هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@romisa1234 عه پس حیفه
بگو چی میزنیمنم معتاد کن.
ب خاطر درس بیدار نمون. شبا بخواب روزا درس بخون. جغد نباش دیگه -
@zahra_asd چالش ... قول....حرف...عذاب ....امید...آرزو....شکست....هدف...عشق...حرف....
بازم بگم ؟!.... -
@zahra_asd چالش ... قول....حرف...عذاب ....امید...آرزو....شکست....هدف...عشق...حرف....
بازم بگم ؟!.... -
@romisa1234
باید اول تایمتو برگردونی سر تایم قبل چالش....هیچوقتم 12و نیم ب بعد بیدار نباشی و 5 ونیم ب قبل پا نشی....این تایما خیلی مهمن و حداقل 6ساعت خواب داشته باشی
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234
باید اول تایمتو برگردونی سر تایم قبل چالش....هیچوقتم 12و نیم ب بعد بیدار نباشی و 5 ونیم ب قبل پا نشی....این تایما خیلی مهمن و حداقل 6ساعت خواب داشته باشی
همین کارو میکنم پس از این به بعد...
سعی میکنم پشت سر هم دیگه درس نخونم
به نظرت تایماشو چه شکلی بذارم ؟ -
http://www.kanoon.ir/Article/199919
این صفحه هم خیلی خوبه
-
پ کارنامه هارو چرا نذاشتن؟
-
پ کارنامه هارو چرا نذاشتن؟
-
@romisa1234
نذاشتن -
@romisa1234
نذاشتن@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234
نذاشتنصفحه چهارم تجربی کامنتا رو بخونید واسه همه رو گذاشتن ولی
-
@romisa1234
به نظرت تایماشو چه شکلی بذارم ؟@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234
به نظرت تایماشو چه شکلی بذارم ؟من خودم ک مث تراکتور میخونم. هرموقع رحمی ب حالم شد خواستم بخونم 3-4ساعت پشت هم یه درسو میخونم . برا اختصاصی این کارو میکنما. برا زیست ک ب نظرم خوبه اگه تونستی. آخه تا میری تو فازش خودش کلی طول میکشه.حالا بعد بخوای یه ربع هی استراحت کنی دیگه یه وضی میشه.
من عمومیارو یه ساعت میذارم.
ب نظرم تو چون فلن نمیتونی چن ساعت پشت هم بخونی همون یه ساعتو نیم دوساعت بذار واسه اختصاصی. بعد چن روز دیگه همه چی درست میشه ممئنا. -
@romisa1234
نذاشتن -
زهرا تو حتما رتبه برتر شو و بعدش مشاور
باید به بچه های سرزمینمون کمک کنی...
تو باید بهشون انگیزه بدی -
@zahra_asd
اره داشتم نگاه میکردم
هنوز کامل مال همه رو اپلود نکردن -
@romisa1234 قربونت برم
️من کوچیکتم ک
️
من توو کلاس شهریوری بودم و از همه کوچیکتر...چن روز دیرتر به دنیا می اومدم یه سال دیرتر میرفتم مدرسه....
-
@romisa1234 قربونت برم
️من کوچیکتم ک
️
من توو کلاس شهریوری بودم و از همه کوچیکتر...چن روز دیرتر به دنیا می اومدم یه سال دیرتر میرفتم مدرسه....