هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
بزارید اول همه کلاساشو براتون توضیح بدم
-
یادمه اولین جلسه رفتم سر جلسه فیزیک / شیمی / ریاضی / زیست / عربی / ادبیات / دیفرانسیل / گسسته / هندسه / کوفت / زهرمار / درد / زبان / معلمه داشت درس میداد، ولی من چیزی حالیم نمیشد. بعد رفتم یه آقایی 100 زده بود بهم یاد داد
قسمت دومشو مطمئن نیستم ولی همین بود فکرکنم
الفاظ بکار برده شده هم صرفا طنزه
-
دروغ گناه نیست؟ ترس از حق الناس! قیامت!
-
یادمه اولین جلسه رفتم سر جلسه فیزیک / شیمی / ریاضی / زیست / عربی / ادبیات / دیفرانسیل / گسسته / هندسه / کوفت / زهرمار / درد / زبان / معلمه داشت درس میداد، ولی من چیزی حالیم نمیشد. بعد رفتم یه آقایی 100 زده بود بهم یاد داد
قسمت دومشو مطمئن نیستم ولی همین بود فکرکنم
الفاظ بکار برده شده هم صرفا طنزه
mohammadhassan برا شیمی یه جا گف من از شیمی متنفر بودم. یه استادی بهم گف ببین صندلی پایدارتره یا کشتی؟
من عاشق شیمی شدمبعد یه صندلی و یه کشتی کشید ک من هنوز تو کل شیمی پیدا نکردم
-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کاش فقط از گناهش بترسه!
حتی در وجودش عذاب وجدانم نمیگیره چ برسه به حق الناسو گناه -
mohammadhassan برا شیمی یه جا گف من از شیمی متنفر بودم. یه استادی بهم گف ببین صندلی پایدارتره یا کشتی؟
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بله میگم که
همیشه اول کلاس خودشو بدبخت ترین شاگرد اون درس معرفی میکنه. بعد میگه من خوشبخت شدم -
کاش فقط از گناهش بترسه!
حتی در وجودش عذاب وجدانم نمیگیره چ برسه به حق الناسو گناهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کاش فقط از گناهش بترسه!
حتی در وجودش عذاب وجدانم نمیگیره چ برسه به حق الناسو گناهآخرین پیامایی ک براش فرستادم تو تلگرامو دیدم الان و جوابشو. ینی این چ آدمیه ب خدا
-
شاید راست بگه بنده خدا!
خدایی میترسم حرفاش راس باشه و بهش تهمت دارم میزنم! -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کاش فقط از گناهش بترسه!
حتی در وجودش عذاب وجدانم نمیگیره چ برسه به حق الناسو گناهآخرین پیامایی ک براش فرستادم تو تلگرامو دیدم الان و جوابشو. ینی این چ آدمیه ب خدا
@zahra_asd ب خود احمدی؟ ایدیشو کجا گیر اوردی
-
بله میگم که
همیشه اول کلاس خودشو بدبخت ترین شاگرد اون درس معرفی میکنه. بعد میگه من خوشبخت شدمmohammadhassan ولی یه جا خوندم مهندسی کشاورزی خونده. برا همین الان اینقد خوشبخت شده
و عربی و ادبیات و دینی درس میده. درواقع فیلم طنز ضبط میکنه
-
شاید راست بگه بنده خدا!
خدایی میترسم حرفاش راس باشه و بهش تهمت دارم میزنم!Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شاید راست بگه بنده خدا!
خدایی میترسم حرفاش راس باشه و بهش تهمت دارم میزنم!داداش من کسی که میاد یه داستانو برا همه چی تعریف میکنه کجا راست میگه :|
اگه راست میگفت تو عملم راستشو میفهمیدیم -
mohammadhassan ولی یه جا خوندم مهندسی کشاورزی خونده. برا همین الان اینقد خوشبخت شده
mohammadhassan ولی یه جا خوندم مهندسی کشاورزی خونده. برا همین الان اینقد خوشبخت شده
نه اشتباه گفتین. مهندسی قالب گیری خونده نه کشاورزی!
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کاش فقط از گناهش بترسه!
@zahra_asd گفتن به ما ربطی نداره؟
-
شاید راست بگه بنده خدا!
خدایی میترسم حرفاش راس باشه و بهش تهمت دارم میزنم!Mashlab313 کجاش راست میگه.من دیدم ک میگم. فقط میخوان پول بگیرن.
اونی ک مثلا قرار بود مشاورمن باشه باشماره خودش ب خودش پیام داده بود ک من فلان درس صد زدم. بعد کارنامه همونی بود ک توی کانالشون با اسم یکی دیگه بود!!!!!!!! بعد اسکرین پیاماشو فرستاده بود. منم بهش گفتم ک فک نکن ملت نمیفهمن الان داری ب ریش ما میخندی :| زد بلاک کرد. اینا هیچکدومشون یه روده راس تو شکمشون نیس. -
نه اشتباه گفتین. مهندسی قالب گیری خونده نه کشاورزی!
mohammadhassan خدا ازش نگذره.
خدایی من این همه مدرک دارم ازشون نمیتونم شکایت کنم؟یکی از آرزوهام اینه ک پشت میله های زندان ببینمش
و اونم بگه خدا رو شاکرم
-
خدایی من این همه مدرک دارم ازشون نمیتونم شکایت کنم؟یکی از آرزوهام اینه ک پشت میله های زندان ببینمش
و اونم بگه خدا رو شاکرم
و اونم بگه خدا رو شاکرم
شاید بعدا بتونید!
ولی در حال حاضر نه -
الهی همه این مافیا ها به زمین گرم بخورن
کاری به اون دبیری که واقعا درس دادن بلده ندارما!
خدایی خیلیا هستن حتی تو این موسساتی که به عنوان مافیا یاد میشن خوب درس میدن. ولی اونی که فقط شومن بازی درمیارن کارشون گیره.
تعصبی نباید حرف زد چون واقعا خیلیا خوبن. -
و اونم بگه خدا رو شاکرم
شاید بعدا بتونید!
ولی در حال حاضر نهmohammadhassan فک کنم هیچوقت نمیشه. اینا همه چیو خریدن. صدا سیما و همه چی. ب خدا حلال نمیکنم
همش میترسم خدا یادش برههمیشه یادآوری میکنم. تو این دنیا ک هیچ مرگشون نمیشه از بس پول دارن
-
الهی همه این مافیا ها به زمین گرم بخورن
کاری به اون دبیری که واقعا درس دادن بلده ندارما!
خدایی خیلیا هستن حتی تو این موسساتی که به عنوان مافیا یاد میشن خوب درس میدن. ولی اونی که فقط شومن بازی درمیارن کارشون گیره.
تعصبی نباید حرف زد چون واقعا خیلیا خوبن.mohammadhassan بدترینش همینه.
-
mohammadhassan فک کنم هیچوقت نمیشه. اینا همه چیو خریدن. صدا سیما و همه چی. ب خدا حلال نمیکنم
همش میترسم خدا یادش برههمیشه یادآوری میکنم. تو این دنیا ک هیچ مرگشون نمیشه از بس پول دارن
@zahra_asd نترسید یه روزی میاد اینا هم جمع میشه... شاید دور باشه ولی میشه.