هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زیستتون خوبه ؟فصل 1 سال سوم..ی سوال داشتم ://
بپرسید
-
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زیستتون خوبه ؟فصل 1 سال سوم..ی سوال داشتم ://
بپرسید
joy
در یک فرد آلوده به hiv لنفوسیت هایی که پروتئین های ویروسی را تولید میکنند هیچگاه نمیتوانند....۱) تحت شرایطی، گیرنده های آنتی ژنی اختصاصی را بر سطح خود ایجاد کنند.
۲) سبب تحریک تقسیم سایر لنفوسیت ها و تولید سلول های خاطره شوند
۳) درون گره های لنفی، توسط پروتئین های مکمل شناسایی و نابود شوند.
۴) تحت تاثیر سایر لنفوسیت ها، دچار اختلال در نفوذ پذیری انتخابی غشای پلاسمایی شوند.
-
joy
در یک فرد آلوده به hiv لنفوسیت هایی که پروتئین های ویروسی را تولید میکنند هیچگاه نمیتوانند....۱) تحت شرایطی، گیرنده های آنتی ژنی اختصاصی را بر سطح خود ایجاد کنند.
۴) تحت تاثیر سایر لنفوسیت ها، دچار اختلال در نفوذ پذیری انتخابی غشای پلاسمایی شوند.
-
-
joy
@shiva-tr
لنفوسیت های T کمکی مد نظر سواله که در HIV مورد ضرب و شتم قرار میگیرند
تحلیل من از گزینه ها
2: ا زاونجایی که ویروسی شده و یکسری آنتی ژن های بد بد روی خودش به وجود میاره اون آنتی ژن ها توسط لنفوسیت ها شناسایی میشه و باعث میشه که اونا تقسیم و نمو می یابند و سلول خاطره تولید میشه .این گزینه میتواند باشد
گزینه 3: خب پروتئین های مکمل تو لنف نیستند که .تو خون هستند !! :// واسه همین میگم این گزینه نمیتواند !! و جواب است
گزینه 1: فکر کنم همون چرخه ویروسی بود لیزوژنی و اینا اونجا تو یکی انتی ژن ویروس ایجاد میشه و اختصاصی هم هست
گزینه 4 رو هم نگرفتم چی گفت :// -
joy
حالا هروقت فهمیدم بهتون میگم جوابشو..
ولی بنظرم همون 3 باشه چون پروتئین مکمل اولا تو خونه دوما به میکروب حمله میکنه نه به سلول الوده به ویروس
نمیدونم والا -
حساسیت مرا؛
به پـایِ " حـسـادت " نگذار
مــن
فقط؛
به هر چیز این دنیـا که
چشم #تو را بگیرد
" حسـاسـم " ...
@ -
rose77
جسارتا الان اسپرسو و کاپوچینو بهانه های بهتری هستندااا
سلام صبحتون بخیر
چه عجب از این ورا؟؟ کم پیدا شدید :))joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
سلام صبحتون بخیر
چه عجب از این ورا؟؟ کم پیدا شدید :))
من همین چای ساده رو بیشتر دوست دارم :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
شما نیستی وگرنه من هستم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :slightly_smiling_face
خوبی خوشی سال نوت هم مبارک اقا جواد -
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
سلام صبحتون بخیر
چه عجب از این ورا؟؟ کم پیدا شدید :))
من همین چای ساده رو بیشتر دوست دارم :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
شما نیستی وگرنه من هستم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :slightly_smiling_face
خوبی خوشی سال نوت هم مبارک اقا جوادrose77
شرمنده فرمودید:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
سال نو شما هم مبارک
ایشالا سال بعد کیریسمس در حال جنگ و جدل با با اساتید دانشگاه باشید اونم هر رشته و دانشگاهی که دوست دارید :)))
( اخه سال نو خودمون رو قطعا تو خونه هستید واسه همین جور در نمیومد ) -
@shiva-tr
لنفوسیت های T کمکی مد نظر سواله که در HIV مورد ضرب و شتم قرار میگیرند
تحلیل من از گزینه ها
2: ا زاونجایی که ویروسی شده و یکسری آنتی ژن های بد بد روی خودش به وجود میاره اون آنتی ژن ها توسط لنفوسیت ها شناسایی میشه و باعث میشه که اونا تقسیم و نمو می یابند و سلول خاطره تولید میشه .این گزینه میتواند باشد
گزینه 3: خب پروتئین های مکمل تو لنف نیستند که .تو خون هستند !! :// واسه همین میگم این گزینه نمیتواند !! و جواب است
گزینه 1: فکر کنم همون چرخه ویروسی بود لیزوژنی و اینا اونجا تو یکی انتی ژن ویروس ایجاد میشه و اختصاصی هم هست
گزینه 4 رو هم نگرفتم چی گفت ://joy
حالا من با خودم گفتم منطور 4 اینه ک توسط لنفوسیتای تی کشنده ی دیگه شناسایی میشه بعد اونا هم با پرفورین منفذ ایجاد میکنن و غشای سلول سوراخ میشه(چون به سلول الوده به ویروس حمله میکنن)درنتیجه نفوذپذیری غشا مختل میشه
چه تحلیل مزخرفی
ولی اون سه تا گزینه ای ک شما گفتین بنظرم درسته..ممنون -
joy
حالا من با خودم گفتم منطور 4 اینه ک توسط لنفوسیتای تی کشنده ی دیگه شناسایی میشه بعد اونا هم با پرفورین منفذ ایجاد میکنن و غشای سلول سوراخ میشه(چون به سلول الوده به ویروس حمله میکنن)درنتیجه نفوذپذیری غشا مختل میشه
چه تحلیل مزخرفی
ولی اون سه تا گزینه ای ک شما گفتین بنظرم درسته..ممنون