فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!!
-
22ستاره چطوري امكانش هست اصلا!؟
-
من اون همه حرف گفتم بهتون,خوندین؟؟
تو روزی 10ساعت بخون 500تا تست بزن میشششششششششششششششششه -
نه امکانش نیست..چون شما باور ندارین
-
من اون همه حرف گفتم بهتون,خوندین؟؟
تو روزی 10ساعت بخون 500تا تست بزن میشششششششششششششششششهdonya bivafa چششششم میخونم ممنون بابت حرفاتون
-
اگه فکر کنین که نمیشه ، واقعا باختین !!
من خودم قبل شما ، فکر کردم خیلی چیزا نمیشه ،
اما وفتی فهمیدم یه نفر ، با روحیه ی بد ، اونم منطقه 3 ، فقط در عرضِ دوماه ، تمام مشکلات و سختی ها و گرفتاری ها رو گذاشته کنار و به هدفش فکر کرده و واسه رسیدن بهش ، تلاش کرده ، و بعد شده رتبه 32 ، پزشکی دانشگاهِ شهید بهشتی تهران درس میخونه !
چرا شما نتونی ؟
میشه !
صد درصد میشه ،
فقط اگه بخواین :)) -
منم پرستاری میخام منطقه یکم...پرستاری دولتی تا چه رتبه ای میگیرن؟برام فرقی نداره کدوم دانشگاه کدوم شهر... و یه سوال اینکه برای ازاد چه رتبه ای میخاد ؟یکی اطلاعات بده ممنونم
-
منم پرستاری میخام منطقه یکم...پرستاری دولتی تا چه رتبه ای میگیرن؟برام فرقی نداره کدوم دانشگاه کدوم شهر... و یه سوال اینکه برای ازاد چه رتبه ای میخاد ؟یکی اطلاعات بده ممنونم
@dr-sogand-77 http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=2 سلام این لینکو ببین
-
اگه فکر کنین که نمیشه ، واقعا باختین !!
من خودم قبل شما ، فکر کردم خیلی چیزا نمیشه ،
اما وفتی فهمیدم یه نفر ، با روحیه ی بد ، اونم منطقه 3 ، فقط در عرضِ دوماه ، تمام مشکلات و سختی ها و گرفتاری ها رو گذاشته کنار و به هدفش فکر کرده و واسه رسیدن بهش ، تلاش کرده ، و بعد شده رتبه 32 ، پزشکی دانشگاهِ شهید بهشتی تهران درس میخونه !
چرا شما نتونی ؟
میشه !
صد درصد میشه ،
فقط اگه بخواین :))@nawrciiss چطوری ؟؟؟ 32؟؟ مگه میشه؟
-
@nawrciiss چطوری ؟؟؟ 32؟؟ مگه میشه؟
saman_sadeghi آره ، اتفاقا تو همین انجمن هم یه تاپیک در موردش زده بودن !
-
saman_sadeghi آره ، اتفاقا تو همین انجمن هم یه تاپیک در موردش زده بودن !
@nawrciiss ممنون. اگه تاپیک رو دارید لطفا لینکشو بدین.
