هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

-
واقعنی برم ببینم چرا یاد نمیگیرم :angry_face: خدافظ
-
Mashlab313 خخخخخ....ولی الان خعلی خوب شده....اخه ننه بابام تلگرامن بعد من نمتونم باشم عوضش وایبر نیستن:)
-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed کی هس خداییی!!! اولاش ک از تولید ملی الان ما داغون تر بود!! من ی بار پیمو ب رفقیم میخواستم بدم رفت برا دبیرمون!! شانش اوردم چیز بد ندادم!
من یه بار دوستم یه استیکر فوش فرستاده بود برا من اومدم پاکش کنم فرستادم برا دبیرم :worried_face: ابرو برام نموند
22ستاره همین اتفاق برام افتاده منتها دبیرمن یه آقای جوان بود...واون استیکره اصن اوضاعی بود واس خودش
-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed کی هس خداییی!!! اولاش ک از تولید ملی الان ما داغون تر بود!! من ی بار پیمو ب رفقیم میخواستم بدم رفت برا دبیرمون!! شانش اوردم چیز بد ندادم!
من یه بار دوستم یه استیکر فوش فرستاده بود برا من اومدم پاکش کنم فرستادم برا دبیرم :worried_face: ابرو برام نموند
-
Omid Asia چشه مگه؛...¿
-
Omid Asia چشه مگه؛...¿
unuccustoლed نمیاد بالا
-
unuccustoლed نمیاد بالا
Omid Asia اهان بعله راست میگی...نمیاد بالا...من چون از اپ دانلود مکنم..متوجه مشکل نشدم...البته جدیدا از اپ هم استفاده نکردم
-
:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: -

-
یه سوال از 94 تونستم حل کنم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face:
-
یه سوال از 94 تونستم حل کنم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face:
-
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره باریکللللللههه
از خوشحالی دارم پرواز میکنم :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :grinning_face: :face_blowing_a_kiss:
-
22ستاره باریکللللللههه
از خوشحالی دارم پرواز میکنم :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :grinning_face: :face_blowing_a_kiss:
-
22ستاره حس خوبیه😂✊✌💪👀
وای اره خیلیی :smiling_face_with_heart-eyes: :upside-down_face: :smiling_face_with_open_mouth:
-
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلااااااااااااااااااااااااااااااااام:)
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام