هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
@tajrobi-nil در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@tajrobi-nil وات؟
بازی های قدیم آتاری
اها ... اره شبیه ...
سبک ترنس ... -
@tajrobi-nil در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@tajrobi-nil وات؟
بازی های قدیم آتاری
اها ... اره شبیه ...
سبک ترنس ... -
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
همیار
فارغ-التحصیلان-آلاء
سخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ... -
-
اینکه خوابم نیاید یک مسئله است، اینکه نتوانم بخوابم یک مسئله دیگر، ولی اینکه دلم نخواهد بخوابم، یک مسئله به کل متفاوتی است...
مگر قرار است در خواب چه داشته باشم؟ رویا؟ من که در بیداری هم تمام در رویا و خیال هستم! مرا به خواب چه حاجت؟ حتی در بیداری رویاهایم بهتر هم هستند. آخر خواب است، یک دفعه کابوس میبینی. یک دفعه میبینی رفته است. یک دفعه میبینی اصلا نیامده. و صد کابوس دیگر. ولی در بیداری، نه رفتنی در کار است، نه نیامدنی. هر لحظه دلم تنگش می شود میاید و کنارم مینشیند. و کنارم میماند. دستم را میگیرد و بین دستانش ناز میکند. هرازگاهی شاید شیطنتش گل کند و با پشت دستش آرام صورتم را ناز کند. بعدش همینطور دستم در دستش، نگاهش در نگاهم قفل می شود. فکر میکند و فکر میکنم. آهنگی از همایون پخش میکند. "هوای گریه". خبر دارد چقدر دوست دارم این صدا و این آهنگ و این شعر را. قیافه اش تار می شود. اشک در گوشه چشمانم جمع شده. میترسم پلک بزنم. میترسم جاری شود بر روی گونه هایم و معلوم شود چقدر بغضم عمیق است. میترسم برود از پیشم. آنقدر پلک نمیزنم، آنقدر آب در چشمم جمع می شود، که قیافه اش به کل تار می شود. کجا رفت جان من؟ آرام پلک میزنم. صورتم خیس می شود و چشمانم را که باز میکنم، رفته است... رفت؟؟؟ شاید دیگر دلم تنگش نیست...
شب خوش -
یه موقع فک میکردم اصلا به بقیه چه من موفق شم یا نه!این منم ک بها میدم و وقت و تفریحم گذشتم تا یسال دیگ پشت کنکور.....اما کمی عاقلانه تر نگاه میکنی،میبینی شکست تو،شکسته شدن خیلیاس.
چه خون دلی بالا میاره مادری،پدری ک رتبه ی بچه اش رو ک خراب کرده،بگه، وقتی ازش میپرسن چه کرد بالاخره#هنوز میشه کارد رو از روی استخون ورداشت، اگ بجای بهانه خواست!
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه موقع فک میکردم اصلا به بقیه چه من موفق شم یا نه!این منم ک بها میدم و وقت و تفریحم گذشتم تا یسال دیگ پشت کنکور.....اما کمی عاقلانه تر نگاه میکنی،میبینی شکست تو،شکسته شدن خیلیاس.
چه خون دلی بالا میاره مادری،پدری ک رتبه ی بچه اش رو ک خراب کرده،بگه، وقتی ازش میپرسن چه کرد بالاخره#هنوز میشه کارد رو از روی استخون ورداشت، اگ بجای بهانه خواست!
گریم گرفت با خوندن این :((( :/// نباید مث پارسال شه،نباید..نباید..نباید...
-
-
@zohre-nowrouzi جون ک
چیطوری زوریلا؟میگم به نظرت این پادشاه عربستان که همه چیزو ازاد کرده نمیتونه قواعدشونم اسون تر کنه؟؟