هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
هستا پیش اسم بعضیا نوشته دانش اموز الا..یعنی چی؟عنوانه .. میتونی انتخاب کنی ک باشه کنار اسمت یا نه تو تنظیمات کاربریه
-
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi خیلی وقته خوبی آجی
خووووش اومدی عشقمممممم
-
@zohre-nowrouzi
هستا پیش اسم بعضیا نوشته دانش اموز الا..یعنی چی؟عنوانه .. میتونی انتخاب کنی ک باشه کنار اسمت یا نه تو تنظیمات کاربریه
-
میگم بچه ها من کل گاج جامع زیستو زدم از اردیبهشت جمع بندی شروع میشه بنظرتون کتابمو بخونم با خط ویژه یا کتابمو بخونم با آیکیو
کتابم کل نکته های خوبه گاج جامع هست -
میگم بچه ها من کل گاج جامع زیستو زدم از اردیبهشت جمع بندی شروع میشه بنظرتون کتابمو بخونم با خط ویژه یا کتابمو بخونم با آیکیو
کتابم کل نکته های خوبه گاج جامع هستخاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کتابم کل نکته های خوبه گاج جامع هستکتاب درسیتو بخون چون همه نکته هارو داره ..وقت ایکیو زدنو نداری چون زیاده برا کسی خوبه ک از اول سال بخون .. موج ازمون زیست خوبه جمعبندی من کل کتابای جمعبندیمو موج ازمون میگیرم ..داداشت بود خ درس خون بود؟
-
کتابم کل نکته های خوبه گاج جامع هست -
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کتابم کل نکته های خوبه گاج جامع هستکتاب درسیتو بخون چون همه نکته هارو داره ..وقت ایکیو زدنو نداری چون زیاده برا کسی خوبه ک از اول سال بخون .. موج ازمون زیست خوبه جمعبندی من کل کتابای جمعبندیمو موج ازمون میگیرم ..داداشت بود خ درس خون بود؟
-
@shiva-tr مثلن یه فصلو بخونم برم برا سنجش تستای آیکیو رو بزنم
یا اینکه همون فصلو با نکات خط ویژه بخونم -
خدایی چه حسی داره الان همه درسارو خوندید و جمع بندی میکنید؟هیچوقت این حس شامل حال من نشد
تموم نکردی؟
-
خاتون
سال 95 یکی به اسم محمد فاضلی فقط و فقط با زیست جامع گاج..زیستو 80 درصد زده بود..حتما نیازی نیس ایکیو خونده باشی برای درصد بالا@shiva-tr میشناسم خوندم مصاحبشو .من الان کتابای زیستم یه منبع کامله هر چی نکته بوده چپوندم توش
حالا برا جمع بندی همین کتابمو میخونم ولی خط ویژه هم نکات ترکیبیو گفته رو این حساب میگم
بعد یه جلد جزوه دارم از آقای عمارلو تستای خوبه آزمونا رو جدا کرده فصل بندی کرده اونو برا سنجش خودم میزنم هر فصلی پنجاه شصت تا تست -
@shiva-tr میشناسم خوندم مصاحبشو .من الان کتابای زیستم یه منبع کامله هر چی نکته بوده چپوندم توش
حالا برا جمع بندی همین کتابمو میخونم ولی خط ویژه هم نکات ترکیبیو گفته رو این حساب میگم
بعد یه جلد جزوه دارم از آقای عمارلو تستای خوبه آزمونا رو جدا کرده فصل بندی کرده اونو برا سنجش خودم میزنم هر فصلی پنجاه شصت تا تست