هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
صبر ، اوج ِ احترام به حکمت خداست! 
 #صبور باش رفیق
 #هر چی سخت تر افتخار بزرگتر
 #هر چی سخت تر خدا نزدیکتر
 ناب تر از این لحظه نیست ... خدا نزدیکه 
 #ایمان خان ِ سرور پور
 97/1/8@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: صبر ، اوج ِ احترام به حکمت خداست! 
 #صبور باش رفیق
 #هر چی سخت تر افتخار بزرگتر
 #هر چی سخت تر خدا نزدیکتر
 ناب تر از این لحظه نیست ... خدا نزدیکه 
 #ایمان خان ِ سرور پور
 97/1/8
 بروکه قبل کنکور برگردی هاااااااا خودم میکشمت       
 فداتشم شوخیدم
 موفق باشی       
- 
- 
@خاص-فقط-خداست در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: http://s9.picofile.com/file/8322562034/مسعودجلیلیان_هواسرده.mp3.html 
 این الان دقیقا به چخ زبانی میخونه ؟ 
- 
@خاص-فقط-خداست در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: http://s9.picofile.com/file/8322562034/مسعودجلیلیان_هواسرده.mp3.html 
 این الان دقیقا به چخ زبانی میخونه ؟ @faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @خاص-فقط-خداست در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: http://s9.picofile.com/file/8322562034/مسعودجلیلیان_هواسرده.mp3.html 
 این الان دقیقا به چخ زبانی میخونه ؟ 
 کوردی
- 
بابا:سلام دخترم نوار چسب را که آن روز برایت خریدم کجاست؟// 
 ضمنا خودت و خواهرت الان در کجا به سر میبرید؟!
 .
 من:با استعانت از الطاف الهی احتراما به استحضار میرساند ما هم اکنون در منزل والده ی والده به سر میبریم. احتراما به استحضار میرساند ما هم اکنون در منزل والده ی والده به سر میبریم.
 نوار چسب نیز آن طور که در خاطر ماست در کشوی زیر تخت شاید به سر ببرد.
 کشوی تخت را نیز به هم نریزید . 
 با تشکر ویژه از شما 
 .
 بابا:همین الان مرکبی برای خود فراهم کرده و خود را سریع به کاشانه میرسانم و مودم را خورد و خمیر خواهم کرد.
 .
 من:اییشان نیز به استحضار شما میرساند غلط اضافی کردم.
- 
بابا:سلام دخترم نوار چسب را که آن روز برایت خریدم کجاست؟// 
 ضمنا خودت و خواهرت الان در کجا به سر میبرید؟!
 .
 من:با استعانت از الطاف الهی احتراما به استحضار میرساند ما هم اکنون در منزل والده ی والده به سر میبریم. احتراما به استحضار میرساند ما هم اکنون در منزل والده ی والده به سر میبریم.
 نوار چسب نیز آن طور که در خاطر ماست در کشوی زیر تخت شاید به سر ببرد.
 کشوی تخت را نیز به هم نریزید . 
 با تشکر ویژه از شما 
 .
 بابا:همین الان مرکبی برای خود فراهم کرده و خود را سریع به کاشانه میرسانم و مودم را خورد و خمیر خواهم کرد.
 .
 من:اییشان نیز به استحضار شما میرساند غلط اضافی کردم.
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام خوبین؟// 
 چیشد؟// خوبیم شما خوبین؟ خوبیم شما خوبین؟
 نفهمیدم
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام خوبین؟// 
 نفهمیدمOmid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام خوبین؟// 
 نفهمیدمبله من خوبم  
 چیو/؟
- 
Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام خوبین؟// 
 نفهمیدمبله من خوبم  
 چیو/؟
- 
Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:   کار خیر کردن الان خارجی ها قشنگ میفهمن کارایی این مغازه چیه خدا خیرشون بده 
- 
Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:   کار خیر کردن الان خارجی ها قشنگ میفهمن کارایی این مغازه چیه خدا خیرشون بده 

|
 |

شعردانه
شعردانه