هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من درمواجهه با زبا ن فارسی
زبان فارسی در مواجهه با من
همین الان یهوییاما در ادامه من در مواجهه با زبان فارسی وکنکور
اونا در مواجهه با منکاکو دمت گرم م تسلیم تو
توهم چیز خوبی نه !!؟ -
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من درمواجهه با زبا ن فارسی
زبان فارسی در مواجهه با من
همین الان یهوییاما در ادامه من در مواجهه با زبان فارسی وکنکور
اونا در مواجهه با منکاکو دمت گرم م تسلیم تو
توهم چیز خوبی نه !!؟ -
mahoor واقعا الان همین حس داشتم موقع خوندن زبان فارسی اما خب چه میشه کرد مجبورم یا باید شکست بخورم وقبل پایان بازی بکشم کنار که تو مرام من نیست یا باهش بجنگم تا راند ونفس آخر که یبا من پیروز شم یا حداقل بدونم تا پای جونم تلاش کردم ودینی گردنم نیست
-
mahoor واقعا الان همین حس داشتم موقع خوندن زبان فارسی اما خب چه میشه کرد مجبورم یا باید شکست بخورم وقبل پایان بازی بکشم کنار که تو مرام من نیست یا باهش بجنگم تا راند ونفس آخر که یبا من پیروز شم یا حداقل بدونم تا پای جونم تلاش کردم ودینی گردنم نیست
-
@dr-lila هی عزیزم همش حفظ ظاهره
وگنه دل خونه
یه سری مبحث هست توپ خوندم باید مرور شه یه سری هست نصفه خوندم باید توپ شه یهسری هم هست که باید تازه بخونم عالی کنم
اما کلی بهمم ریختن باعث شده کم شه ساعتم سعی می کنم روحیه ام با لا باشه وپر قدرت ادامه بدم
اما شرایط بحرانی دارم برای هدفم نه دلم میاد کنارش بزارم از یه طرف استرس ونا امیدی -
@dr-lila هی عزیزم همش حفظ ظاهره
وگنه دل خونه
یه سری مبحث هست توپ خوندم باید مرور شه یه سری هست نصفه خوندم باید توپ شه یهسری هم هست که باید تازه بخونم عالی کنم
اما کلی بهمم ریختن باعث شده کم شه ساعتم سعی می کنم روحیه ام با لا باشه وپر قدرت ادامه بدم
اما شرایط بحرانی دارم برای هدفم نه دلم میاد کنارش بزارم از یه طرف استرس ونا امیدی -
alisoltany
تولدتون مبارک :))