هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
ولی ما یه معلم ادبیات داشتیم خیلی عالی بود هرچند خیلی کم میومد مدرسمون و من خودم نمی رفتم کلاسش ولی یه جلسه رفتم استعاره رو خوب درس داده بود ،دبیر معروفیم هست البته ،به نظرم ارایه رو یاد گرفتن مفهومش خیلی تاثیر داره 
- 
Omid Asia تاریخ ادب کجا اسونه؟ همچنین قرابت؟ هر دو نیاز ب تلاش زیاد دارن Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Omid Asia تاریخ ادب کجا اسونه؟ همچنین قرابت؟ هر دو نیاز ب تلاش زیاد دارن ولی تو قرابت خیلی زود میشه نتیجه گرفت 
- 
سلام اقا امیر حسین چطوری ؟ 
 حوصلم پوکید انجمن خلوته هاا :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام اقا امیر حسین چطوری ؟ 
 حوصلم پوکید انجمن خلوته هاا :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:سلام 
 بله خیلی وقته که خلوته
 یه یک سالی میشه   یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام اقا امیر حسین چطوری ؟ 
 حوصلم پوکید انجمن خلوته هاا :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:سلام 
 بله خیلی وقته که خلوته
 یه یک سالی میشه    منم دو روز تحمل کردم منم دو روز تحمل کردم 
- 
یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام اقا امیر حسین چطوری ؟ 
 بله خیلی وقته که خلوته
 یه یک سالی میشه    منم دو روز تحمل کردم منم دو روز تحمل کردم rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام اقا امیر حسین چطوری ؟ 
 بله خیلی وقته که خلوته
 یه یک سالی میشه    منم دو روز تحمل کردم منم دو روز تحمل کردم عجب 

- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام اقا امیر حسین چطوری ؟ 
 بله خیلی وقته که خلوته
    یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام اقا امیر حسین چطوری ؟ 
 بله خیلی وقته که خلوته
     دیگه چ خبر دیگه چ خبر اها چ خبر رو نگفتم اول چ خبر ؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اها چ خبر رو نگفتم اول چ خبر ؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام اقا امیر حسین چطوری ؟ 
 بله خیلی وقته که خلوته
 یه یک سالی میشه    منم دو روز تحمل کردم منم دو روز تحمل کردم آره شما هم که خداحافظی کرده بودی چی شد ؟؟؟؟؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه

ولادت با سعادت امام سجاد(ع) مبارک باد
ولادت با سعادت امام سجاد(ع) مبارک باد