هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra_asd
نه ندیده بودم.ذاتا فقط کارنامه رو ببینم و بیرون میام از سایتش ://
چه جاهای جالبی داشت
اون علی خواجو نژاد میگفتاا صفحه چهارم تجربی همین بود پسمنم چقدر دنبالش میگشتم
-
joy حقیقتش خیلی باخودم کلنجار رفتم ک تاحالا کسیو ناراحت نکنم. میگم بذار هرکاری میخوان بکنن ولی دیگه حق بدین من هر وقت میام یه کارنامه بذارم برا اینکه بهم ثابت کنن ک من هیچی نبودم ک واقعا هم همینطوره من خودم رو هیچ میدونم، پشت سرم چندین کارنامه گذاشته میشه.
ب هرحال من با هویت واقعیم(زهرا اسدی_پشت کنکوری_استان هرمزگان_شهرستان میناب) اینجام و جز حرف راست و قصد راهنمایی چیزی نداشتم اینجا.
واقعا من بارها متوجه شدم ک بارها بعضیا میان و راهنمایی میکنن و میگن من فلان درصد میزنم و... .
و اینکه لطفا درست صحبت کنین. چرا اینقدر زود بهتون برمیخوره؟
ناراحت کننده بود ک کارنامه بذارین و خودتونو بزنین ب بیخبری! -
joy حقیقتش خیلی باخودم کلنجار رفتم ک تاحالا کسیو ناراحت نکنم. میگم بذار هرکاری میخوان بکنن ولی دیگه حق بدین من هر وقت میام یه کارنامه بذارم برا اینکه بهم ثابت کنن ک من هیچی نبودم ک واقعا هم همینطوره من خودم رو هیچ میدونم، پشت سرم چندین کارنامه گذاشته میشه.
ب هرحال من با هویت واقعیم(زهرا اسدی_پشت کنکوری_استان هرمزگان_شهرستان میناب) اینجام و جز حرف راست و قصد راهنمایی چیزی نداشتم اینجا.
واقعا من بارها متوجه شدم ک بارها بعضیا میان و راهنمایی میکنن و میگن من فلان درصد میزنم و... .
ناراحت کننده بود ک کارنامه بذارین و خودتونو بزنین ب بیخبری! -
ناراحت کننده بود ک کارنامه بذارین و خودتونو بزنین ب بیخبری!@zahra_asd
خانوم زهرا اسدی پشت کنکوی استان هرمزگان شهرستان میناب
من نه زور بالا سرم بود که دروغ بگم و نه اصلا اهمیتی داره که همچین کاری کنم .اونم تو مجازی که هیچ اهمیتی نداره
من نیت کم کردن ارزش کار شما رو نداشتم .شما طرز نگرش و فکرتون یه جوره .چرا به بقیه تحمیل میکنید؟
ثالثا فردا روز خود قلم چی بعد کنکور همه کارنامه های رتبه های برتر رو میزاره تو سایت .چه دلیلی داره الان بیام یه کار به قول شما زشت کنم که فردا روز تو سایت قلم چی همین کارنامه ها گذاشته میشه؟
من واقعا حتی یه بارم صفحه چهارم تجربی نرفتمشما چرا توهم توطئه دارید اخه؟
اصن من دیگه با شما کاری ندارم با من هم حرف نزنید بزارید اعصاب من و خودتون و بقیه اروم باشه مرسی
موفق باشید -
@zahra_asd
خانوم زهرا اسدی پشت کنکوی استان هرمزگان شهرستان میناب
من نه زور بالا سرم بود که دروغ بگم و نه اصلا اهمیتی داره که همچین کاری کنم .اونم تو مجازی که هیچ اهمیتی نداره
من نیت کم کردن ارزش کار شما رو نداشتم .شما طرز نگرش و فکرتون یه جوره .چرا به بقیه تحمیل میکنید؟
ثالثا فردا روز خود قلم چی بعد کنکور همه کارنامه های رتبه های برتر رو میزاره تو سایت .چه دلیلی داره الان بیام یه کار به قول شما زشت کنم که فردا روز تو سایت قلم چی همین کارنامه ها گذاشته میشه؟
من واقعا حتی یه بارم صفحه چهارم تجربی نرفتمشما چرا توهم توطئه دارید اخه؟
اصن من دیگه با شما کاری ندارم با من هم حرف نزنید بزارید اعصاب من و خودتون و بقیه اروم باشه مرسی
موفق باشیدjoy اینکه برید صفحه چهارم تجربی یا نرید ب موضوع ربطی نداره. چ خبر داشته باشید ک نفرات برتردرسارو میذارن چ نداشته باشید بالاخره میذارن. بله فرداروز میزنن. همین الانم دارن میزنن.
آدم تو مجازی و واقعی بازم میخواد خودشو بالا ببره.
شما گفتین 100 زدین و اسمتون نبود.
اصلا من همیشه بد هستم و توهم توطئه دارم. ولی الحمدلله همیشه خودم بودم. چرا توپ رو میندازین سریع تو زمین من؟!
خداشاهده تا من کارنامه نذارم کسی نمیذاره. من ک گذاشتم همه رتبه 1 هستن و 100 میزنن. اینم برمیگرده ب بد بودن من. -
joy اینکه برید صفحه چهارم تجربی یا نرید ب موضوع ربطی نداره. چ خبر داشته باشید ک نفرات برتردرسارو میذارن چ نداشته باشید بالاخره میذارن. بله فرداروز میزنن. همین الانم دارن میزنن.
آدم تو مجازی و واقعی بازم میخواد خودشو بالا ببره.
شما گفتین 100 زدین و اسمتون نبود.
اصلا من همیشه بد هستم و توهم توطئه دارم. ولی الحمدلله همیشه خودم بودم. چرا توپ رو میندازین سریع تو زمین من؟!
خداشاهده تا من کارنامه نذارم کسی نمیذاره. من ک گذاشتم همه رتبه 1 هستن و 100 میزنن. اینم برمیگرده ب بد بودن من. -
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
استغفرالله ربی ...والهی شکر... انشالله که الحمدلله ...سبحان الله ...این بحثا رو نکنید ...