هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: گشنم ولی خستمه ...  
 رابطه عجیبی با هم دارن ...حال هر روز ماست  :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: گشنم ولی خستمه ...  
 رابطه عجیبی با هم دارن ...حال هر روز ماست  :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:   
 هر چ بیشتر گشنه میشی بیشتر خسته میشی و در نهایت گشنه تر میشی ... این لوپ ادامه داره تا یکی برسه به دادم 
- 
سلام   ️ ️ 
 خداروشکر آزمون آسون بود برام با اینکه نخوندم. فک کنم همون یکمی ک قبلا خوندم تاثیر داشته بالاخره ️ شُــکر ️ شُــکر@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام   ️ ️ 
 خداروشکر آزمون آسون بود برام با اینکه نخوندم. فک کنم همون یکمی ک قبلا خوندم تاثیر داشته بالاخره ️ شُــکر ️ شُــکرسلام خدااروشکر :))) 
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Soheil95s95 
 باز این خوبه
 من هم گشنمه هم گشنم نیست چیطو؟ چیطو؟@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Soheil95s95 
 باز این خوبه
 من هم گشنمه هم گشنم نیست چیطو؟ چیطو؟هان/؟ 
- 
سلام   ️ ️ 
 خداروشکر آزمون آسون بود برام با اینکه نخوندم. فک کنم همون یکمی ک قبلا خوندم تاثیر داشته بالاخره ️ شُــکر ️ شُــکر@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام   ️ ️ 
 خداروشکر آزمون آسون بود برام با اینکه نخوندم. فک کنم همون یکمی ک قبلا خوندم تاثیر داشته بالاخره ️ شُــکر ️ شُــکرسلام 
 ایشالا هر روز موفق تر از قبل باشید ...
- 
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام   ️ ️ 
 خداروشکر آزمون آسون بود برام با اینکه نخوندم. فک کنم همون یکمی ک قبلا خوندم تاثیر داشته بالاخره ️ شُــکر ️ شُــکرسلام خدااروشکر :))) 
- 
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Soheil95s95 
 باز این خوبه
 من هم گشنمه هم گشنم نیست چیطو؟ چیطو؟هان/؟ mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Soheil95s95 
 باز این خوبه
 من هم گشنمه هم گشنم نیست چیطو؟ چیطو؟هان/؟ میگم چطور ممکنه ؟!  
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Soheil95s95 
 باز این خوبه
 من هم گشنمه هم گشنم نیست چیطو؟ چیطو؟هان/؟ میگم چطور ممکنه ؟!  @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Soheil95s95 
 باز این خوبه
 من هم گشنمه هم گشنم نیست چیطو؟ چیطو؟هان/؟ میگم چطور ممکنه ؟!  اهان 
 هر چی ممکنه خیلی وقتا اینجوری میشم ملوم نی چمه
- 
زبان انگلیسی ۶۷...یک دقیقه براش وقت نزاشتم 
 شیمی ۳۰درصد افت دارم یعنی خودمو کشتم ازبس خوندم 
- 
کسی داریم تو انجمن گیلکیباشه؟!
 دانش-آموزان-آلاء

|
 |

شعردانه