
اره داشتم نگاه میکردم
هنوز کامل مال همه رو اپلود نکردن -
@romisa1234 قربونت برم
️من کوچیکتم ک
️
من توو کلاس شهریوری بودم و از همه کوچیکتر...چن روز دیرتر به دنیا می اومدم یه سال دیرتر میرفتم مدرسه....