هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra-m1999
میدونم چی میگید ....ولی یه مبحث خاصی رو انتخاب کنیم....مثلا زبان قسمت قواعد یا مثلا زبان قسمت لغات....این طوری اسقبال بیشتر میشه وپراکنده نمیشه@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
میدونم چی میگید ....ولی یه مبحث خاصی رو انتخاب کنیم....مثلا زبان قسمت قواعد یا مثلا زبان قسمت لغات....این طوری اسقبال بیشتر میشه وپراکنده نمیشهاین خیلی پیشنهادِ خوبیه ها

-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
میدونم چی میگید ....ولی یه مبحث خاصی رو انتخاب کنیم....مثلا زبان قسمت قواعد یا مثلا زبان قسمت لغات....این طوری اسقبال بیشتر میشه وپراکنده نمیشهاین خیلی پیشنهادِ خوبیه ها

-
کنکور اول راهه ....
آزمون دستیاری 25 هزار داوطلب داره که همه شون قبلا کنکور رو قورت دادن که رسیدن به اینجا
پذیرش هم 2 هزار تایی بر میداره که 1500 تاش رشته های اطفال و ... میشه
رشته های لوکس هم که خواهان فروان داره :// و رتبه زیر 100 میخواد
و بد تر اینکه رقیب ها در اون آزمون
افرادی هستند که بعضی هاشون 10 سال تجربه این آزمون رو دارند... مث کنکور نیست که دو یا نهایتا سه سال تجربه باشه .....
فکر کنم از همون اولش باید نشست تستی خوند و بیخیال دکتر خوب عمومی شدن شد .فقط تستی به امید تخصص و فوق :///
دلار چند شد؟ :// -
@zahra-m1999

-
NEGAARINN
من پیشنهادم برای این که فراگیر باشه درس ادبیات هستش قسمت تاریخ ادبیات که ازش 3 سوال میاد@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
NEGAARINN
من پیشنهادم برای این که فراگیر باشه درس ادبیات هستش قسمت تاریخ ادبیات که ازش 3 سوال میادخب میشه هر دوشو جلو برد
هر کسی هم خواست یکی شونو انتخاب کنه
ولی به نظرم خیلی حرکتِ جالبیه
من خودم هر چی جبر بیشتر روم باشه بهتر درس میخونم -
کنکور اول راهه ....
آزمون دستیاری 25 هزار داوطلب داره که همه شون قبلا کنکور رو قورت دادن که رسیدن به اینجا
پذیرش هم 2 هزار تایی بر میداره که 1500 تاش رشته های اطفال و ... میشه
رشته های لوکس هم که خواهان فروان داره :// و رتبه زیر 100 میخواد
و بد تر اینکه رقیب ها در اون آزمون
افرادی هستند که بعضی هاشون 10 سال تجربه این آزمون رو دارند... مث کنکور نیست که دو یا نهایتا سه سال تجربه باشه .....
فکر کنم از همون اولش باید نشست تستی خوند و بیخیال دکتر خوب عمومی شدن شد .فقط تستی به امید تخصص و فوق :///
دلار چند شد؟ :// -
joy
شما چی؟ اگه الان 3 تا سوال تاریخ ادبیات بذارند جلوتون چند تاشو درس حواب میدهید؟دو تا رو معمولا میتونم و گاهی وقتا هر سه تا !
-
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تلگرام مگه قرار نبود 10 صبح فیلتر بشه؟؟؟؟؟؟؟ :///
واسه من سرعت دانلودش ۳ برابر شده...

-
joy
فکر کنم اون 1 دونه که نمیتونید بزنید از مبحث درامد ها استافرین دقیقا
یا از اونجاست و یا اینکه سوال یکم پیچونده و سوتی میدم -
دانش-آموزان-آلاء
NEGAARINN
@zahra-m1999
@Zohre-Nowrouzi
@Dr-Bernosi
@f_ssu
@Soheil95s95
@هرکسی که الان کنکوریه و وقت طلاست
شما چی؟ اگه الان 3 تا سوال تاریخ ادبیات بذارند جلوتون چند تاشو درس حواب میدهید؟ایا در قسمت درامد ها مشکل دارید؟ -
دانش-آموزان-آلاء
NEGAARINN
@zahra-m1999
@Zohre-Nowrouzi
@Dr-Bernosi
@f_ssu
@Soheil95s95
@هرکسی که الان کنکوریه و وقت طلاست
شما چی؟ اگه الان 3 تا سوال تاریخ ادبیات بذارند جلوتون چند تاشو درس حواب میدهید؟ایا در قسمت درامد ها مشکل دارید؟ -
@njzamin خدایش من یکی با ارایه واملا مشکل دارم بعد زبان خارجه
اما تاریخ ومعنا حفظین دیگه نکته وروش تحلیل ندارن
|
شعردانه