هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
صبح بخیر
-
سلام دوستان من ی سوال شیمی دارم
-
سلام دوستان من ی سوال شیمی دارم
این پست پاک شده! -
-
سلام.خوبین
-
به این رسیدم ک ادم نباید با تنبل ها دوست بشه قبلا ها هم میدونستم اینو و بزرگتر هام میگفتن ولی ادم وقتی خودش تجربه کنه چیزی دیگه ای هستش.واقعا دوست رو ادم خیلی تاثیر گزاره...دوستانتون رو فردهای زرنگ و پر تلاش با اراده انتخاب کنید واقعا تاثیرشو بعددا خواهین دید...اگر دقت کنید بعضی از کنکوری هایی ک قبول نشدن بخاطر دوست بوده دقت کردین بچهها در راهنمایی چقدر قوی هستن چون اکثرا دوست هاشون و خودشون زرنگ هستن ولی مدتی میان دبیرستان همشون سست میشن و ضعیف میشن و عین خیالشون نیست و این کم کم رو اون یکی اثر میزاره
-
به این رسیدم ک ادم نباید با تنبل ها دوست بشه قبلا ها هم میدونستم اینو و بزرگتر هام میگفتن ولی ادم وقتی خودش تجربه کنه چیزی دیگه ای هستش.واقعا دوست رو ادم خیلی تاثیر گزاره...دوستانتون رو فردهای زرنگ و پر تلاش با اراده انتخاب کنید واقعا تاثیرشو بعددا خواهین دید...اگر دقت کنید بعضی از کنکوری هایی ک قبول نشدن بخاطر دوست بوده دقت کردین بچهها در راهنمایی چقدر قوی هستن چون اکثرا دوست هاشون و خودشون زرنگ هستن ولی مدتی میان دبیرستان همشون سست میشن و ضعیف میشن و عین خیالشون نیست و این کم کم رو اون یکی اثر میزاره
donya bivafa سلاام
ممنون !! شما خوبین؟
اگه دور و بَرِت ، آدمایی باشن که زرنگن و شاید به قولِ خودشون ، پرتلاش باشن
ولی ، دنبالِ این هستن که دوستشون رو به هر طریقی که هست ، به زمین بزنن
با حرف ، با حرکت هاشون ، بار فتارهاشون ، با پنهان کاری هاشون ، میشه با این آدما رفاقت کرد ؟
و اگه نصفِ آدمایِ دیگه دور و بَرت ، سست باشن ، بی خیال باشن ، براشون چیزی مهم نباشه ، تکلیفِ رفاقت این وسط چی میشه ؟
گاهی وقتا هیچ کسی ، اون جوری نیست که ما میخوایم .. ! -
سلام:)
donya bivafa
@nawrciiss -
سلام:)
donya bivafa
@nawrciiss -
-
donya bivafa سلاام
ممنون !! شما خوبین؟
اگه دور و بَرِت ، آدمایی باشن که زرنگن و شاید به قولِ خودشون ، پرتلاش باشن
ولی ، دنبالِ این هستن که دوستشون رو به هر طریقی که هست ، به زمین بزنن
با حرف ، با حرکت هاشون ، بار فتارهاشون ، با پنهان کاری هاشون ، میشه با این آدما رفاقت کرد ؟
و اگه نصفِ آدمایِ دیگه دور و بَرت ، سست باشن ، بی خیال باشن ، براشون چیزی مهم نباشه ، تکلیفِ رفاقت این وسط چی میشه ؟
گاهی وقتا هیچ کسی ، اون جوری نیست که ما میخوایم .. !@nawrciiss
ببین منظورمن رفاقت جون جونی نیستش..
میدونی چرا ب زمین میزنن؟؟بخاطر اینکه تو هم موفق نشی .باهاشون نباشی...خودت خوب میدونی حسادت هستش تو خودتم براش در اینده ی رقیب هستی پس نمیخواد تو ازش جلو بزنی..کاری باهاش نداشته باش بزار بزنه زمین و تو ب روی خوودت نیار...ببین مطمئن باش دوستی با چنین ادمی بهتر از ادم های تنبل هستش ک دوستی نمیزنن زمین!!!