هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi 
 اره میدونم واقعانم همینه من نشستم سنگامو وا کندم گفتم اصلا کار ندارم به تقویم واسه خودم میخونم تا شب و روزام بگذره من نشستم سنگامو وا کندم گفتم اصلا کار ندارم به تقویم واسه خودم میخونم تا شب و روزام بگذره
 تو هم همینکارو بکناوهوم... ایشالله حال همه کنکوریا خوب باشه خیلی سخته این جون کندن اخری 
- 
@marzi-m 
 آنِ منی کجا روی بی تو به سر نمیشود تهران 
 استانبول
 پاریس
 فرقی نمیکند کجا باشی
 همهی شهرها زشت و غمانگیزند
 به وقت دلتنگیدلتووون باااااز 

- 
NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @marzi-m 
 آنِ منی کجا روی بی تو به سر نمیشود تهران 
 استانبول
 پاریس
 فرقی نمیکند کجا باشی
 همهی شهرها زشت و غمانگیزند
 به وقت دلتنگیدلتووون باااااز 
  @marzi-m 
- 
یه موقع فک میکردم اصلا به بقیه چه من موفق شم یا نه!این منم ک بها میدم و وقت و تفریحم گذشتم تا یسال دیگ پشت کنکور.....اما کمی عاقلانه تر نگاه میکنی،میبینی شکست تو،شکسته شدن خیلیاس. 
 چه خون دلی بالا میاره مادری،پدری ک رتبه ی بچه اش رو ک خراب کرده،بگه، وقتی ازش میپرسن چه کرد بالاخره#هنوز میشه کارد رو از روی استخون ورداشت، اگ بجای بهانه خواست! 
- 
یه موقع فک میکردم اصلا به بقیه چه من موفق شم یا نه!این منم ک بها میدم و وقت و تفریحم گذشتم تا یسال دیگ پشت کنکور.....اما کمی عاقلانه تر نگاه میکنی،میبینی شکست تو،شکسته شدن خیلیاس. 
 چه خون دلی بالا میاره مادری،پدری ک رتبه ی بچه اش رو ک خراب کرده،بگه، وقتی ازش میپرسن چه کرد بالاخره#هنوز میشه کارد رو از روی استخون ورداشت، اگ بجای بهانه خواست! alisoltany 
 میگم شما همه درسارو تموم کردید؟
 یه اعتراف کنم 
 وقتی میبینم پارسال اهل درس نبودید و رتبتون اونجوری شد و الان یه عالمه پیشرفت کردید از اولش اهسته و پیوسته خوندید و الان همه چیو عالی بلدید..
 حسرت میخورم..
 کاش منم ادم شده بودم   
 این روزام کلا شده حسرت و ناامیدی
- 
NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @marzi-m 
 سلام مرضیه یِ عزیز تو خوبی؟خوبم خووبمم تشکرر  گلنار چطوره؟؟ گلنار چطوره؟؟@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @marzi-m 
 سلام مرضیه یِ عزیز تو خوبی؟خوبم خووبمم تشکرر  گلنار چطوره؟؟ گلنار چطوره؟؟سلام داره :// 
- 
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @marzi-m 
 سلام مرضیه یِ عزیز تو خوبی؟خوبم خووبمم تشکرر  گلنار چطوره؟؟ گلنار چطوره؟؟سلام داره :// 
- 
 چه خون دلی بالا میاره مادری،پدری ک رتبه ی بچه اش رو ک خراب کرده،بگه، وقتی ازش میپرسن چه کرد بالاخره#هنوز میشه کارد رو از روی استخون ورداشت، اگ بجای بهانه خواست! alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه موقع فک میکردم اصلا به بقیه چه من موفق شم یا نه!این منم ک بها میدم و وقت و تفریحم گذشتم تا یسال دیگ پشت کنکور.....اما کمی عاقلانه تر نگاه میکنی،میبینی شکست تو،شکسته شدن خیلیاس. 
