هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یا جواده یا امینه ولی جواده  نه 
 فک نکنم
 اون خیلی شلوغه.این آرومه

- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  من اینارو موخوام بزنم  تخمینش اشتباهه 
 من درصدای یکی که رتبش 890 منطقه 2 بود رو از روی کارنامش زدم
 تخمین داد بین 1500تا2000عه نمدونم والا با این درصدا خودمم دیدم طرف ۱۰۰تا ۲۰۰شده نوشته ۴۰۰_۵۰۰    سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا   سلاممم قربونم برییی خوبممم تو خوبیی فدام شییی؟  خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان منم خوبم شکر اره این کنکور همه رو از هم دور کرده منم خوبم شکر اره این کنکور همه رو از هم دور کرده   rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  من اینارو موخوام بزنم  تخمینش اشتباهه 
 من درصدای یکی که رتبش 890 منطقه 2 بود رو از روی کارنامش زدم
 تخمین داد بین 1500تا2000عه نمدونم والا با این درصدا خودمم دیدم طرف ۱۰۰تا ۲۰۰شده نوشته ۴۰۰_۵۰۰    سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا سلام زهره خوبی  چ خبر چکار میکنی والا دلمم براتون یه ذره شده  ایشش ملت کم اعتقادن هاا   سلاممم قربونم برییی خوبممم تو خوبیی فدام شییی؟  خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان خودمم دلم تنگ شده خ دور شدیم از هم دو سه تان منم خوبم شکر اره این کنکور همه رو از هم دور کرده منم خوبم شکر اره این کنکور همه رو از هم دور کرده   ارع خدا بگم چیکارش نکنه     
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یا جواده یا امینه ولی جواده  نه 
 فک نکنم
 اون خیلی شلوغه.این آرومه

- 
kave در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 ای خدا اقا جواد شمایی ایشش چقدر اکانت عوض میکنی شما :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: 
- 
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: میدونم دلتون برا منم تنگ شده بود ولی رو نمیکنین... یوخ ریا نشه  عزیز دل در دل مایی همچنان   @marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: میدونم دلتون برا منم تنگ شده بود ولی رو نمیکنین... یوخ ریا نشه  عزیز دل در دل مایی همچنان   الکییی میگههه..(پنجعلی وار)    
- 
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi ن جواد خیلی پیچیده حرف میزنه این حرف زدنش واضحه.... من اخرین بار که با معین حرف زدم گفت نمیایم دیگه  پس جواده پس جواده
- 
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: میدونم دلتون برا منم تنگ شده بود ولی رو نمیکنین... یوخ ریا نشه  عزیز دل در دل مایی همچنان   الکییی میگههه..(پنجعلی وار)    

|
 |

شعردانه
شعردانه