هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi آره دقیقا. من فقط وقتی یه شیمی و زیست رو بالای50 میزدم با ریاضی فیزیک صفر 5800 میشدم. نرمال بزنی خوب میشه.
ولی وقتی نمونده دیگه ب خداما میتونیم ..
والا منم دارم از استرس میمیرم
-
@zohre-nowrouzi تو خوب میشی مطمئنم
توهم منطقه3ای؟ نمیدونم ولی خیلیییهن باو منم نخوندم خ وقته
۲۰۰هزار نفر بیشتره؟
-
@zohre-nowrouzi دیروز ک میخواستم از آزمون برم کلی التماس کردم ب پشتیبان گفتم حوصله ندارم بذا برم. زنگ زد ب اون مسئول قلمچی. کلی ارشادم کرد
چقد از بچه هایی ک ترازشون مث من یا کمتر بود الان بالای6بودن.
ینی ب خدا چقد راحت افت کردم@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi دیروز ک میخواستم از آزمون برم کلی التماس کردم ب پشتیبان گفتم حوصله ندارم بذا برم. زنگ زد ب اون مسئول قلمچی. کلی ارشادم کرد
چقد از بچه هایی ک ترازشون مث من یا کمتر بود الان بالای6بودن.
ینی ب خدا چقد راحت افت کردممنو بگو
جا موندم از همه
-
@Zohre-Nowrouzi برم بخونم دیگه:face_with_cold_sweat: همین 6-7ساعت بخونم هم از هیچی بهتره
خدافظ@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Zohre-Nowrouzi برم بخونم دیگه:face_with_cold_sweat: همین 6-7ساعت بخونم هم از هیچی بهتره
خدافظبخون گلم
موفق باوشی
-
http://s8.picofile.com/file/8322556800/b13f77b54ef249e9ba5cf7bd193ed676_new_.mp4.html
اخیییییییی بچه کوشولوی ناز
مامان ازاین بیشعور تر ندیده بودم -
خدافظبخون گلم
موفق باوشی
@zohre-nowrouzi مطمئنم از300تا دیگه بیشتر نیس
بیا دیگه از الان خوب بخونیم.
یکی از بچه ها ک ریاضی بود امسال پزشکی میخونه، میگف زیستو تا آزمونای عید زیر20 میزدم. بعد دیگه فقط متن کتاب درسیو خوندم.همه چیو دیگه حفظ بودم.کنکورش56 زد. ولی میگف خیییلی میخوندم.
بخونیم ببینیم خدا چی میخواد دیگه:)
ایشالا تو هم موفـــــــــق باشی️
-
@zohre-nowrouzi مطمئنم از300تا دیگه بیشتر نیس
بیا دیگه از الان خوب بخونیم.
یکی از بچه ها ک ریاضی بود امسال پزشکی میخونه، میگف زیستو تا آزمونای عید زیر20 میزدم. بعد دیگه فقط متن کتاب درسیو خوندم.همه چیو دیگه حفظ بودم.کنکورش56 زد. ولی میگف خیییلی میخوندم.
بخونیم ببینیم خدا چی میخواد دیگه:)
ایشالا تو هم موفـــــــــق باشی️
@zahra_asd
منم میخوام موفق شم خب -
@zahra_asd
منم میخوام موفق شم خب -
بچه هاهاتورو خدا کمکم کنید
-
بچه ها تو روخدا یکی کمک کنه
-
................