هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
و اخرین پستمه قبل کنکور
خداحافظ انجمن عزیز تا کنکور
خاطرات خوبه زیادی رو واسم ساختی.....حالمو خیلی وقتا خوب کردی.....
خدا یار و نگهدارتون -
-
@m-an بعضی اوقات دلیل مشخصی نداره...
-
rose77 سلام.مربوط میشه به هندسه حالت سه ضلع
-
#دست_نیافتنی :|
-
همچو صبحم یک نفس باقیست با دیدار تو
چهره بنما دلبرا تا جان برافشانم چو شمع#حضرت_حافظ
صبح همگی بخیر
بریم سر در سمون
یاعلی -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مث بمبی که هر آن ممکنه ................................
بهتر هستين الان خانوم مدير بمب؟
-
سلام .. ببخشید من تازه عضوِ سایت خوبتون شدم .. یه سوال دارم ، ببخشید چرا برای دانش آموزان دهمیِ سالِ قبل بعضی از دروس رو ندارین ؟ الان هرچی که میبینم بیشتر برای دانش آموزان دهم سالِ جدیدِ .. برای مایی که پارسال دهم رو خوندیم و کتابهامون هم به نسبتِ امسال تغییر کرده و اصلاح شده ، برنامه ای ندارین ؟ و اینکه میشه لطفا تمام مطالب رو در همین سایت به اشتراک بزارین ؟ من به تلگرام دسترسی ندارم .. ممنون میشم پاسخ بدین
-
سلام .. ببخشید من تازه عضوِ سایت خوبتون شدم .. یه سوال دارم ، ببخشید چرا برای دانش آموزان دهمیِ سالِ قبل بعضی از دروس رو ندارین ؟ الان هرچی که میبینم بیشتر برای دانش آموزان دهم سالِ جدیدِ .. برای مایی که پارسال دهم رو خوندیم و کتابهامون هم به نسبتِ امسال تغییر کرده و اصلاح شده ، برنامه ای ندارین ؟ و اینکه میشه لطفا تمام مطالب رو در همین سایت به اشتراک بزارین ؟ من به تلگرام دسترسی ندارم .. ممنون میشم پاسخ بدین
@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ادمین
@M-an