 چه خون دلی بالا میاره مادری،پدری ک رتبه ی بچه اش رو ک خراب کرده،بگه، وقتی ازش میپرسن چه کرد بالاخره#هنوز میشه کارد رو از روی استخون ورداشت، اگ بجای بهانه خواست! دیگه شده تنها دلیل زندگیم.دلم نمیخواد با اوردن اسم من لرزه به تنشون بیفته 
- 
gollnar 
 #هنوز میشه کارد رو از روی استخون ورداشت، اگ بجای بهانه خواست!
 با ذکر منبع:علی سلطانی
- 
alisoltany 
 یه اعتراف کنم 
 وقتی میبینم پارسال اهل درس نبودید و رتبتون اونجوری شد و الان یه عالمه پیشرفت کردید از اولش اهسته و پیوسته خوندید و الان همه چیو عالی بلدید..
 حسرت میخورم..
 کاش منم ادم شده بودم   
 این روزام کلا شده حسرت و ناامیدی@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany 
 یه اعتراف کنم 
 حسرت میخورم..
 کاش منم ادم شده بودم   
 این روزام کلا شده حسرت و ناامیدیحسرت نداره ،شاید اگ بیاید و بطن وضع درسی من هم ببینید خوشحال شید بابت وضع خودتون....هیچوقت هیچوقت هیچوقت همه چیز اینطوری نیست ک نشون میده،اگ رتبه ی کنکورم خوب شه خیلی حرفا هست از این ۶۰ روز ک الان قابل گفتن نیست 
- 
@marzi-m جمله ی قشنگیه! البته هِی تصویرِ کارد و استخون میاد جلو شم بی حس میشم:/ پ.ن: به این فک میکردم توضیح بدم بارِ اون جمله درسیه! یکی بعدا میخونه میگه آآآآ...تو هم دیگه فلان و آره و اینا  gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @marzi-m جمله ی قشنگیه! البته هِی تصویرِ کارد و استخون میاد جلو شم بی حس میشم:/ پ.ن: به این فک میکردم توضیح بدم بارِ اون جمله درسیه! یکی بعدا میخونه میگه آآآآ...تو هم دیگه فلان و آره و اینا  خب پس رفع ابهام کن گلم  
- 
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany 
 یه اعتراف کنم 
 حسرت میخورم..
 کاش منم ادم شده بودم   
 این روزام کلا شده حسرت و ناامیدیحسرت نداره ،شاید اگ بیاید و بطن وضع درسی من هم ببینید خوشحال شید بابت وضع خودتون....هیچوقت هیچوقت هیچوقت همه چیز اینطوری نیست ک نشون میده،اگ رتبه ی کنکورم خوب شه خیلی حرفا هست از این ۶۰ روز ک الان قابل گفتن نیست alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany 
 یه اعتراف کنم 
 حسرت میخورم..
 کاش منم ادم شده بودم   
 این روزام کلا شده حسرت و ناامیدیحسرت نداره ،شاید اگ بیاید و بطن وضع درسی من هم ببینید خوشحال شید بابت وضع خودتون....هیچوقت هیچوقت هیچوقت همه چیز اینطوری نیست ک نشون میده،اگ رتبه ی کنکورم خوب شه خیلی حرفا هست از این ۶۰ روز ک الان قابل گفتن نیست ایشالا که رتبه کنکورتون عالی میشه  خب الان بگید ازین 60 روز شاید امیدوارم شدم البته اگه امیدوار کنندست    
- 
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @marzi-m جمله ی قشنگیه! البته هِی تصویرِ کارد و استخون میاد جلو شم بی حس میشم:/ پ.ن: به این فک میکردم توضیح بدم بارِ اون جمله درسیه! یکی بعدا میخونه میگه آآآآ...تو هم دیگه فلان و آره و اینا  خب پس رفع ابهام کن گلم  

|
 |

شعردانه
شعردانه

چطورییی
 چطورییی