هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
negwin سلام
-
اوخ جزوه همایش رو کی حال داره بنویسه
-
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گفتم شاید کسی ک دیده نکاتی ک میگن رو نوشتع باشع
-
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گفتم شاید کسی ک دیده نکاتی ک میگن رو نوشتع باشع
negwin متاسفانه نه من دیدمشه نه جزوشو دارم شرمنده
-
ما آدمها هیچوقت قدر چیزایی که داشتیم رو ندونستیم....هیچوقت قدر لحظه هایی رو که داریم نمیدونیم...
بعضیا وقتی میرن بی تفاوتیم ولی بعد یه مدت تازه نبودنشون رو حس میکنیم و اون وقته که دیگه کنارت نیستن که بگی دوسشون داری و تازه روزشماری میکنی که کی برمیگردن.....خدایا شکرت همین که میدونم تنشون سالمه و هستن.....
ولی حیف که همیشه سر هر چیزی همش به نداشته هامون فک میکنیم ......نداشته هایی که شاید اگه بود ممکن بود خیلی چیزای دیگه رو از دست بدیم....
#قدر داشته هامونو قدر لحظه ها رو بدونیم... -
ما آدمها هیچوقت قدر چیزایی که داشتیم رو ندونستیم....هیچوقت قدر لحظه هایی رو که داریم نمیدونیم...
بعضیا وقتی میرن بی تفاوتیم ولی بعد یه مدت تازه نبودنشون رو حس میکنیم و اون وقته که دیگه کنارت نیستن که بگی دوسشون داری و تازه روزشماری میکنی که کی برمیگردن.....خدایا شکرت همین که میدونم تنشون سالمه و هستن.....
ولی حیف که همیشه سر هر چیزی همش به نداشته هامون فک میکنیم ......نداشته هایی که شاید اگه بود ممکن بود خیلی چیزای دیگه رو از دست بدیم....
#قدر داشته هامونو قدر لحظه ها رو بدونیم...@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#قدر داشته هامونو قدر لحظه ها رو بدونیم...#تلنگر
|
شعردانه