-
saman_sadeghi در فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!! گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/6646/مشکل-دوست-بنده-برای-شروع/21
-
https://forum.alaatv.com/topic/6646/مشکل-دوست-بنده-برای-شروع/21
@nawrciiss ممنونم
-
@nawrciiss ممنونم
این پست پاک شده! -
اگه ایمان قلیب به حرفم داشته باشی بهت قوللل میدم که بشه -
سلام سلام
خوبین ؟
من وقت نداشتم موضوعاتو بخونم و حرفای شما دوستای گل رو
اما من الان دانشجوی ترم 2 پرستاریم و چون اسم رشتم اینجا بود لازم بود بیام یکم توضیح بدم در مورد رشتم
اول اینکه رشته بسیارخوبیه من دوسش دارم واقعا
درسای دانشگاش سخته ولی فدای سرتون پاس میشه
الانم که بیمارستان شروع شده برای من رفتن پیش مریض و شرحال گرفتن و دارو و تعویض پانسمان و...اینا عالیه
دوم اینکه بزارین بیاین یه دوترم تو این رشته درس بخونین بعد تصمیم بگیرین خوشتون میاد یا ن
میتونین تو بیمارستان بمونین یا ن
ررو هم رفته میتونم بگم برا من رشته خوبیه و دوسش دارم و جای پیشرفتشم زیاد مخصوصا تو خارج کشور که بخوان برین همه جای دنیا پرستار رو راحت قبول میکنن
عالیه کلا -
سلام سلام
خوبین ؟
من وقت نداشتم موضوعاتو بخونم و حرفای شما دوستای گل رو
اما من الان دانشجوی ترم 2 پرستاریم و چون اسم رشتم اینجا بود لازم بود بیام یکم توضیح بدم در مورد رشتم
اول اینکه رشته بسیارخوبیه من دوسش دارم واقعا
درسای دانشگاش سخته ولی فدای سرتون پاس میشه
الانم که بیمارستان شروع شده برای من رفتن پیش مریض و شرحال گرفتن و دارو و تعویض پانسمان و...اینا عالیه
دوم اینکه بزارین بیاین یه دوترم تو این رشته درس بخونین بعد تصمیم بگیرین خوشتون میاد یا ن
میتونین تو بیمارستان بمونین یا ن
ررو هم رفته میتونم بگم برا من رشته خوبیه و دوسش دارم و جای پیشرفتشم زیاد مخصوصا تو خارج کشور که بخوان برین همه جای دنیا پرستار رو راحت قبول میکنن
عالیه کلامهساخانوم درمورد درصد هایی که باید ازهر درس بزنیم ...یا رتبه و ...میشه توضیح بدید ممنون
-
@dr-sogand-77 در فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!! گفته است:
مهساخانوم درمورد درصد هایی که باید ازهر درس بزنیم ...یا رتبه و ...میشه توضیح بدید ممنون
راستش من خیلی وقته از این خطا اومدم بیرون و خب سال به سالم قبولی سختتر میشه به نظرم بهتر تو سایت کانون ببین هر چن به اونام تکیه نکنین چون سال به سال باید رتبه ها و درصداتون بهتر باش
-
@dr-sogand-77 در فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!! گفته است:
مهساخانوم درمورد درصد هایی که باید ازهر درس بزنیم ...یا رتبه و ...میشه توضیح بدید ممنون
راستش من خیلی وقته از این خطا اومدم بیرون و خب سال به سالم قبولی سختتر میشه به نظرم بهتر تو سایت کانون ببین هر چن به اونام تکیه نکنین چون سال به سال باید رتبه ها و درصداتون بهتر باش
مهساخانوم سلام میبخشین که اینو میگن ولی خیلی بین دوستام و جامعه اینو میگن که:
پرستاری شغل خوبی نیست کثیف کاری زیاد داره باید سون بزنی همش و از دکتر سر کوفت بشنوی!!اینطوری هستش؟؟
ببخشید اینو من میگم توهین نشه و ناراحت نشید من خودم پرستاری رو دوست دارم ولی با این حرفا... -
مهساخانوم سلام میبخشین که اینو میگن ولی خیلی بین دوستام و جامعه اینو میگن که:
پرستاری شغل خوبی نیست کثیف کاری زیاد داره باید سون بزنی همش و از دکتر سر کوفت بشنوی!!اینطوری هستش؟؟
ببخشید اینو من میگم توهین نشه و ناراحت نشید من خودم پرستاری رو دوست دارم ولی با این حرفا...saman_sadeghi الان دیگه کمک پرستارهست کثیف کاریاش برای اوناس ولی امپول و سرم و.. کثیف کاریه؟!اگه واقعا عاشق این رشته باشی اینو نمیگی..