هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 همون خودشم   منم دلتنگت بودم منم دلتنگت بودم چه میکنی؟ چه میکنی؟   سلامتیت عزیزم   خداروشکر  خیلی وقت نبودی سلامتیت عزیزم   خداروشکر  خیلی وقت نبودی rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 همون خودشم   منم دلتنگت بودم منم دلتنگت بودم چه میکنی؟ چه میکنی؟   سلامتیت عزیزم   خداروشکر  خیلی وقت نبودی سلامتیت عزیزم   خداروشکر  خیلی وقت نبودی آری دیگرر...   
- 
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  من اینارو موخوام بزنم  تخمینش اشتباهه 
 من درصدای یکی که رتبش 890 منطقه 2 بود رو از روی کارنامش زدم
 تخمین داد بین 1500تا2000عه نمدونم والا با این درصدا خودمم دیدم طرف ۱۰۰تا ۲۰۰شده نوشته ۴۰۰_۵۰۰ @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  من اینارو موخوام بزنم  تخمینش اشتباهه 
 تخمین داد بین 1500تا2000عه نمدونم والا با این درصدا خودمم دیدم طرف ۱۰۰تا ۲۰۰شده نوشته ۴۰۰_۵۰۰    سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا   
- 
kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 به به دکتر سارا
 ن بابا چ تازه واردی دلت خوشه ها جواده  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 به به دکتر سارا
 ن بابا چ تازه واردی دلت خوشه ها جواده  صریح و بی حاشیه   
- 
rose77 
 میلاد رفته یارانه هارو قطع کنه
 زهره داره درس خونی میکنه
 سبحان رفته کوه نوردی
 حله یا بازم بگم   
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 به به دکتر سارا
 ن بابا چ تازه واردی دلت خوشه ها جواده  صریح و بی حاشیه   @marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 به به دکتر سارا
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 به به دکتر سارا
- 
rose77 
 زهره داره درس خونی میکنه
 سبحان رفته کوه نوردی
 حله یا بازم بگم   
- 
kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 
 زهره داره درس خونی میکنه
 سبحان رفته کوه نوردی
 حله یا بازم بگم        
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  من اینارو موخوام بزنم  تخمینش اشتباهه 
 تخمین داد بین 1500تا2000عه نمدونم والا با این درصدا خودمم دیدم طرف ۱۰۰تا ۲۰۰شده نوشته ۴۰۰_۵۰۰    سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا   rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  من اینارو موخوام بزنم  تخمینش اشتباهه 
 تخمین داد بین 1500تا2000عه نمدونم والا با این درصدا خودمم دیدم طرف ۱۰۰تا ۲۰۰شده نوشته ۴۰۰_۵۰۰    سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا   سلاممم قربونم برییی خوبممم تو خوبیی فدام شییی؟  خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان
- 
 به به دکتر سارا
 ن بابا چ تازه واردی دلت خوشه ها جواده  صریح و بی حاشیه   @marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 به به دکتر سارا
 ن بابا چ تازه واردی دلت خوشه ها جواده  صریح و بی حاشیه   ارع دگ  
- 
kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 
 زهره داره درس خونی میکنه
 سبحان رفته کوه نوردی
 حله یا بازم بگم   اونوقت جواد و امین و معین رو هم خبر داری یا نه ؟    
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  من اینارو موخوام بزنم  تخمینش اشتباهه 
 تخمین داد بین 1500تا2000عه نمدونم والا با این درصدا خودمم دیدم طرف ۱۰۰تا ۲۰۰شده نوشته ۴۰۰_۵۰۰    سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا   سلاممم قربونم برییی خوبممم تو خوبیی فدام شییی؟  خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  من اینارو موخوام بزنم  تخمینش اشتباهه 
 تخمین داد بین 1500تا2000عه نمدونم والا با این درصدا خودمم دیدم طرف ۱۰۰تا ۲۰۰شده نوشته ۴۰۰_۵۰۰    سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا   سلاممم قربونم برییی خوبممم تو خوبیی فدام شییی؟  خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان منم خوبم شکر اره این کنکور همه رو از هم دور کرده منم خوبم شکر اره این کنکور همه رو از هم دور کرده   
- 
kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @marzi-m 
 درسته ک تخصص ایشونه ولی
 اشتب زدین   من میدونم ولی نمیگم   

|
 |

شعردانه
شعردانه

:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: