هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 منکه تو پیج اینستاشون...بکوب پیام میذاشتم....بندگان خدا تو این چندروز از دست من چی کشیدن:woman_facepalming_light_skin_tone: :woman_facepalming_light_skin_tone: :woman_facepalming_light_skin_tone: :grinning_face_with_smiling_eyes:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اگه نبودی انجمن هم نبود
خسته نباشی دلاور:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:خدا قوت پهلوان :grinning_face:
ای بابا..نظر لطفتونه..خواهش میکنم.... بلند نشین..بفرمایین...
rose77 منکه تو پیج اینستاشون...بکوب پیام میذاشتم....بندگان خدا تو این چندروز از دست من چی کشیدن:woman_facepalming_light_skin_tone: :woman_facepalming_light_skin_tone: :woman_facepalming_light_skin_tone: :grinning_face_with_smiling_eyes:
اگه نبودی انجمن هم نبود
خسته نباشی دلاور:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:خدا قوت پهلوان :grinning_face:
ای بابا..نظر لطفتونه..خواهش میکنم.... بلند نشین..بفرمایین...
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: نه دیگه تا دم در باید همراهیت کنیم بفرما بفرما دیگه برو :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
دکتر یاسی :disappointed_face: مرضیهههه:disappointed_face: فاطمهههههههههههه:disappointed_face: دنیااااااااا:pensive_face:
دکتر یاسی :disappointed_face: مرضیهههه:disappointed_face: فاطمهههههههههههه:disappointed_face: دنیااااااااا:pensive_face:
دمت گرم شما خیلی با معرفتی که به یادشونی .
خدا کنه دوستانتونم به همین اندازه معرفت داشته باشن نسبت به شما
لایک :thumbs_up: :thumbs_up: :thumbs_up: :thumbs_up: -
اقا امیر حسین په یه حرفی چیزی :frowning_face: :frowning_face: :face_without_mouth:
چی بگم
؟؟؟یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اقا امیر حسین په یه حرفی چیزی :frowning_face: :frowning_face: :face_without_mouth:
چی بگم
؟؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes: نمیدونمم کدوم شهری؟ هواش چطوره :grinning_face:
-
چهار تا پست غمگین بزارم قشنگ مجلس رو گرم کنم و شما هم گریه کنی خوبه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چهار تا پست غمگین بزارم قشنگ مجلس رو گرم کنم و شما هم گریه کنی خوبه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:frowning_face: همین الان داشتم گریه میکردم دیگه اشک ندارم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
:frowning_face: همین الان داشتم گریه میکردم دیگه اشک ندارم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
میگم مگه تلگرام فیلتر شد ؟
اخه من تلم رو خذف کردم خواستم نصب کنم کد فعال سازی برام نمیااد:frowning_face: